3130: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3130 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pistike
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pistike
Nem: Kan
Született: 2015.09.25.
Bekerült: 2015.11.12.
Pistikét, ezt iciri-piciri kispasit Szécsényben találták. Egyedül ténfergett a főúton. Már ez önmagában nem életbiztosítás egy ilyen kicsi kutyának, de Pistikével amúgy is gond volt. A hasa olyan óriási, ami még a mi sokat látott szemünknek is kiverte a biztosítékot. Megtalálói elhelyezték ideiglenesen, hívtak is hozzá állatorvost, aki féreghajtót adott neki. A probléma, hogy ez nem hozta meg a kellő hatást, Pistike nem tudott kakilni és férgek sem ürültek belőle.

A hasa pedig egyre csak nőtt és nőtt. A segítségkérésre azonnal igent mondtunk, hiszen pontosan tudjuk, hogy a kutyák bélférgessége normál esetben egyszerűen és problémamentesen kezelhető. De azt is tudjuk, hogy ilyen pici korban, egy ilyen durva fertőzöttség, a pici életébe kerülhet. Ráadásul, hogy 3-4 napig nincs széklete, az további életveszélyes komplikációkhoz vezethet.

Természetesen azonnal orvoshoz szaladtunk vele. A röntgen, ultrahang vizsgálaton esett át, hosszú kezelés, gyógyszerek következtek.
A bajok mostanra elmúltak. Pistike egy igazi bájos, rosszcsont és EGÉSZSÉGES kölyökkutya. És növésnek indult mint a bolondgomba. Okoz is nekünk fejtörést, mert a betegség után most túl gyorsan kezdtek növekedni a csontjai ezért az etetésére nagyon oda kell figyelni. De ez tényleg csak átmeneti állapot, most már bátran adjuk ezt a kis pasit gazdához.

Szerintünk közepes testű, nagyon okos kutyus lesz.

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy kölyökkutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is, amikor megöregszik.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.

Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú