Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

CSODA!!! Shiva MEGGYÓGYULT!!!! :)
2014.08.25.

Halkan mondjuk, nehogy elkiabáljuk: Shiva itthon van és EGÉSZSÉGES! :) Szebb, édesebb, kedvesebb, dinkább, játékosabb és tökéletesebb mint volt! Nagyon sokaknak köszönjük, akik ezt lehetővé tették! Voltak pillanatok amikor mi is meginogtunk, amikor egy-egy pillanatra elvesztettük a hitünket a gyógyulásában, de Shiva személyisége, elsöprő és megtörhetetlen életimádata átlendített minket, az orvosait és leginkább Őt, a nehéz pillanatokon! Közel 4 hónapos küzdelem van mögötte ...Az egész május elején kezdődött, Shiva babéziás lett. Alig, hogy kikecmergett belőle, elkapott egy csúnya felsőlégúti fertőzést. Szinte még el sem múlt a köhögése, máris belesett egy csúnya fülgyulladásba és ezzel párhuzamosan szőrtüsző atka fertőzésen. Az utolsó menet ár valószínűleg a sok egymást érő baj miatt összeomlott immunrendszere figyelmeztetése volt.
És elindult a rémálom, nem múló magas láz, hurutos köhögés, gennyes bőr és az extra gyors vészes fogyás.Hetek teltek múltak, Shiva állandó lakója lett a Délpesti Állatgyógyászati Központnak, Csodatevő Boda doki és csapata kezei között. Állandó orvosi ellenőrzés mellett, kapta a különböző gyógyszer-kombinációkat. De nemhogy javult volna az állapota, egyre rosszabbul lett. Láz, köhögés, fogyás, láz, köhögés, fogyás, láz, köhögés, fogyás ...A gyógyszeres kezelés lehetőségei bezárultak. Felmerült a legrosszabb betegség is, de szerencsére a speciális citológai vizsgálat kizárta a limfóma és a leukéma lehetőségét. Az állapota nem javult, annak ellenére, hogy minden speciális vizsgálat negatív eredménnyel zárult: negatív minden élősködőre, negatív Lyme kórra, a belső szervei jól működtek. Boda doki specialistákkal konzultált a labor, és röntgen leleteiről, végül abban megegyeztek, hogy a baj góca valószínűleg a tüdejében van.Tüdő CT vizsgálat következett, az eredménye lesújtó volt: súlyos kétoldali tüdőgyulladás, mely kiterjedt több lebenyre is. A nagy kiterjedésű gyulladásos góc miatt a műtét lehetősége teljesen kiesett. Maradt a további gyógyszeres kezelés ... ami már hónapok óta nem hozott eredményt ...

Utolsó lehetőségbe kapaszkodva, Boda doki mintát vett a tüdejében felgyülemlett folyadékból, hogy laboratóriumi tenyésztés segítségével célzottan tudjanak fellépni a baj ellen. A tenyésztés megérkezett, specialistával történt konzultáció után megkezdődött az újabb gyógyszeres kezelés és a reménykedés.Egyszer csak az állapota elkezdett stagnálni ... a romló tendencia után, az is több, mint a semmi ...
Azután egyszer csak elkezdett javulni, csökkent a láz és szép lassan meg is szűnt, elmúlt a köhögés és lassan-lassan a kilók is lekezdtek visszakúszni csontsovánnyá fogyott kis testére.És a múlt hét végén megérkezett a telefon, amire olyan régóta vártunk: Shiva meggyógyult, hazahozhatjuk! :)

Igen, voltak pillanatok amikor elvesztettük a gyógyulásában a hitünket. Igen, borzasztó volt látni, hogy az Őt kezelő orvosok mindent meg akartak tenni érte, de tehetetlenül nézték az állapotát. Igen, elgondolkoztunk, hogy mennyi ideig élhet így, hogy a láz, a gyulladás és a rengeteg gyógyszer élve emészti fel a szervezetét. Igen, megremegett a lábunk, amikor az esélyeit kérdeztük és a mindig oly bizakodó és a végsőkig küzdő orvoscsapatunk csak a fejét csóválta ...
De ezekben a pillanatokban elegendő volt csak néhány pillanatot eltölteni vele, ahogy csontos törékeny kis testével repült a karjainkba, ahogy elhalmozott minket nyálas puszijaival, ahogy megállás nélkül csóvált, tekergett és bukfencezett a kórházban is ... Egyáltalán nem maradt több kérdőjel, Ő meg akar gyógyulni és mi ehhez mindent megadunk neki, kerüljön ez bármennyi pénzbe és legyen ez bármennyi idő.

És most itt van, megtörtént a CSODA! Leküzdötte, egészséges és boldog! És persze fényképezhetetlen, de ez kit érdekel ... Mi hálásak vagyunk neki, hogy bebizonyította érdemes a végsőkig küzdenünk!

Hálásak vagyunk a Délpesti Állatgyógyászati Központ, vagyis Boda doki egész csapatának: dr. Boda Attilának, dr. Fikó Fruzsinának, dr. Millei Erikának és az asszisztens lányoknak Dörnyei Petrának, Harazin Juditnak, Varga Szilvinek, hogy a legszakszerűbben kezelték, ápolták, szerették és a családja voltak ennyi hónapon keresztül!Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy például Judit az utolsó hétvégén hazavitte magával, hogy tesztelje a kórházi környezeten kívül is "működik".Köszönjük Nektek Angyalok, akik mind lelkileg, mind anyagilag támogattátok a gyógyulását, nélkületek nem sikerülhetett volna.

Most már nincs más hátra, mint egy ÁLOMGAZDIT találni ennek a tökéletes szépségnek! Tehát aki egy dinka, de hatalmas lelkű és küzdő, másfél év körüli boxerkeverék kislányt szeretne a családjában látni, ne habozzon írjon, hívjon!
info@noeallatotthon.hu vagy 06 70 38 39 480


Ha haza nem tudod vinni, de támogatnád, megteheted virtuális örökbefogadással az adatlapján!
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

A támogatás ránk fér, hiszen Shiva 4 hónapos gyógykezelése, kórházi ellátása és a speciális, igen drága vizsgálatok - az eddig kapott támogatásotok ellenére is - igen csak megterhelte a kasszánkat. Ezért hatalmas köszönettel fogadunk bármilyen apró "gyógyulási támogatást", így utólag is!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

(A megjegyzés rovatba kérjük beleírni Shiva!)

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Köszönjük!

Az előzmények Shiva betegségéről:
Shiva nagyon beteg :(
Shiv betegségéről nyugtalanító hírek :(
SHIVA, sajnos nem túl jó hírek ...Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában