Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21.
Levél Maximtól
2008.11.03.
Kedves Mentőangyalaim, remélem még emlékeztek rám, a szegény, szerencsétlen, ártatlan cicára akit bedobtak a menhely kapuján, mert nem tudtatok befogadni?? Nos örömmel jelenthetem még élek, méghozzá nagyon is jól! Nagyon hálás vagyok Katának amiért egy szép, bár nagyon hűvös napon behozott a menhelyre, ahol találkoztam egy olyan fiatal párral akiknek megtetszettem én, és így utólag vissza gondolva ők is nekem.

Hírek Rénó Puszedliről
2008.11.03.
Lassan 3 hete már,hogy örökbefogadtuk tőletek a négyes számú kölyköt a Rénó családból, akinek Rénó Puszedli röviden csak Puszi lett a neve. Még a kocsiban hazafelé neveztük el így, egyébként nagyon szépen tűrte az utat, apumnak szerintem ott lopta be magát a szívébe...


Hírek Cynthia cicáról, aki ma már Marcipán
2008.11.03.
A cicus nagyon jól van, rengeteget beszélget, dorombol. Ha hazajövünk, már az előszobában vár minket, dorombolás-nyávogás mixbe kezd, cifrázza nagyon, szinte kierőszakolja, hogy Vele foglalkozzunk.


Levél Álmostól
2008.10.14.
Álmos vagyok és három hónap után jelentkezem. Nem tudom emlékeztek-e rám, csak egy hónapot töltöttem Nálatok, azt is gyakran a „betegszobán” - hol hasmenéssel, hol kennelköhögéssel. De hát én egy olyan ellenállhatatlan eb vagyok, hogy így is sikerült egy hónapon belül gazdit „fognom”.


Levél Dorkától
2008.08.29.
Igaz, hogy márciusban fogadtak örökbe engem, de sajnos csak most tudtam üzenni nektek. Már tervezgetjük a Gazdikkal, hogy meglátogatunk benneteket, mert nektek köszönhetem, hogy meggyógyultam.


Levél Arieltől
2008.07.23.
Híreket kaptunk egykori védencüktől, Ariel kutyustól.
Ariel, akiről azt hittük egykor, hogy sosem fog felépülni, ma boldog, gazdis és szinte teljesen egészséges kutyus!


Maya új otthona
2008.06.18.
Maya, a szemműtéten átesett kiscica nemrég gazdihoz került - két másik cica mellett éli a gondtalan, gazdis cicák életét. Már levelet is kaptunk a gazditól, íme!


Dorka kutyus levele
2008.05.12.
Egy decemberi délutánon egy teljesen átfagyott kis kutyacsalád érkezett hozzánk. A 2-3 év körüli tacskó keverék kutyust pár napos kölykeivel együtt egy zsákba kötötték és kirakták az erdőbe, halálra ítélve őket. Hihetetlen szerencséjük volt, hogy rájuk találtak. Dorkát, a mamát azóta örökbe fogadták és most levelet írt nekünk. Íme!

Zizu első napjai új otthonában
2008.05.06.
A Csokonai-család áprilisban örökbe fogadott egyik kan kiskutyájától, Zizutól kaptunk levelet, melyben beszámol első napjairól.


Sziamiaú, aki Farkassá lett
2007.12.04.
Sziamiaú cica sok hányattatáson ment keresztül, mire végre otthonra talált. Egyik gazdija meghalt, másik súlyosan megbetegedett, Sziamiaút pedig ide-oda vetette a sors. Néhány héttel ezelőtt azonban rámosolygott a szerencse és végre valahára igazi otthonra talált Erzsébetnél és Lászlónál.


Hírek Norci cicáról
2007.12.03.
Norci cicánkat épp egy hete fogadták örökbe, de máris kaptunk a gazdiktól egy kedves levelet arról, hogy érzi magát Norci új otthonában!


Hírek Fügéről és Dádiról
2007.11.05.
Füge és Dádi cicánkat együtt fogadták örökbe közel egy hónapja. Íme a gazdi visszajelzése arról, hogyan érzik magukat új otthonukban!


Hírek Molly cicáról
2007.10.29.
A történetünk talán ott kezdődik, hogy nyár óta éreztük egyre erősebben a fiammal, milyen jó lenne, ha kis családunk cicával bővülne. Van egy tíz éves kutyánk, aki igazi jó barát és szerettük volna nem csak a mi napjainkat még gazdagabbá tenni az új jövevény által, de a kutyánk napjait is színesebbé tenni.

Talpas Cirmi csodálatos élete
2007.10.04.
A történet Parmezán nevű sziámi cicánkkal kezdődött, akiről kiderült, hogy rendkívül jól kijön más macskákkal is. Úgyhogy eldöntöttük, hogy keresünk mellé egy társat. A férjem ötlete volt, hogy olyan cicát válasszunk, amelyik sérült, és kevés esélye van az örökbefogadásra.

Hírek Fülesről, aki ma már Szuzy
2007.06.08.
Hírek a megkínzott Füles kutyusról - aki rekordgyorsasággal talált gazdira és ma már saját otthona van! "Ismerkedik az új környezetével. Nagyon nyugodt éjszakáink vannak és ha egyedül van hagyva a lakásban nem rongál semmit."


Hírek Rontó-Bontó Tündérkéről
2007.02.09.
Elmentünk a Noéhoz és ott találtuk a Rontó-Bontó családot, ahol is kettő fehér és egy teknőcszínű macskát láttunk. Pontosabban ez utóbbinak csak a füle hegyét. A két fehér cica közül Tündérkét úgy szemeltük ki, hogy ő egy picit bátrabb volt: váratlanul megközelített minket, majd ugyanolyan gyorsan meg is hátrált....

Hírek Benjiről, aki ma már Pusszancs
2007.02.09.
Pusszancs egy nagyon félénk, visszahúzódós kutyus, a gazdasági udvarban lakott.
Az elmúlt négy hónap alatt annyit értünk el, hogy már van úgy, hogy odajön hozzám, nem kezd el remegni, ha meglát. Amikor úgy gondolja, hogy nincs otthon senki, felszabadultan rohangál a kertben, mire munkából hazaérek, visszahúzódik a kutyaházba. Az utóbbi pár nap jelentős áttörés következett be kapcsolatunkban...

Ica, egy boldog, gazdis kutya története
2007.02.09.
Azt hiszem, igazán egymásra találtunk, ő nekem a tökéletes kutyatárs, s én igyekszem, hogy tökéletes gazdája legyek. És a boldog pillanatokban sokszor eszembe jut Piroska, és a Minis lányok, akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg...


Hírek Zizikétől
2007.01.29.
Zizikére Vérmezőn, egy építkezésen találtak rá, egy gödörben feküdt. Oldalán, lábain, farkán hatalmas sebek, amiket már beköptek a legyek. Szegény cica olyan rossz állapotban került hozzánk, hogy még az altatást sem élte volna túl, így borzasztó szenvedéseket kellett átélnie, mire több napos intenzív kezeléssel megtisztítottuk őt a nyűvektől... Zizike szerencsére felépült és nemsokára szerető, gondos gazdira talált. Egy sziámi cica, Bandita mellé került. Íme a friss hírek róla!

Kefe, az engedelmes nebuló
2007.01.10.
Karácsony előtt pár nappal az alábbi levelet kaptuk egykori nagy kedvencünk, Kefepofi örökbefogadóitól! Kefe kutya sikeres alapfokú vizsgát tett a Népszigeti kutyasuliban! A maximálisan elérhető 100 pontból 92-t gyűjtött be! Gratulálunk Kefepofinak és persze Gábornak és Krisztinek is a sikeres vizsgához!




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21.
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül