Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismét egy csoda Shivával: rekordidő alatt gazdira talált :D
2014.09.19.

Alig két hete készült egy cikk Shiváról, amiben arról számoltunk be, hogy CSODA! SHÍVA MEGGYÓGYULT!!!Akik ismerik a történetét korábbról, azok tudják, hogy hónapok óta küzdöttünk az életéért. A betegsége igencsak rejtélyes volt, mert alapvetően jól volt, jó kedvű, jó étvágyú, megállás nélkül csóváló, riszáló, puszit osztó, ugyanakkor állandóan lázas volt, köhögött és csontvázzá fogyott...A hetekig tartó és sok mindenre kiterjedő gyógyszeres kezelés, a költséges technikai és laboratóriumi vizsgálatok sokáig hoztak eredményt, már csak egy vékony szalmaszálnak tűnt a remény a gyógyuláshoz...Szinte már mi is feladtuk a reményt, már a fájdalmas döntés meghozatala is szóba került, de a CSODA ismét megtörtént: Shiva fokozatosan, lassan, de biztosan gyógyulni kezdett.

Örömmel osztottuk meg veletek a hírt augusztus végén, hogy Shiva meggyógyult, elhagyhatta a kórházat és már csak egy álomgazdi hiányzik a boldogságunkhoz/boldogságához.Sokan megosztottátok a cikket, valamint a német honlapunkra és facebook oldalunkra is felkerült Shiva csodájának története, így pár napon belül jelentkezett Ausztriából egy hölgy gazdijelöltnek. Boxeres család, tenyésztettek is, ám az utolsó boxerük a közelmúltban kelt át a Szivárványhídon, így kutya nélkül maradtak :(


Mikor Shiva hirdetését meglátták, akkor tudták, hogy ő kell nekik, akkor is ha nem fajtatiszta boxer. A következő szombaton eljöttek megismerkedni Shivával, és a személyes találkozó egyértelműen meggyőzte őket, hogy jól választottak: Shiva az ő kutyájuk :)

Az utazáshoz azonban még szükség volt egy állatorvosi látogatásra útlevél készítés céljából, majd csütörtök reggel kocsiba ültünk, és irány Ausztria. Shiva gyönyörűen utazott végig, de megérkezésünk után nem hazudtolta meg habitusát: a gazdi nyakába ugrott, és ahogy a mellékelt fotók is bizonyítják: gyorsított üzemmódba váltott.

Értékelhető képet nem sikerült róla készítenünk emiatt ahogy látjátok, de nézzétek el nekünk a fotózási képességeink hiányát és örüljetek velünk ennek a hihetetlen sikernek, CSODÁNAK!!!

Sok boldogságot és jó egészséget Shiva!!! Köszönjük, hogy bebizonyítottad nekünk, hogy nem szabad feladnunk akkor sem, amikor már csak egy hajszál a remény, mert mindig jöhet és jön is egy CSODA!!!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában