Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 | Következő
Cirkuszos Betti álomotthona :)
2014.11.19.
Betti élete 2010-ben fonódott össze a NOÉ Állatotthonnal, amikor aprócska kölykeivel együtt bekerült. Előkerült eredeti gazdája, akinek visszaadtuk, de Betti hányódott ide-oda az életben, míg 2013-ban egy vidéki gyepmesteri telepről mentettük őt vissza. Most jó hírekkel érkezünk: Betti végre révbe ért :) Eljött érte az Álomgazdi :)

Bard új élete :)
2014.10.27.
Híreket kaptunk Bardról, aki ma már Carlos. Ő volt az akit társával együtt a XIV kerületben találtak. Társa chipes volt, így ő villámgyorsan hazajutott... Bardhoz pedig egy Angyal érkezett úgy hívják, hogy gazdi :)

Jóska, gazdit hozott a posta!
2014.10.04.
Jóskát meggyűrte az élet... kölyökként az állatotthon kapujába tették ki, ahogy a felesleges lomoktól szokás megszabadulni :( majd mikor végre gazdihoz költözött - ami már önmagában is meglepetés volt hisz Jóska egy nagyobbacska, ráadásul fekete kanocska - néhány nap múlva jött a hideg zuhany: Jóska szökik, ezért visszahozzák :( mi gondolatban rányomtuk rá a végleges lakó bélyeget, DE

Szakáll új élete :)
2014.10.04.
Szakáll a menhelyen nőtt fel, és megvolt az esélye arra, hogy ott is fog meghalni. Senkinek nem szabadna a menhelyen leélnie az életét, mindenkinek meg kellene tudnia, hogy milyen családban élni, de sajna csak kevesen érzik át azt a hatalmas lehetőséget, amilyen boldogságot egy sokat megélt, félős, zárkózott kutya első igazi mosolya adhat az életben. Ők tudják igazán értékelni azt, amit a Gazditól kapnak, s azt a hálát, azt a mérhetetlen szeretet, melyet ő tud adni, garantálom, hogy egy habos-babos kölyökkutya nem tudja überelni soha. Aki nem hiszi, járjon utána :)

Buffy, aki NEM a vámpírok réme :)
2014.10.02.
Miért a NOÉtól érdemes örökbe fogadni? Mert tökéletes kutyáink vannak ;) Aki nem hiszi olvassa el Bertold, akarom mondani Buffy beszámolóját első gazdis hetéről :)

Edécske bejelentkezik :)
2014.09.29.
Edécskénk, akit két hónappal ezelőtt fogadtunk örökbe, nagyon kivirult. Egész nap virgonckodik-futkározik és örömtáncot lejt, amikor vacsoraidő van. Él-hal a hasáért. A mindennapi séta is a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik.

Furka - egy igazi sikersztori :)
2014.07.22.
Egy félénk kutyus is igazi kincs lehet, ha nem sajnálunk időt, energiát foglalkozni vele! Furka története, vagy sikersztorija is remek példa erre...

Összetört lelkű NilusBoszi révbe ért :)
2014.06.25.
Összetört lelkű, szívű NílusBoszi, akit egy év után visszahoztak, és vigasztalhatatlanul itt szomorkodott a menhelyen, úgy tűnik harmadik nekifutásra révbe ért. Legalábbis szerintünk a képeken a egy boldog gazdi még boldogabb kutyája látható :)


Tódi, a kertész :)
2014.03.25.
A Tyson testvéreket egy XVII. kerületi üzletsor elé dobták ki. Néhány állatbaráton múlt az életük... Tódor élete azóta fenekestül felfordult, már gazdis kutyaként éli mindennapjait: kertészkedik, kutyasuliba jár, szóval nagyon elfoglalt ám :)

Ócsai Maszk, a nyomortanyáról mentett foxi
2014.02.26.
Maszkot az ócsai foxiszaporító telepről, vagy nyomortanyáról mentettük 9 másik társával egyetemben. Maszk azon szerencsések egyike lehet, aki azon túl, hogy megmenekült már boldog gazdis kutyaként éli mindennapjait :) Tőle érkezett most egy kis beszámoló!

Pempő is lehet ajándék :)
2014.02.03.
Pempő nem várt karácsonyi ajándékként került hozzánk... Most boldog gazdis kutya. Tőle/róla kaptunk híreket!

Peán hírek :)
2014.01.25.
Peán már igen fiatalon megtapasztalta, hogy milyen kemény az élet. Kölyökként találták néhány éve a Naplásnál. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy egyik lábát amputálni kellett. :( A szeretet és a család így is megtalálta, sőt most rövid beszámolót is kaptunk róla!

Kétlábú Csillag kutyánk karácsonyi üzenete fogyatékos társainak
2013.12.22.
Csillag az élő példa arra, hogy nincs esélytelen kutya, még ha vak, süket vagy akár csak két lába van. Mindegyiknek van egy saját Angyala. Nekünk, a NOÉ Állatotthon dolgozóinak és önkénteseinek pedig az a dolgunk, hogy rátaláljunk, és összehozzuk őket. Csillag Angyalát már megtaláltuk. Sok boldogságot csillagszemű :)

Orka: így kell ezt!
2013.11.05.
Orkát és testvérét Olafot állatbarátok találták a 18. kerületi, Almáskert utcában. Orka ma már gazdis, szuper helye van, sőt gazdája egy rövidke beszámolóval és fényképekkel is kedveskedett :)

Ada, aki ma már Chili, de nem csíp ;)
2013.10.28.
Adát a XVII. kerületben találták, így került a NOÉ Állatotthon Alapítvány gondozásába. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, pedig korábban gazdás kutya lehetett ... Semmi nem történik ok nélkül, hiszen Ada, azaz Chili jelenleg a boldog gazdis kutyák életét éli :)

Gazdis hírek Ike-ról :)
2013.10.27.
Ike fél évesen került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Egy szánhúzó fajtájú kutyának nem egyszerű ideális gazdit találni, aki hatalmas mozgásigényét, munka- és kalandvágyát is képes kielégíteni, de Ike-nak sikerült ilyen családot találnia :)


Pepi és az álomgazdi esete :)
2013.09.26.
Ismét egy nyugdíjas, fogyatékos kutya, akiről azt hittük, hogy a NOÉ Nyugdíjas klubban éli le hátralévő életét, de szerencsére tévedtünk :)

Giovanni levele :)
2013.09.11.
Gyönyörű, selyemfényű, fekete színű kölyökkutya volt 2012. áprilisában, amikor bekerült az állatotthonba Giovanni. Azóta boldog, gazdis kutya, és most írt nekünk levelet :)

Tandor, az öregúr új élete
2013.09.10.
Tandor 2013. júliusában került a gondozásunkba a váci Zöld Menedék Állatvédő Egyesülettől. Az állatorvosi ellátás (ivartalanítás, végbéldaganat eltávolítás után) hamar gazdihoz került, hiszen megnyerő természetével, barátságos viselkedésével mindenkit levett a lábáról. Most írt néhány sort új életéről. Szerintetek elégedett? :D

Csumpika hallat magáról :)
2013.08.31.
Gubacsi család legkisebb tagja Pipő, akit mi csak Csumpikának hívtunk legnagyobb örömünkre hírt adott magáról... :)
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül