Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

SOS GAZDIT KERESÜNK NílusBoszinak!!!
2014.06.15.

Nílus sorsa még 2013-ban forrt össze a miénkkel, amikor a X. kerületben megtalálták az autók között rohangálva, és behozták a NOÉ Állatotthonba.Akkor rövid időn belül örökbe adtuk őt, de most, 1 évvel az örökbe adást követően visszahozták, mert családi viszály alakult ki a kutya miatt: a nagypapa a kutya eltávolítását rendelte el, mert nem fogadta el őt a kutya és ez kölcsönös volt.Nílus a Boszi nevet kapta örökbefogadó családjától, és erre hallgat is, így megtartottuk.
Boszi most kb. 4 éves, fekete színű, hosszú szőrű, kis termetű, leginkább törpe schnauzerre emlékeztető keverék szuka kutya. Más kutyákkal probléma nélkül kijön, a cicákat is szereti. A családon belül a gyerekeket imádta, védte is őket. Nagyon nehezen barátkozik, a családon kívül nem fogadott el mást. Az idegeneket, látogatókat, vendégeket hangos ugatással jelezte, alkalmanként oda is csípett nekik, így ilyen esetben el kell őt zárni. Az új helyzetben félénken, visszahúzódóan reagál.A szőre rendszeres nyírást, gondozást igényel kb. 2 havonta. Tökéletesen szobatiszta és lakás kompatibilis. Imád kézben vagy ölben lenni, mindegy neki csak simogassák és szeressék.
Lelkileg teljesen összetört attól, hogy az eddig biztonságot jelentő családjától el kellett szakadnia. A szívünk szakad meg érte, ahogy félve, de könyörgő tekintettel néz ránk, és várja a csodát, hogy újra egy család tagja lehessen, ahol szeretik és elfogadják a háklis kis természetével együtt, mert tudják, hogy teljes szívéből szereti őket.

Boszi oltott, ivartalanított, chipezett.

Boszi adatlapja: ITT található!!!

Segítsetek neki egy megosztással, hátha így talál rá egy szerető, türelmes gazdi.

Köszönjük!

SOS gazdit keres, hogy romokban lévő lelke ne sérüljön továbbMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában