Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hatalmas segélykiáltás Melisszától!
2016.03.03.

Ami tegnap egy sima bemutatkozó poszt lett volna, az ma egy HATALMAS SEGÉLYKIÁLTÁS!!!!!Ő itt Melissza és tegnap került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Tegnap még minden rendben volt, de mára teljesen összetört lelkileg. Befordult, nem eszik, csak ül a kennelje sarkában remeg, retteg és idegességében hány ... SOS szüksége van egy Angyalra, mert érzékeny kis lelke romokban. Láttunk már ilyet :(

Melissza egy növendék keverék szuka kutya. Kék foltos nyelve és arcvonásai miatt szinte biztosak vagyunk benne, hogy a felmenői között van csau-csau is. De Melissza ízig-vérig keverék, mégpedig az igen csak jól sikerült fajtából. Nem túl nagy, de igazi kismackó alkat. Nyílt tekintete, csodálatos szemei és édes, kedves, bújós természete van.

Információnk szerint néhány hetes korában találta egy idős hölgy, egy erdőszélen. Hazavitte, szerette, de sajnos más nem történt az érzékeny korban lévő kölyökkel. Soha nem vitték sétálni, chipet. oltást eddig nem kapott. Most a néni meghalt és Melissza több kutya és cicatársával együtt elárvult. Az árva állatokat az Állatvédelmi Járőrszolgálat Kispest karolta fel és próbál nekik minél sürgősebben befogadókat találni. Érzékeny pici lelke most a menhelyen romokban van. Szó szerint életmentő lenne számra, ha jönne egy Angyal érte. Semmit nem tud az élet dolgairól, eddig szinte semmi jó nem történt vele és most bekerült egy számra félelmetes helyre. Egy menhelyre. Egy nap alatt teljesen befordult, a szívünk megszakad érte ...Melissza egy közepes, félhosszú, össze-vissza kócos szőrű kutyus. Olyan családot keresünk számára, ahol végre először életében biztonságban érezheti magát. Ahol nem kell többet csalódnia, ahol teljes jogú családtagként szeretik. Kizárólag kerti kutyának nem való, így nem is adjuk. Neki még sokat kell tanulnia, de akar, szeretne megfelelni, szeretne jó kutya lenni.
Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Melissza ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában