Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Manyi gyorshírek!
2016.01.27.Drága Angyalok, egy személyként hördültetek fel és mozdultatok meg Manyi kutyusunk szörnyű állapotát látva. (Előzmények elolvashatóak ITT!!!!!!)

Nem ok nélkül ... A kis édes túl van az orvosi vizsgálaton. Ahogy sejtettük ennek a borzasztó állapotnak - annak, hogy egy óriási valami lóg a lábai között -, sajnos közvetlenül köze van a korábbi bántalmazásához. Amit láttok az nem daganat, hanem egy brutális sérv. Vagyis a hasfala szét van szakadva, az előzményeket ismerve szétszakadt a rugdalásoktól. A belső szervei, a lépe és mindene nem a hasüregében van, hanem ott lóg védtelenül, szinte a földet húzva. Elgondolni is bénító, hogy mindez mekkora fájdalommal jár. Milyen poklot járhatott be ez a kicsi kutya, amikor valaki annyira szétrugdalta a hasát, hogy szétszakadt belül a hasfala és azóta is mennyire szenvedhet minden egyes perceben. :(

Tapasztalatunk szerint az állatok megtanulnak a fájdalommal éni, még kimondani is borzasztó, de valahogy képesek nem minden pillanatban erre koncentrálni. Akinek már volt valamilyen hasi műtétje, vágták már át a hasfalát, az izmait, az talán el tudja képzelni ezt a fájdalmat...

Nem tudjuk kideríteni sajnos, hogy mind ezt a borzalmat ki tette vele, így ellene eljárást sem tudunk kezdeményezni. Most már csak egyetlen dolgot tudunk tenni, esélyt adunk Manyinak az új ÉLETre!
Manyi sürgősségi műtétje holnap lesz és nagyon kell neki a drukk, mert ez nem lesz könnyű menet. Sem az operáció, sem a gyógyulás. Egyetlen dolog vigasztal minket, hogy 100%-ig bízunk orvosaink szaktudásában és tudjuk a legjobb kezekben van a Délpesti Állatgyógyászati Központban!

Köszönjük Angyalok az eddigi támogatásotokat, nélkületek nem tudnánk segíteni Manyinak és Manyihoz hasonló szerencsétleneknek. Kérjük, támogassátok továbbra is sérült beteg állataink gyógykezelését.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában