2693: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2693 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - NílusBoszi - Ideiglenes befogadónál!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: NílusBoszi - Ideiglenes befogadónál!
Nem: Szuka
Született: 2010.06.01.
Bekerült: 2014.06.05.
Nílus sorsa még 2013-ban forrt össze a miénkkel, amikor a X. kerületben megtalálták az autók között rohangálva, és behozták a NOÉ Állatotthonba. Akkor rövid időn belül örökbe adtuk őt, de most, 1 évvel az örökbe adást követően visszahozták, mert családi viszály alakult ki a kutya miatt: a nagypapa a kutya eltávolítását rendelte el, mert nem fogadta el őt a kutya (és ez kölcsönös volt).

Nílus a Boszi nevet kapta örökbefogadó családjától, és erre hallgat is, így megtartottuk.
Boszi most kb. 4 éves, fekete színű, hosszú szőrű, kis termetű, leginkább törpe schnauzerre emlékeztető keverék szuka kutya. Más kutyákkal probléma nélkül kijön, a cicákat is szereti. A családon belül a gyerekeket imádta, védte is őket. Nagyon nehezen barátkozik, a családon kívül nem fogadott el mást. Az idegeneket, látogatókat, vendégeket hangos ugatással jelezte, alkalmanként oda is csípett nekik, így ilyen esetben el kell őt zárni.
A szőre rendszeres nyírást, gondozást igényel kb. 2 havonta. Tökéletesen szobatiszta és lakáskompatibilis. Imád kézben vagy ölben lenni, mindegy neki csak simogassák és szeressék.
Lelkileg teljesen összetört attól, hogy az eddig biztonságot jelentő családjától el kellett szakadnia. A szívünk szakad meg érte, ahogy félve, de könyörgő tekintettel néz ránk, és várja a csodát, hogy újra egy család tagja lehessen, ahol szeretik és elfogadják a háklis kis természetével együtt, mert tudják, hogy teljes szívéből szereti őket.

Boszi oltott, ivartalanított, chipezett.

SOS gazdit keres, hogy romokban lévő lelke ne sérüljön tovább.További képek NílusBosziról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú