4367: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4367 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rédics Rozmaring
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rédics Rozmaring
Nem: Kan
Született: 2019.04.07.
Bekerült: 2019.05.26.
Ismét kutyacsempészek autójában szenvedett 38 ici-pici babakutya. Rédics külterületén olasz kutyacsempészek akadtak fent a Zala megyei rendőrök közúti ellenőrzésén. Az autóban 38 kölyökkutya volt egymás hegyén hátán összezsúfolva. Az apróságok nem hogy a törvényben előírt minimum 8 hetes kort - amikor el lehet szakítani az anyjuktól - nem érik el, de sokuknak nem volt még foga és cumisüvegből kellett etetni őket, annyira fiatalok. A kicsik között volt francia bulldog jellegű és uszkár vagy puli jellegű apróság.

Büdösek, koszosak, elhanyagoltak, szőrük a fekáliától összeragadt. Hasmenés, hányás, iszonyú mennyiségű bélféreg és általános legyengült rossz állapot volt jellemző szinte mindegyikükre.

Előzmény!A NOÉ Állatotthon gondozásába 7 kiskutya került, köztük 3 kan uszkár-puli féle, akik nálunk Rédics család nevet kapták.

A kölykök kb. 2019.04.07. születésű fehér habos babos puli-uszkár jellegű kutyák. A kezdeti nehézségeken sikeresen túl estek és mostanra gazdikeresőkké cseperedtek. Nagyon barátságosak és az előzmények fényében mondhatjuk elég szocializáltak is. Szűrük a későbbiekben folyamatos gondozást igényel. Várhatóan közepes méretűek lesznek.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki szán elég időt arra, hogy a kölyök kutya felvegye a család ritmusát és ebben segítségére is lesz. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú