Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

1. 2 | Következő
Mesekönyv hőse támogatja a NOÉ Állatotthont!
2015.07.15.
Mesekönyv hőse támogatja a NOÉ Állatotthont!

A CLASS FM - Morning Show-jában jártunk :)
2014.01.27.
Hihetetlen lehetőséget kaptunk a minap: vendégei lehettünk az országos lefedettségű CLASS FM rádió - Morning Show című műsorának, ahol Jani és Feri látott bennünket vendégül. Vicces, hangulatos beszélgetés volt elefánt leadásról, róka simogatásról, szombati önkénteskedésről lélekgyógyító kutyasétáltatással, cicasimogatással, malackergetéssel. Hallgassátok szeretettel :)Megtöltötték a Közös Lábost avagy új kennelkerítések a NOÉn
2014.01.05.
Bezselics Ildikó a "Két cica konyhája" gasztro blogger és szakácskönyvíró, valamint Horváth Eszter és kis csapata a SUGAR Shopból, ezúttal a NOÉs kutyák életének javítására töltötte meg a Szimpla Kert Közös Lábosát. A két cicamániás a befolyt összegből kerítést vásárolt, ezzel tették biztonságosabbá a kutyáink elhelyezését. Hatalmas köszönet Nekik és lelkes csapatuknak a szervezésért, főzésért, beszerzésért és felszerelésért - nagy szükség volt erre a fejlesztésre!

Vadon Jani a MiniMenhelyen szombatozik :)
2013.07.02.
Carmen lassan egy éve a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegének védence. Vadon Jani, a Class FM rádió - Morning Show című műsorának népszerű műsorvezetője egy kis reklámot csinált neki a rádió facebook oldalán, hogy mielőbb gazdihoz kerülhessen :)

Hogyis volt ... NOÉ Segélykoncert 2012
2012.09.22.
Megígértük, hogy beszámolunk, úgyhogy tessék: így buliztunk mi a IV. NOÉ Segélykoncerten. A vattacukor elfogyott, már csak a beszámoló maradt rengeteg képpel, vigyétek!

SEGÉLYKONCERT - TÁMOGATÓ JEGY
2012.09.07.
Nem tudsz eljönni, de szeretnél segíteni?
Szeretnél saját névre szóló emléket arról, hogy támogatásoddal Te is segítettél?
A TÁMOGATÓ JEGGYEL MINDEZ KÖNNYEN LEHETSÉGES!

2012. szeptember 16. - SEGÉLYKONCERT A NOÉs ÁLLATOKÉRT!
2012.08.29.
Buli lesz szeptember 16-án a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkből :)

Zenészek az állatokért - Segélykoncert a Noé Állatotthonban, avagy egy állati jó buli
2011.09.27.
A „segélykoncert” szó hallatán minden jóérzésű embernek akaratlanul összeszorul a szíve, hiszen azonnal egy olyan rászorulóra asszociál, akinek sokak segítségére van szüksége a talpra álláshoz, vagy akár az életben maradáshoz. A Noé Állatotthon dolgozói és lakói jelentősen rácáfoltak a negatív nézetekre, amikor múlt heti rendezvényük alkalmával önfeledt szórakozásba kezdtek; mindezt persze jó cél érdekében.

Nálunk járt Dr. György István főpolgármester-helyettes
2010.12.18.
Illusztris vendégei voltak szombaton az Állatotthonnak. Dr. György István Budapest főpolgármester-helyettese, országgyűlési képviselő és kollégái látogattak el hozzánk, az állatok karácsonyára. A látogatást régi támogatónk Dr. Balázsné Györgyi szervezte, melyet ezúton is köszönünk neki.

Szaporítótelepről kutyaparadicsomba
2010.08.20.
avagy Betty és Feri elbukta :) Nem tartott sokáig, hogy Balássy Betty és Varga Feri végleges döntést hozzon: bejelentették, hogy örökbefogadják ideiglenesen befogadott védencünket, Brittát.

Új ideiglenes befogadóink: Balássy Betty és Varga Feri
2010.08.10.
Hétvégén vendégünk volt az Állatotthonban Balássy Betty és Varga Feri, és nem mentek haza üres kézzel.

Szitakötők a NOÉ Állatotthon állataiért
2010.03.02.
Pénteken hivatalosak voltunk a Szitakötők Táncegyüttes farsangi báljára, ahol a résztvevők belépődíjként a NOÉ Állatotthon Alapítvány állatait lepték meg ajándékokkal.

Sztárok az örökbefogadó napon
2009.04.22.
Április 18-án került megrendezésre az I. Noé Kutyás Találkozó és Örökbefogadó Nap állatotthonunkban. A rendezvényre több hazai híresség is ellátogatott. Galériánkban néhány fényképet láthatnak róluk!

Celebek az állatotthonban
2009.02.23.
Állataink csak ámultak-bámultak, micsoda hölgykoszorú érkezett hozzájuk február 16-án. Íme a látogatás fotói!

A sztárok velünk vonultak
2008.10.05.
A Noé Állatotthon Alapítvány színeiben Tóth Vera, Pirner Alma, Keresztes Ildikó és Nick Árpád is részt vett az Állatok Világnapja alkalmából tartott vasárnapi felvonuláson, melyen több száz állatbarát és rengeteg civil szervezet képviseltette magát. Lesifotósunk lencsevégre kapta az állatbarát hírességeket.

Burkus lett a Lúzer FC kabalakutyája
2007.05.09.
A Viasat csatorna Lúzer FC című valóságshowjának egyre nagyobb népszerűségnek örvendő focicsapata állatotthonunkban járt. Persze nem csak egyszerű látogatásról volt szó: a csapat kabalakutyust választott magának, aki május 10-től lesz látható hetente a Lúzer FC műsorában.

Balázs a Noénál
2006.11.25.
Kedden nagy esemény történt: Sebestyén Balázs látogatott el hozzánk egy fotózás erejéig, hogy a Maxima című lapba profi fotók készüljenek róla és néhány védencünkről - gazdikereső célzattal.

Híresek lettünk*
2005.12.24.
Amikor több, mint egy évvel ezelőtt testvéremmel együtt Gazdi kidobott a kocsijából a 10-es út mellett, nem gondoltam volna, hogy egyszer híres leszek.

Állatotthonunkban az ország legerősebb Mikulása
2005.12.05.
December 5-én meglátogatott minket a Mikulás! Nick Árpád, Guinness-rekorder erőművész, Magyarország legerősebb embere Mikulás ruhába bújva látogatott el hozzánk és megajándékozta kis védenceinket.

Híres látogatók 2.
2004.12.21.
A Sorry munkatársainak köszönhetően ismét ismert emberek látogatták meg állatotthonunkat. Elsőként a VV ház egykori lakói Szilvi és Leó érkeztek. Leó szinte még át sem lépte a kaput, amikor Palika a mindig éhes 80 kilós őrkutya, könyörgő szemekkel rávette, hogy adja át szendvicsét.
1. 2 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül