Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. 18 | Következő
Levél Pötyi Aidától, aki ma már Mandula
2009.02.23.
Sziasztok, itt van az ideje annak hogy elmesélem hogy van a mi kis drágaságunk.
2009.01.19-én hoztuk el a családommal AIDAT új nevén MANDULÁT a 4-5 hónapos szerintünk Bassett-Foxi keverék kislányt.


Hírek Málna cicáról
2009.02.23.
Málnát tavaly júniusban hoztuk el Tőletek, miután teljesen beleszerettünk a honlapon. Nagyon mozgalmasan telt az első néhány hónap, ahogy Kriszta megjósolta vérbeli kis rosszcsonttal ismerkedtünk meg személyében. Felfedezte a lakást, és szépen lassan azt is megtanulta, hogy mit szabad és mit nem.


Hírek Maximról
2009.02.03.
"Pont ma volt egy éve hogy Maxim ide került hozzánk, és gondoltuk a családdal hogy írunk pár sort üdvözletképpen...Minden rendben van a kis jószággal, nagyon eleven és életvidám. Meglátogattuk december tájékán az állatorvost, így megismerkedett a család kedvenc dokijával és egyben együtt utazott a jó öreg ház őrző kutyánkkal is."

Levél Norci cicától
2009.01.26.
Norci vagyok, a kis cirmos Norcika, ahogy Ti neveztetek el engem. Írnék egy kicsit magamról, remélem nem untatlak Titeket, ha összefoglalom az előtörténetemet.
Úgy másfél éve, egy üreges fatörzsbe bújva dideregtünk egy forgalmas út mentén a kistestvéreimmel (Norci és Vacak cirmosok, Jenci fekete), amikor egy kedves házaspár ránk talált, és fölvitt minket Hozzátok. Ott kaptuk a nevünket, és engem nemsokára magához vett egy pár, egy hideg novemberi szombaton. Akkor írt is rögtön a mama (így hívja magát a gazdik női fele) egy kis levelet rólam, most rajtam a sor.

Levél Maximtól
2008.11.03.
Kedves Mentőangyalaim, remélem még emlékeztek rám, a szegény, szerencsétlen, ártatlan cicára akit bedobtak a menhely kapuján, mert nem tudtatok befogadni?? Nos örömmel jelenthetem még élek, méghozzá nagyon is jól! Nagyon hálás vagyok Katának amiért egy szép, bár nagyon hűvös napon behozott a menhelyre, ahol találkoztam egy olyan fiatal párral akiknek megtetszettem én, és így utólag vissza gondolva ők is nekem.

Hírek Rénó Puszedliről
2008.11.03.
Lassan 3 hete már,hogy örökbefogadtuk tőletek a négyes számú kölyköt a Rénó családból, akinek Rénó Puszedli röviden csak Puszi lett a neve. Még a kocsiban hazafelé neveztük el így, egyébként nagyon szépen tűrte az utat, apumnak szerintem ott lopta be magát a szívébe...


Hírek Cynthia cicáról, aki ma már Marcipán
2008.11.03.
A cicus nagyon jól van, rengeteget beszélget, dorombol. Ha hazajövünk, már az előszobában vár minket, dorombolás-nyávogás mixbe kezd, cifrázza nagyon, szinte kierőszakolja, hogy Vele foglalkozzunk.


Levél Álmostól
2008.10.14.
Álmos vagyok és három hónap után jelentkezem. Nem tudom emlékeztek-e rám, csak egy hónapot töltöttem Nálatok, azt is gyakran a „betegszobán” - hol hasmenéssel, hol kennelköhögéssel. De hát én egy olyan ellenállhatatlan eb vagyok, hogy így is sikerült egy hónapon belül gazdit „fognom”.


Levél Dorkától
2008.08.29.
Igaz, hogy márciusban fogadtak örökbe engem, de sajnos csak most tudtam üzenni nektek. Már tervezgetjük a Gazdikkal, hogy meglátogatunk benneteket, mert nektek köszönhetem, hogy meggyógyultam.


Levél Arieltől
2008.07.23.
Híreket kaptunk egykori védencüktől, Ariel kutyustól.
Ariel, akiről azt hittük egykor, hogy sosem fog felépülni, ma boldog, gazdis és szinte teljesen egészséges kutyus!


Maya új otthona
2008.06.18.
Maya, a szemműtéten átesett kiscica nemrég gazdihoz került - két másik cica mellett éli a gondtalan, gazdis cicák életét. Már levelet is kaptunk a gazditól, íme!


Dorka kutyus levele
2008.05.12.
Egy decemberi délutánon egy teljesen átfagyott kis kutyacsalád érkezett hozzánk. A 2-3 év körüli tacskó keverék kutyust pár napos kölykeivel együtt egy zsákba kötötték és kirakták az erdőbe, halálra ítélve őket. Hihetetlen szerencséjük volt, hogy rájuk találtak. Dorkát, a mamát azóta örökbe fogadták és most levelet írt nekünk. Íme!

Zizu első napjai új otthonában
2008.05.06.
A Csokonai-család áprilisban örökbe fogadott egyik kan kiskutyájától, Zizutól kaptunk levelet, melyben beszámol első napjairól.


Sziamiaú, aki Farkassá lett
2007.12.04.
Sziamiaú cica sok hányattatáson ment keresztül, mire végre otthonra talált. Egyik gazdija meghalt, másik súlyosan megbetegedett, Sziamiaút pedig ide-oda vetette a sors. Néhány héttel ezelőtt azonban rámosolygott a szerencse és végre valahára igazi otthonra talált Erzsébetnél és Lászlónál.


Hírek Norci cicáról
2007.12.03.
Norci cicánkat épp egy hete fogadták örökbe, de máris kaptunk a gazdiktól egy kedves levelet arról, hogy érzi magát Norci új otthonában!


Hírek Fügéről és Dádiról
2007.11.05.
Füge és Dádi cicánkat együtt fogadták örökbe közel egy hónapja. Íme a gazdi visszajelzése arról, hogyan érzik magukat új otthonukban!


Hírek Molly cicáról
2007.10.29.
A történetünk talán ott kezdődik, hogy nyár óta éreztük egyre erősebben a fiammal, milyen jó lenne, ha kis családunk cicával bővülne. Van egy tíz éves kutyánk, aki igazi jó barát és szerettük volna nem csak a mi napjainkat még gazdagabbá tenni az új jövevény által, de a kutyánk napjait is színesebbé tenni.

Talpas Cirmi csodálatos élete
2007.10.04.
A történet Parmezán nevű sziámi cicánkkal kezdődött, akiről kiderült, hogy rendkívül jól kijön más macskákkal is. Úgyhogy eldöntöttük, hogy keresünk mellé egy társat. A férjem ötlete volt, hogy olyan cicát válasszunk, amelyik sérült, és kevés esélye van az örökbefogadásra.

Hírek Fülesről, aki ma már Szuzy
2007.06.08.
Hírek a megkínzott Füles kutyusról - aki rekordgyorsasággal talált gazdira és ma már saját otthona van! "Ismerkedik az új környezetével. Nagyon nyugodt éjszakáink vannak és ha egyedül van hagyva a lakásban nem rongál semmit."


Hírek Rontó-Bontó Tündérkéről
2007.02.09.
Elmentünk a Noéhoz és ott találtuk a Rontó-Bontó családot, ahol is kettő fehér és egy teknőcszínű macskát láttunk. Pontosabban ez utóbbinak csak a füle hegyét. A két fehér cica közül Tündérkét úgy szemeltük ki, hogy ő egy picit bátrabb volt: váratlanul megközelített minket, majd ugyanolyan gyorsan meg is hátrált....
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. 18 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül