Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
  Az itt rögzített állatoknak kizárólag eredeti gazdájukat keressük.


Név: Jácintka
Nem: Szuka
Született: 2020.09.01.
Bekerült: 2021.01.29.
Egy győri állatorvosi rendelő állatorvosa kért ennek a csodaszép picilánynak segítséget. Hozzájuk vitték be, chipje nincs, ellenben van két nagyon csúnyán törött lába. Ráadásul a bal lába lágyszöveti része is iszonyúan roncsolódott. Nálunk a Jácintka nevet kapta.

Ők nem tudták vállalni a továbbiakat vele, de elaltatni sem volt szívük, így minden követ megmozgattak, hogy segítséget találjanak a számára. Gyors egyezetetés után ma Jácintka megérkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. A lábai naponta többszöri állatorvosi kezelést ígényelnek, így azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került. És elindul a küzdelem a jövőjéért! Nagyon kell ennek az alig néhány hónapos kislánynak a drukk, még csak most kezdődik az élete... édes, kedves, bújós, a borzasztó sérülései ellenére is csóválós, kooperatív.

Jelenleg kórházban és még oltatlan ezért gyógyulása és oltásai után, olyan olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat amit eddigi rövidke élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek. Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú