Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Volt egyszer egy MiniMenhely-projekt
2019.01.25.

2004 tavaszán indult az első nagyszabású speciális NOÉs program, a MiniMenhely-projekt. A program egyedülálló kezdeményezésként a sintértelepekre került, altatásra ítélt, megkínzott állatok szervezett mentését, rehabilitációját és új gazdához juttatását tűzte ki célul.


A projekt közel 15 évig futott. Az eredeti célkitűzés, mely elsősorban a budapesti Illatos úti Ebrendészeti telepre fókuszált okafogyottá vált, hiszen az Illatos út mostanra egy európai, állatvédelmű szemléletű intézménnyé alakult.


Sajnos országos szinten továbbra is borzasztó a helyzet a gyepmesteri telepeket illetően. Évente sok ezer kutya leli halálát, vagy vegetál nyomorúságos körülmények között. A NOÉ Állatotthon Alapítványnak továbbra is szívügye a sintértelepek halálsoráról altatás elől mentei a kutyákat. Ez viszont olyan nagy volumen mely túlnőtt a speciális projekt lehetőségein. Ezért 2018. január 1-től a Minimenhely program beolvadt a NOÉ Állatotthon keverék kutyákat mentő központi részlegébe és a mentés alapítványi szinten zajlik tovább.


Köszönjük a 15 év alatt segítő önkénteseinknek, támogatóinknak, örökbefogadóinknak a sok munkát, támogatást, lehetőséget, mely segítségével több ezer kutya életét sikerült megmenteni. A munka nem állt meg, csak szélesebb keretek között folytatódik!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában