Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Beni, a girbe-gurba lábú szeretet gazdit keres!
2016.04.18.

Beni februárban került a NOÉ Állatotthon gondozásba az óbecsei menhelyről. Az utcán talált, alig néhány hetes apróságon már akkor is látszódott, hogy valami nagyon nincs rendben a kis virgácsaival.De ahogy nőtt, úgy romlott a helyzet egyre kétségbeejtően. Az egyik mellső lába medvetalp szerűen deformálódott, a másik bokájába pedig "növesztett" egy igazi durva S betűt.

Természetesen folyamatos ortopédiai kontroll alatt van. Orvosi utasításra kizárólag csak extra fehérje és energia szegény tápot ehet, hogy próbáljuk a túl gyors növekedését lelassítani és ezzel a torzulási folyamatot megállítani.Tény, hogy borzasztóan néz ki, de a 2 hetente esedékes orvosi kontroll vizsgálatok szerint Beni (barátainak Bendzsó) csontjai, ízületei nem torzultak, így minden esélye megvan a gyógyulásra.

Ezt segíti, hogy Bendzsó hetente kétszer fizioterápiás szakembertől kap speciális erősítő, nyújtó és regeneráló masszázst, valamint célzott kezelés. Illetve minden nap többször mi is végezzük az előírt "házi" feladatokat. Bátran mondhatjuk, minden percét imádja :D

Nem akarjuk elkiabálni, de úgy tűnik a rossz folyamat megállt. Az elmúlt hetekben nem csupán nem romlott tovább, de határozott javulást mutat mind a látvány, mind a röntgen kép is!És mindeközben Beni egy igazán különlegesen szép, kedves, csupa bűbáj kölyök kutya. Aki imádja az életet, imád mindenkit. Neki játék az egész világ! :)
Fekete tussal kihúzott gyönyörű szemecskéiben annyi élet, boldogság és vidámság csillog, hogy aki ránéz csak mosolyogni tud.Ugyan Beni teljes gyógyulása még odébb van, de már biztosan látszik, hogy jó úton halad. Ezért már keressük azt az elhivatott gazdijelöltet, aki Bendzsó életét teljessé tenné.

A leendő gazdijelöltnek vállalni kell a nagyon rendszeres ortopéd állatorvosi kontrollokat a jelenleg is Őt kezelő Dr. Boda Attilánál (Budapest, 19. kerület). Vállalnia kell a folyamatos fizioterápás kezelését, mind szakemberrel, mind naponta saját kezűleg otthon. Ehhez is a jelenlegi fizioterapeutája kezeléseit írjuk elő.És bizony gondolni kell az egészséges jövőre is! Így fajtájából adódóan mindezeken túl, egy következetes, kutyaiskolástól sem visszariadó gazdát keresünk számára.

Oltási programját megkezdtük, chipezve és IVARTALANÍTÁSI KÖTELEZETTSÉGGEL! adjuk örökbe, Budapesten és 30 km-es körzetében. Az ivartalanítást azonnal el kell végeztetni, amint az ortopédiai orvos ezt engedélyezi, az ivartalanítást nagyon szigorúan ellenőrizzük!

Beni adatlapja:ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!!!

Érdeklődni róla, az egészségügyi állapotáról, az örökbefogadás részleteiről a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon lehet!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában