3217: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3217 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Melissza-Van gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Melissza-Van gazdijelölt!
Nem: Szuka
Született: 2015.08.01.
Bekerült: 2016.03.02.
Melissza egy növendék keverék szuka kutya. Kék foltos nyelve és arcvonásai miatt szinte biztosak vagyunk benne, hogy a felmenői között van csau-csau is. De Melissza ízig-vérig keverék, mégpedig az igen csak jól sikerült fajtából. Nem túl nagy, de igazi kismackó alkat. Nyílt tekintete, csodálatos szemei és édes, kedves, bújós természete van.

Információnk szerint néhány hetes korában találta egy idős hölgy, egy erdőszélen. Hazavitte, szerette, de sajnos más nem történt az érzékeny korban lévő kölyökkel. Soha nem vitték sétálni, chipet. oltást eddig nem kapott. Most a néni meghalt és Melissza több kutya és cicatársával együtt elárvult. És érzékeny pici lelke most a menhelyen romokban van. Szó szerint életmentő lenne számra, ha jönne egy Angyal érte. Semmit nem tud az élet dolgairól, eddig szinte semmi jó nem történt vele és most bekerült egy számra félelmetes helyre. Egy menhelyre. Egy nap alatt teljesen befordult, a szívünk megszakad érte ...

Melissza egy közepes, félhosszú, össze-vissza kócos szőrű kutyus. Olyan családot keresünk számára, ahol végre először életében biztonságban érezheti magát. Ahol nem kell többet csalódnia, ahol teljes jogú családtagként szeretik. Kizárólag kerti kutyának nem való, így nem is adjuk. Neki még sokat kell tanulnia, de akar, szeretne megfelelni, szeretne jó kutya lenni.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú