Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csacska mama és kölykei GAZDIT KERESNEK!!!
2015.06.11.

Csacska mamát Mogyoródról adta le korábbi gazdája a váci Zöld Menedékhez. A kacska lábú tündéri mamakutya szeretetteljesen gondoskodott babáiról, akik szépen felcseperedtek, és gazdit keresnek, csak úgy mint gyönyörű szép mamájuk :)A hét aprókából 3 kan és 4 szuka kutya várja szerető családját.

Csábos - szuka


Csacsó - kan


Csákány - kan


Csege - szuka


Csicsa - szuka


Csiperke - szuka


Csörgő - kan


A mama nagyon szépen gondoskodott a babákról, akik gömbölyűek, erősek és energikusak. Mindegyik játékos, barátságos és nyitott az új dolgokra.

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számukra, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik. Közepes termete miatt a kutyaovi, később pedig a kutyaiskolai továbbképzés erősen ajánlott számára.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.

Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.

A kiskutyák virtuális örökbefogadással is támogathatóak a fenti linkeken.

Csacskamama kb. 2013-as születésű, németjuhász jellegű, rajzos, hosszú szőrű szuka kutya. A bal mellső lába valószínűleg veleszületett fejlődési rendellenesség miatt kacska, deformált. Ennek ellenére használja, támaszkodik rá. Fájdalmat nem okoz neki, egyszerűen csak torz.
Reméljük, hogy ez nem fog senkit elriasztani az örökbefogadástól, hiszen Csacska egyszerűen mesegyönyörű, meleg barna szemű, selymes bundájú, szeretetéhes és szeretni való csodakutya :)


A pórázt még nem ismeri. A hozzászoktatását megkezdtük. Noha az új környezettől egy picit megijedt, ennek ellenére nagyon barátságos, kedves és kézbe simuló.

Mindannyian felelősségteljes gazdikat keresnek.

Jelentkezni a 06 30 221-1299-es telefonszámon lehet 10 és 15 óra között hétköznap és szombaton, valamint az info@noeallatotthon.hu email címen.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában