Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Meglepetés pacsi Manyi rajongóknak!
2016.01.28.

Jól van, eddig minden nagyon jól alakul. Édes kedves, bájos, csak imádni lehet!

Manyi néhány órával a műtét után 2016.01.28.

Meglepetés jó éjt pacsi Manyi rajongóknak! <3Jól van, eddig minden nagyon jól alakul. Édes kedves, bájos, csak imádni lehet!Manyit vasárnap kis híján elgázolta ez egyik önkéntesünk, így figyelt fel arra hatalmas valamire, ami a lába között lógott. Természetesen nem hagyta annyiban, miután szerencsésen elkerülte a balesetet, megkereste a kutyust, így került Manyi a NOÉ Állatotthon gondozásába. (előzmények: http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=2354)Az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a fej nagyságú valami nem daganat,hanem egy óriási sérv. (bővebben: https://www.facebook.com/noeallatotthon/photos/a.370481229438.193125.154601814438/10153906081369439/?type=3&theater)Túl van az operáción, szerencsétlen szó szerint tokától - bokáig fel van vágva. A műtét során kiderült, hogy az alap probléma lágyéksérv volt, de olyan hatalmas, hogy gyakorlatilag a gyomrán és veséin kívül minden belső szerve kint volt. Ott lógtak a belei, a méhe, petefészke, lépe - minden. :(Most egy gigantikus tampon próbálja megakadályozni, hogy a nagy seb feldagadjon, beödémásodjon. Az ujjunk csuriban van, hogy minden rendben legyen és szerencsétlen rossz sorsú Manyikának már csak a szép jusson az életből! <3Köszönjük azt a rengeteg segítséget és támogatást, amit eddig nyújtottatok számára. Most rajta és kis szervezetén a világ szeme!Hamarosan itt az adóbevallás ideje, kérjük, gondoljatok ránk és kis védenceinkre!Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt!Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítványadószám: 18169696-1-42Személyi jövedelemadód felajánlásának módjáról részletek, illetve letölthető felajánló nyilatkozat: http://noeadoegyszazalek.hu/Ha Te is úgy gondolod, hogy adód mindkét 1%-val az állatvédelmet, az állatokat szeretnéd támogatni, akkor arra kérünk rendelkezz alábbiak szerint.Civil szervezeteknek felajánlható adó 1%:Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítványadószám: 18169696-1-42(www.noeallatotthon.hu)Egyházaknak adható adó 1%:Magyraországi Krisna-tudatú Hívők Közösségetechnikai szám: 0389(www.krisna.hu)Közös rendelkezői nyilatkozatunk letölthető innen:http://www.noeallatotthon.hu/gallery/pics4/midi/fot_2.pngAmennyiben adóbevallásodat már elküldted, ne aggódj, pótolhatod rendelkezésedet, ha a kitöltött rendelkezői nyilatkozatot adóazonosító jeleddel ellátott borítékban május 20.-ig postai úton eljuttatod az illetékes adóhatósághoz.Ha félsz, hogy elfelejted, leadhatod nálunk is a NOÉ Állatotthonban, vagy a rendezvényeinken és mi elpostázzuk!Azzal is segítesz, ha ezt a filmet és ezeket információkat megosztod!Hálásan köszönjük támogatásodat, 1.000 védencünk nevében is!

Közzétette: Noé Állatotthon Alapítvány – 2016. január 28.


Manyit vasárnap kis híján elgázolta ez egyik önkéntesünk, így figyelt fel arra hatalmas valamire, ami a lába között lógott. Természetesen nem hagyta annyiban, miután szerencsésen elkerülte a balesetet, megkereste a kutyust, így került Manyi a NOÉ Állatotthon gondozásába. (Előzmények elolvashatóak ITT!!!!!!)

Az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a fej nagyságú valami nem daganat,hanem egy óriási sérv. (erről bővebben olvashatsz ITT!!!!!!)

Túl van az operáción, szerencsétlen szó szerint tokától - bokáig fel van vágva. A műtét során kiderült, hogy az alap probléma lágyéksérv volt, de olyan hatalmas, hogy gyakorlatilag a gyomrán és veséin kívül minden belső szerve kint volt. Ott lógtak a belei, a méhe, petefészke, lépe - minden. :(

Most egy gigantikus tampon próbálja megakadályozni, hogy a nagy seb feldagadjon, beödémásodjon. Az ujjunk csuriban van, hogy minden rendben legyen és szerencsétlen rossz sorsú Manyikának már csak a szép jusson az életből!
(bővebben ITT!!!!!!)

Köszönjük azt a rengeteg segítséget és támogatást, amit eddig nyújtottatok számára. Most rajta és kis szervezetén a világ szeme!

Hamarosan itt az adóbevallás ideje, kérjük, gondoljatok ránk és kis védenceinkre!
Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt!

Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

Személyi jövedelemadód felajánlásának módjáról részletek, illetve letölthető felajánló nyilatkozat:
http://noeadoegyszazalek.hu/

Ha Te is úgy gondolod, hogy adód mindkét 1%-val az állatvédelmet, az állatokat szeretnéd támogatni, akkor arra kérünk rendelkezz alábbiak szerint.

Civil szervezeteknek felajánlható adó 1%:
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42
(www.noeallatotthon.hu)

Egyházaknak adható adó 1%:
Magyraországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
technikai szám: 0389
(www.krisna.hu)

Közös rendelkezői nyilatkozatunk letölthető innen:
http://www.noeallatotthon.hu/gallery/pics4/midi/fot_2.png
Amennyiben adóbevallásodat már elküldted, ne aggódj, pótolhatod rendelkezésedet, ha a kitöltött rendelkezői nyilatkozatot adóazonosító jeleddel ellátott borítékban május 20.-ig postai úton eljuttatod az illetékes adóhatósághoz.
Ha félsz, hogy elfelejted, leadhatod nálunk is a NOÉ Állatotthonban, vagy a rendezvényeinken és mi elpostázzuk!

Azzal is segítesz, ha ezt a filmet és ezeket információkat megosztod!
Hálásan köszönjük támogatásodat, 1.000 védencünk nevében is!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában