Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő
Karácsony Guba egy hónapja családban
2016.05.06.

2015. karácsony napján érkezett egy szerencsétlen mama
kutya és 6 babája. A mama szenteste éjszaka a sárban, a hidegben szülte meg babáit. A mama és 6 prücsök babája a NOÉ Állatotthon karácsonyi családja lett. A család minden tagja gazdis lett. Most Karácsony Guba egy hónapos gazdis beszámolóját olvashatjuk.

Külföldön is Tódival (Tyson Tódor) együtt!
2016.05.04.

Történetünk főszereplőjét, Tódit (Tyson Tódort) 2014. február közepén fogadtuk örökbe Tőletek. Hamar beilleszkedett, igazi családtag lett belőle. Egy évvel később úgy döntöttünk, hogy külföldön próbálunk szerencsét. Természetesen az első pillanattól úgy terveztük, hogy csak Tódival együtt indulunk el. Így is történt. Már egy éve Hollandiában élünk. Tódi jól viselte a változást, hamar hozzászokott az új környezethez.

Dezsőke képes beszámolója
2016.05.04.

Dezsőke a fiatal foxi keverék kutyus még 2015. májusában a kisvárdai állatmenhelyről került a NOÉ gondozásába. Igazi aktív és mindig mozgásban lévő kutya végre idén gazdihoz költözött.

Buborék Margit gazdis hirei
2016.04.22.

Kedves NOÉ,

előzetesben küldök pár képet a tőletek örökbe fogadott kutyusunkról, Buborék Margitról, aki nálunk az Elza nevet kapta.

Függöny Filó az első Születésnapja már családban!
2016.04.22.

Filó, a család szeme fénye a héten lett 1 éves.

Manyi CSODA
2016.04.13.

Manyi rajongók és CSODA szeretők ide gyorsan! Nézzétek csak, hogy miből lesz a cserebogár, akarom mondani az egészséges gazdás kutya?
Manyi 2016. januárjában került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Egy elképzelhetetlenül óriás sérv lógott a lábai között. Volt gazdája ugyan elvitte orvoshoz, de az azt mondta, hogy nem érdemes megműteni, úgysem élné túl, meg drága is - jó ez így neki!Nem, nem volt jó neki, de szerencséjére a véletlen egyik önkéntesünk elé, pontosabban az autója elé sodorta ... nekünk a Ti támogatásotokkal megérte megoperáltatni.

Branka útja Szerbiából Németországba :)
2016.04.06.
Egész pici korától egy szerbiai menhelyen élt Branka a gazdihoz kerülés minimális esélyével. Az óbecsei menhelyen tett látogatásunkkor megláttuk benne a csodát, és adtunk neki egy esélyt. De nem csak mi, hanem új családja is, akik Németországból jelentkeztek érte. Ime egy rövid beszámoló Branka (immár Amy) új életéről :)

Íjász Pepi bejelentkezik!
2016.03.22.

Íjász Pepi vagyok, remélem emlékeztek még rám... Jónéhány éve annak, hogy búcsút intettem nektek és azóta is boldogan élem mindennapjaimat!

Emlékeztek Melisszára?
2016.03.20.
Ő az kis csau mix kislány, akinek meghalt a gazdája, ezért került a NOÉ gondozásába. Szegény nagyon nehezen viselte a menhelyi létet, bár korábban sem volt éppen ideális élete.
A segélykérésünkre azonnal jelentkezett Zsuzsa és családja, akik korábbi örökbefogadóink és már néhány éve velük él Wifi a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének volt kis védence.

A mai NOÉs találós kérdés:
2016.03.14.
Mi a különbség a felső és az alsó kép között!
***
A helyes válasz: több mint 3 év, saját gazdi, saját család és sok-sok szeretet!
Íjász Cipellő egyike volt az összesen 25 kutyának, akik Pécelről, egy kutyagyűjtögető nénitől kerültek a gondozásunkba, borzasztó körülmények közül

Norton és Füles közös élete...
2016.01.29.
Zsuzsi és Laci, állatotthonunk őskövületei (persze jó értelemben...) rendszeresen járnak ki hozzánk sétáltatni, foglalkoznak a szocializálatlan kutyáinkkal és rendszeresen sétára viszik a keményebb irányítást igénylő, hatalmas öntudattal rendelkező védenceinket. Természetesen az ő szívük is ellágyult, nem is egyszer... :)

Mi volnánk a menhelyesek
2016.01.23.
Mi volnánk a menhelyesek. Igaz, csak ketten jöttünk a Noéból, de a Monokli Úr nélkül mi lányok nem éreznénk jól magunkat, így közösen mesélünk nektek (Monó a Gödöllői Gyepmesteri Telepről érkezett). A cikkben Edi (Kakukk), Nyina (Mocaccino) és Monokli Úr boldog gazdis mindennapjairól olvashattok.

Bontós Bundás CSODÁja :)
2016.01.10.
Bontós Bundásnak 15! éves korára, életében először GAZDÁJA lett! Gabi, öreg kutyáink mentőangyalának köszönhetően, aki trotty, fekete nagymackónkat otthonába fogadta élete utolsó szakaszára, és még több száz kilométer autózott is érte, hogy hazavihesse. Köszönjük Gabi, hogy a boldog, szeretetteljes, kényelmes, gazdis életet megismerteted Bundással. :)

Berda beköltözött :)
2015.12.29.
Hosszú út és idő vezetett Berdának az óbecsei menhelyről az álomotthonba, de sikerült: a karácsonyt már szerető családban, meleg otthonban töltötte :)


Még egy karácsonyi ajándék nekünk :)
2015.12.27.
Már a karácsony előtti készülődés is örömteli volt számunkra, hiszen egy esélytelen, öregedő, többszörös visszatérőnk kapott szerető családot és meleg otthont a Télapótól :) Ő Joe Cocker, a sármos spániel fiúcska, aki több évig volt a védencünk, de már NEM :D

Csutka Muki, a huncut ;)
2015.11.12.
A Gyömrőről érkezett kutyacsalád Bedórájának idén korán beköszönt a Karácsony ;) gazdihoz költözött...

Rögös út vezet az erdő széléről az ágyba...
2015.11.12.
Az 5 tagú kis családod a Gyömrői út melletti erdőben hagyták sorsukra. Rögös út vezetett az erdőtől, hozzánk, majd gazdához, de Függőnek, azaz Pocinak sikerült :)

Szerbiából puha ágyba :)
2015.11.12.
Vizsúr Zentán kóborolt, majd talált kutyaként került a Lajka Állat- és Természetbarátok Egyesületének gondozásába, de mivel eredeti gazdája nem jelentkezett érte gondozásunkba vettük.

Fogtündér már a Szivárványhidon túl mosolyog :(
2015.11.05.
Szomorú hírt kaptunk, de a lelkünk egy apró szeglete mégis mosolyog és nagyon-nagyon hálás. A mi édes, öreg, zsörtölődő Fogtündérünk elment. Most már újra fiatal, vidám, sőt talán a fogsora is rendezett. :)

Vadászházból gazdihoz :)
2015.11.04.
Mesét, három testvérét és anyukájukat Komádiból mentette Csau-csau Fajtamentő csoportunk. A gondoskodó mamát a Csau-csau Fajtamentés, míg a kölyköket Állatotthonunk Központi részlege vette gondozásába és keresett számukra szerető gazdit.
Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül