Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Manyi, jó hírek!
2016.01.28.A mi kis édes bejglink túl van a hatalmas műtéten! Ugyan még kórházban van, de probléma mentesen (na jó, kicsit sírdogálva) ébredt. Ma már mindenkit a mancsocskája köré csavart, annyira kedves, bújós és szeretet éhes.

Manyit vasárnap kis híján elgázolta ez egyik önkéntesünk, így figyelt fel arra hatalmas valamire, ami a lába között lógott. Természetesen nem hagyta annyiban, miután szerencsésen elkerülte a balesetet, megkereste a kutyust, így került Manyi a NOÉ Állatotthon gondozásába. (Az előzmények elolvashatóak ITT!!!!!! )

Az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a fej nagyságú valami nem daganat,hanem egy óriási sérv. (erről bővebben olvashatsz ITT!!!!!!)

Túl van az operáción, szerencsétlen szó szerint tokától - bokáig fel van vágva. A műtét során kiderült, hogy az alap probléma lágyéksérv volt, de olyan hatalmas, hogy gyakorlatilag a gyomrán és veséin kívül minden belső szerve kint volt. Ott lógtak a belei, a méhe, petefészke, lépe - minden. :(

Most egy gigantikus tampon próbálja megakadályozni, hogy a nagy seb feldagadjon, beödémásodjon. Az ujjunk csuriban van, hogy minden rendben legyen és szerencsétlen rossz sorsú Manyikának már csak a szép jusson az életből!

Köszönjük azt a rengeteg segítséget és támogatást, amit eddig nyújtottatok számára. Most rajta és kis szervezetén a világ szeme!

Manyi operációjára és eddigi gyógykezelésére már összegyűlt a pénz, hála Nektek. AZ élet nenm áll meg. Ha úgy érzed, szeretnéd támogatni kis betegeinket, a speciális táplálásra, műtétre, orvosi kezelésre szorulókat, ha megteremtenéd a lehetőségét újabb rászoruló befogadásának, köszönjük,ha támogatod munkánkat.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan Köszönjük Madrina, Álca, Békafej, Ridikül, egy új ripityára törött kölyök, Milka, Stex, Candy és még nagyon-nagyon sok beteg védencünk nevében!!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában