Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Shiva nagyon beteg :(
2014.05.22.

Shiva kutyánk sajnos nagyon beteg. Napok óta magas lázzal, kórházban van. Az állapota egyre aggasztóbb, egy fekete felhő árnyéka körvonalazódik ... a vizsgálatok folyamatban vannak, a kezünk pedig csuriban ...AZ egész néhány hete kezdődött az egyik legfélelmetesebb betegségünkkel, a kullancsok által terjesztett betegséggel a babéziával. Szerencsére rutinos szemmel még időben észrevttük, hogy gond van és azonnal megkezdődött a kezelése.
Néhány nap múlva már nem is emlékezett az egészre.

Alig, hogy fellélegeztünk, Ő is elkapta a most divatos tavaisz felsőlégúti megbetegedést. Túlságosan nem viselte meg a dolog, bár csúnyán köhögött és az orra folyt. Ettől a Tőle megszokott vidámsággal hancúrozta végig a napjait.

Ahogy kezdett kikecmeregni ebből a nyavajából, egyik pillanatról a másikra mind a két fülén a külső hallójárat elgennyesedett. De nem olyan szokásos módon, hanem annyira, amit szinte még nem is láttunk. És a gennyesedés mellé megjött a magas láz is. Azonnal megkezdtük a kezelését. Sajnos a várt javulás nem jött, sőt a vissza-vissza térő nagyon magas 41 fokos láz mellet a gennyesedés tovább terjedt az arcára és a lábaira.
Első körben az állatorvosaink a sok betegség következtében legyengült immunrendszere miatti szőrtüszőatkásságra gyanakodtak és kezdték meg a kezelését. És, ha ez nem lenne elég visszatért a köhögés és szörcsögés is.Fiatal életerős kutyáról van szó, aki eddig minden bajjal gyorsan elbánt, de most valami csúnyaság van a levegőben. Folyamatosan visszatér a magas láza, nem múlnak a sebek és nem múlik a köhögés sem. :( Kis vigasz, hogy az általános állapota, a kedve és az étvágya a lehetőségekhez képest kielégítő.
A reményünk, hogy "csak" összejöttek a dolgok és ezért nem tud kikeveredni egyik bajból sem, ahogy telnek a lázas napok egymás után, sajnos egyre szerte foszlik ... Sötét fellegek gyűlnek ... A nyirokcsomóiból vett minta citológiai vizsgálat eredményére várunk ... és közben az ujjaink csuriban vannak, hogy a lelet ne igazolja, az orvosok sejtését, ami lymphoma vagyis nyirokrák ...Kérünk Titeket Angyalok, Ti is szurkoljatok, reméljük néhány napon belül többet tudunk. Shiva fiatal kora ellenére már nagyon sokat szenvedett, nélkülözött. A korábbi tulajdonosai nem gondoskodtak róla, rossz körülmények között, láncon tartották. Kell, hogy kapjon az élettől még egy esélyt.

Kérjük, támogassátok elhúzódó kórházi kezelését, a drága vizsgálatokat. Minden apróság nagyon sokat számít!

Bankszámlaszámunk:
OTP 11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.(A megjegyzés rovatba kérjük beírni Shiva!)

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Shivát virtuális örökbefogadással is támogathatod az adatlapján keresztül: I T T ! ! !

Köszönjük!!!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában