Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A virtuális örökbefogadás nagyszerű módja annak, hogy akkor is támogathasson egy kiválasztott állatot, ha nem tudja őt ténylegesen örökbe fogadni. A virtuálisan örökbe fogadott állat mellett látható lesz támogatójának neve (vagy beceneve) végig az alatt az időszak alatt, amíg támogatja az adott állat tartását. Természetesen cégnevet is meg lehet adni támogatónak, így egy-egy népszerűbb, látogatottabb állat adatlapja akár reklámhordozóként is használható.

Minden állatnál látható annak becsült napi tartási költsége. Az összeg megállapításánál figyelembe vettük az állat testméretét, valamint speciális igényeit. Így pl. egy kölyökállat, akinek teljes oltási programon kell még átesnie többe kerül, mint egy oltott, felnőtt állat, ahogy egy beteg, kezelésre, műtétre szoruló állat tartási költsége szintén magasabb, mint egy egészséges állaté.

A minimális örökbe fogadási időszak 5 nap; amennyiben kevesebbet állít be, azt a rendszer automatikusan 5 napra növeli.

Miután megadta adatait, a "tovább" gombra kattintva egy szerződést láthat, mely a virtuális örökbefogadás részleteit tartalmazza. Amennyiben ezt elfogadja, örökbefogadási szándéka véglegesítésre kerül és alapítványunk értesítést kap az örökbe fogadásról.

Ettől az időponttól kezdve Önnek 48 óra áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott napi tartási díjat alapítványunk számlaszámára átutalja az állat nevét és a virtuális örökbefogadást feltüntetve a megjegyzés rovatban (pl. Buksi virtuális örökbefogadása). Adománya beérkezésétől számított 8 munkanapon belül véglegesítjük az örökbefogadást és Ön lesz a választott állat VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÓJA a kiválasztott időtartamra, megadott neve/beceneve megjelenik az állat mellett.

Egy állatnak egyidőben csak egy virtuális örökbefogadója lehet. Két egyidőben indított virtuális örökbefogadás közül az élvez elsőbbséget, melynek befizetése előbb megérkezik bankszámlaszámunkra. Ha az állat már "foglalt", azaz van virtuális örökbefogadója, akkor az Ön virtuális örökbefogadása attól az időponttól indul, amikor az előző virtuális örökbefogadás végetér.

Amennyiben az állatot a Virtuális örökbefogadás közben örökbe fogadják, vagy elpusztul, a fennmaradó támogatási összeget az állatotthon egyéb állatorvosi költségeinek fedezésére fordítjuk, azaz más állatok állatorvosi ellátását fedezzük belőle.

(Végleges lakóinkat nem adjuk örökbe, így az ő támogatásuk esetén nem fordulhat elő, hogy a virtuális örökbefogadási időszak alatt ténylegesen örökbe fogadják őket. Mivel azonban végleges lakóink egy része idős, sérült, súlyosan beteg állat, esetükben gyakrabban kell számolni az elhullással.)

Minden, bankszámlaszámunkra átutalt adományról automatikusan adóigazolást küldünk támogatóinknak, amennyiben befizetéskor feltüntették nevüket, címüket és adóazonosító jelüket/adószámukat. Ha bármelyik adat hiányzik, az adóigazolást külön kell kérni írásban (e-mailben vagy levélben), a hiányzó adatok megjelölésével legkésőbb az adományozás évében december 31-ig.

Köszönjük, hogy támogatja kis védenceinket!

Vissza a kiválasztott állat támogatásához ⇒