Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő
Soltvadkerti Kalibra útja a szaporítótól a családig
2016.05.23.

2016. március 31-én az Állatvédőrség hatósági segítséggel Soltvadkerten egy kutyaszaporító telep felszámolásakor 34 kutyából, 15 rossz állapotú kis csöppség került gondozásunkba, akik közül Kalibra már gazdis lett és Ő jelentkezett be.

Emlékeztek Noémire?
2016.05.22.

Emlékeztek Noémire? Így képről nem-- ugrik be? Semmi baj! Nem is csodálom, hiszen Noémi apró, alig 8-10 hetes volt amikor tavaly nyáron a gondozásunkba került. Szó szerint minden csontja ripityára volt törve. Sosem derült ki, hogy bántalmazták, vagy egyéb módon sérült meg. A mi CsodaBoda dokink összelegózta és a BolondTöröttKutyás ideiglenes befogadónk, Nanda magához vette.

Boni (Abony Adus) első gazdis napjai
2016.05.18.

Abony család 2016. április 23-án érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Egyesülettől Állatotthonunkba. A picik ahányan voltak annyifélék, ebből a családból Abony Adus aki most már Boni névre hallgat küldött egy kis hírmorzsát.

Függöny Faló családi kiránduláson
2016.05.11.

A Függöny családot a Gyömrő út melletti erdőben találták kidobva, akkor nagyjából 8 hetesek lehettek, 4 kislány és 1 kisfiú.
Függöny Faló az egyik fekete-cser kislány volt, aki nagyon aktív volt és hamar gazdit is fogott magának

Fecske Flamó megnőtt
2016.05.11.

A Fecske család a püspökladányi menhelyről került az állatotthon gondozásába. A család igen népes volt. A 9 apró csöppségből Flamó jelentkezett be.

Karácsony Guba egy hónapja családban
2016.05.06.

2015. karácsony napján érkezett egy szerencsétlen mama
kutya és 6 babája. A mama szenteste éjszaka a sárban, a hidegben szülte meg babáit. A mama és 6 prücsök babája a NOÉ Állatotthon karácsonyi családja lett. A család minden tagja gazdis lett. Most Karácsony Guba egy hónapos gazdis beszámolóját olvashatjuk.

Külföldön is Tódival (Tyson Tódor) együtt!
2016.05.04.

Történetünk főszereplőjét, Tódit (Tyson Tódort) 2014. február közepén fogadtuk örökbe Tőletek. Hamar beilleszkedett, igazi családtag lett belőle. Egy évvel később úgy döntöttünk, hogy külföldön próbálunk szerencsét. Természetesen az első pillanattól úgy terveztük, hogy csak Tódival együtt indulunk el. Így is történt. Már egy éve Hollandiában élünk. Tódi jól viselte a változást, hamar hozzászokott az új környezethez.

Dezsőke képes beszámolója
2016.05.04.

Dezsőke a fiatal foxi keverék kutyus még 2015. májusában a kisvárdai állatmenhelyről került a NOÉ gondozásába. Igazi aktív és mindig mozgásban lévő kutya végre idén gazdihoz költözött.

Buborék Margit gazdis hirei
2016.04.22.

Kedves NOÉ,

előzetesben küldök pár képet a tőletek örökbe fogadott kutyusunkról, Buborék Margitról, aki nálunk az Elza nevet kapta.

Függöny Filó az első Születésnapja már családban!
2016.04.22.

Filó, a család szeme fénye a héten lett 1 éves.

Manyi CSODA
2016.04.13.

Manyi rajongók és CSODA szeretők ide gyorsan! Nézzétek csak, hogy miből lesz a cserebogár, akarom mondani az egészséges gazdás kutya?
Manyi 2016. januárjában került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Egy elképzelhetetlenül óriás sérv lógott a lábai között. Volt gazdája ugyan elvitte orvoshoz, de az azt mondta, hogy nem érdemes megműteni, úgysem élné túl, meg drága is - jó ez így neki!Nem, nem volt jó neki, de szerencséjére a véletlen egyik önkéntesünk elé, pontosabban az autója elé sodorta ... nekünk a Ti támogatásotokkal megérte megoperáltatni.

Branka útja Szerbiából Németországba :)
2016.04.06.
Egész pici korától egy szerbiai menhelyen élt Branka a gazdihoz kerülés minimális esélyével. Az óbecsei menhelyen tett látogatásunkkor megláttuk benne a csodát, és adtunk neki egy esélyt. De nem csak mi, hanem új családja is, akik Németországból jelentkeztek érte. Ime egy rövid beszámoló Branka (immár Amy) új életéről :)

Íjász Pepi bejelentkezik!
2016.03.22.

Íjász Pepi vagyok, remélem emlékeztek még rám... Jónéhány éve annak, hogy búcsút intettem nektek és azóta is boldogan élem mindennapjaimat!

Emlékeztek Melisszára?
2016.03.20.
Ő az kis csau mix kislány, akinek meghalt a gazdája, ezért került a NOÉ gondozásába. Szegény nagyon nehezen viselte a menhelyi létet, bár korábban sem volt éppen ideális élete.
A segélykérésünkre azonnal jelentkezett Zsuzsa és családja, akik korábbi örökbefogadóink és már néhány éve velük él Wifi a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének volt kis védence.

A mai NOÉs találós kérdés:
2016.03.14.
Mi a különbség a felső és az alsó kép között!
***
A helyes válasz: több mint 3 év, saját gazdi, saját család és sok-sok szeretet!
Íjász Cipellő egyike volt az összesen 25 kutyának, akik Pécelről, egy kutyagyűjtögető nénitől kerültek a gondozásunkba, borzasztó körülmények közül

Norton és Füles közös élete...
2016.01.29.
Zsuzsi és Laci, állatotthonunk őskövületei (persze jó értelemben...) rendszeresen járnak ki hozzánk sétáltatni, foglalkoznak a szocializálatlan kutyáinkkal és rendszeresen sétára viszik a keményebb irányítást igénylő, hatalmas öntudattal rendelkező védenceinket. Természetesen az ő szívük is ellágyult, nem is egyszer... :)

Mi volnánk a menhelyesek
2016.01.23.
Mi volnánk a menhelyesek. Igaz, csak ketten jöttünk a Noéból, de a Monokli Úr nélkül mi lányok nem éreznénk jól magunkat, így közösen mesélünk nektek (Monó a Gödöllői Gyepmesteri Telepről érkezett). A cikkben Edi (Kakukk), Nyina (Mocaccino) és Monokli Úr boldog gazdis mindennapjairól olvashattok.

Bontós Bundás CSODÁja :)
2016.01.10.
Bontós Bundásnak 15! éves korára, életében először GAZDÁJA lett! Gabi, öreg kutyáink mentőangyalának köszönhetően, aki trotty, fekete nagymackónkat otthonába fogadta élete utolsó szakaszára, és még több száz kilométer autózott is érte, hogy hazavihesse. Köszönjük Gabi, hogy a boldog, szeretetteljes, kényelmes, gazdis életet megismerteted Bundással. :)

Berda beköltözött :)
2015.12.29.
Hosszú út és idő vezetett Berdának az óbecsei menhelyről az álomotthonba, de sikerült: a karácsonyt már szerető családban, meleg otthonban töltötte :)


Még egy karácsonyi ajándék nekünk :)
2015.12.27.
Már a karácsony előtti készülődés is örömteli volt számunkra, hiszen egy esélytelen, öregedő, többszörös visszatérőnk kapott szerető családot és meleg otthont a Télapótól :) Ő Joe Cocker, a sármos spániel fiúcska, aki több évig volt a védencünk, de már NEM :D
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül