Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pistike, meggyógyult és gazdit keres!
2016.01.05.

Pistikét, ezt iciri-piciri kispasit Szécsényben találták. Egyedül ténfergett a főúton. Már ez önmagában nem életbiztosítás egy ilyen kicsi kutyának, de Pistikével amúgy is gond volt. A hasa olyan óriási, ami még a mi sokat látott szemünknek is kiverte a biztosítékot.Megtalálói elhelyezték ideiglenesen, hívtak is hozzá állatorvost, aki féreghajtót adott neki. A probléma, hogy ez nem hozta meg a kellő hatást, Pistike nem tudott kakilni és férgek sem ürültek belőle.
A hasa pedig egyre csak nőtt és nőtt. A segítségkérésre azonnal igent mondtunk, hiszen pontosan tudjuk, hogy a kutyák bélférgessége normál esetben egyszerűen és problémamentesen kezelhető. De azt is tudjuk, hogy ilyen pici korban, egy ilyen durva fertőzöttség, a pici életébe kerülhet. Ráadásul, hogy 3-4 napig nincs széklete, az további életveszélyes komplikációkhoz vezethet.

Természetesen azonnal orvoshoz szaladtunk vele. A röntgen, ultrahang vizsgálaton esett át, hosszú kezelés, gyógyszerek következtek.A bajok mostanra elmúltak. Pistike egy igazi bájos, rosszcsont és EGÉSZSÉGES kölyökkutya. És növésnek indult mint a bolondgomba. Okoz is nekünk fejtörést, mert a betegség után most túl gyorsan kezdtek növekedni a csontjai ezért az etetésére nagyon oda kell figyelni. De ez tényleg csak átmeneti állapot, most már bátran adjuk ezt a kis pasit gazdához.Szerintünk közepes testű, nagyon okos kutyus lesz.
Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy kölyökkutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is, amikor megöregszik.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.
Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.
További képek Pistikéről ITT!!!!!!

Pistike virtuális örökbefogadással is támogatható ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Érdeklődni Pistikéről a 06 30 221-1299-es számon lehet hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között vagy az info@noeallatotthon.hu email cimen.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában