Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. 12 13 14 15 16 | Következő
Kukorica első pár napja új otthonában
2015.04.28.
Kukorica köszöni szépen jól van és azt hiszem megtalálta az ő saját családját.

Köki mama új élete
2015.04.26.
Köki mama nem volt egy egyszerű eset, de szerencséjére őt is megtalálta a megfelelő gazdi és most már boldog gazdis kutyaként él. Köki mama családban eltöltött három hetéről olvashattok egy rövid beszámolót a gazdi tollából.

Kosztüm hírmorzsa
2015.04.16.
Újabb hírmorzsát kaptunk a mi gyönyörűséges Kosztümünkről. A képek alapján azt hiszem nagyon jól érzi magát.

Dávid új otthona
2015.04.07.
Dávid alig 1 hete van még csak gazdinál, de már meg is kaptuk az első gazdis híreket róla.

Csimbók és új családja
2015.04.07.
Csimbók, aki most már egy jól fésült szobakutya, hírt adott első hetéről a gazdikkal.

Gina élete: láncról fotelba :)
2015.04.01.
Drága Gina kutyánk, mindenki kedvence már jól megérdemelt kanapéján hever, felcserélve a hosszú éveket, amit a lánc végén töltött.... Sok boldogságot Gina!!!

Frizura új élete
2015.03.30.
Holnap lesz három hete, hogy Frizurát hazavittük. Nagyon kedves, jó kutyust választottunk, az első pillanattól szobatiszta, nagyon jól viselkedik a lakásban. Különösen barátságos, minden emberhez farokcsóválva közeledik, mindenkitől begyűjti a neki járó szeretetet. A kozmetikus után kiderült, hogy nemcsak kedves, hanem szép is, amit a mellékelt fotókon láthattok is.

Csombók hazaért :)
2015.03.30.
Sziasztok :) Mégegyszer köszönjük,hogy szombaton elhozhattuk Őt :) Szerencsésen megérkeztünk. Az ígért képek :) SZÉP NAPOT NEKTEK ...Jakab Évi és Betti

Amigó új élete .)
2015.03.01.
Amigo a 3 lábú kutyusunk nagyon sok évet töltött nálunk. Azt nem mondhatjuk, hogy egyszerű természetű, lelkű kutyus. Hiába töltött nálunk sok időt, igazából nem akart újra bízni. Nemtudta megnyitni a szívét és a lelkét, míg egy szép napon megjelent az életében a nagybetűs Ő, pontosabban a nagybetűs V, azaz Viktor.

3 lábú Amigo új élete
2015.03.01.
Amigo a 3 lábú kutyusunk nagyon sok évet töltött nálunk. Azt nem mondhatjuk, hogy egyszerű természetű, lelkű kutyus. Hiába töltött nálunk sok időt, igazából nem akart újra bízni. Nemtudta megnyitni a szívét és a lelkét, míg egy szép napon megjelent az életében a nagybetűs Ő, pontosabban a nagybetűs V, azaz Viktor.

Gift, ajándék újratöltve :)
2015.02.16.
Gift február elején költözött gazdihoz. Ő az a kutyus, akit sem állatorvosunk, sem gondozóink nem fognak soha elfelejteni, hisz mindig gondoskodott arról, hogy ő legyen a figyelem középpontjában :)Gazdáinál sem történik ez másképp ;)

Kelly és Gyoma üdvözletét küldi :)
2015.02.05.
Híreket kaptunk két korábbi védencünkről: Gyomáról és Kellyről, akik szeretetben és biztonságban élnek Németországban :)


Kiowa új élete!
2015.01.16.
Mindenki megérdemel egy második esélyt... Kiowa, az Indián család sarja már sokat megélt, kölyökként kidobták, majd gazdihoz költözött, de ennek is csalódás lett a vége mígnem...

Spicli hírek a gazditól :)
2015.01.04.
Kacska lábú Spicli kutyánk hamar révbe ért. Új neve Pityke lett. Örömmel vettük a gazdi jelentkezését képekkel és hírekkel Spicli/Pityke új életéről. Köszönjük :)


PüspökKenyér a Tutiban :)
2014.12.11.
Ahogy sejteni lehetett a Püspök-gyerekek nem sok időt töltöttek velünk, alig néhány hét leforgása alatt már mindketten gazdihoz cuccolhattak... Sőt a lelkiismeretes gazdi már beszámolót is küldött :) Fogyasszátok szeretettel!

Cirkuszos Betti álomotthona :)
2014.11.19.
Betti élete 2010-ben fonódott össze a NOÉ Állatotthonnal, amikor aprócska kölykeivel együtt bekerült. Előkerült eredeti gazdája, akinek visszaadtuk, de Betti hányódott ide-oda az életben, míg 2013-ban egy vidéki gyepmesteri telepről mentettük őt vissza. Most jó hírekkel érkezünk: Betti végre révbe ért :) Eljött érte az Álomgazdi :)

Bard új élete :)
2014.10.27.
Híreket kaptunk Bardról, aki ma már Carlos. Ő volt az akit társával együtt a XIV kerületben találtak. Társa chipes volt, így ő villámgyorsan hazajutott... Bardhoz pedig egy Angyal érkezett úgy hívják, hogy gazdi :)

Jóska, gazdit hozott a posta!
2014.10.04.
Jóskát meggyűrte az élet... kölyökként az állatotthon kapujába tették ki, ahogy a felesleges lomoktól szokás megszabadulni :( majd mikor végre gazdihoz költözött - ami már önmagában is meglepetés volt hisz Jóska egy nagyobbacska, ráadásul fekete kanocska - néhány nap múlva jött a hideg zuhany: Jóska szökik, ezért visszahozzák :( mi gondolatban rányomtuk rá a végleges lakó bélyeget, DE

Szakáll új élete :)
2014.10.04.
Szakáll a menhelyen nőtt fel, és megvolt az esélye arra, hogy ott is fog meghalni. Senkinek nem szabadna a menhelyen leélnie az életét, mindenkinek meg kellene tudnia, hogy milyen családban élni, de sajna csak kevesen érzik át azt a hatalmas lehetőséget, amilyen boldogságot egy sokat megélt, félős, zárkózott kutya első igazi mosolya adhat az életben. Ők tudják igazán értékelni azt, amit a Gazditól kapnak, s azt a hálát, azt a mérhetetlen szeretet, melyet ő tud adni, garantálom, hogy egy habos-babos kölyökkutya nem tudja überelni soha. Aki nem hiszi, járjon utána :)

Buffy, aki NEM a vámpírok réme :)
2014.10.02.
Miért a NOÉtól érdemes örökbe fogadni? Mert tökéletes kutyáink vannak ;) Aki nem hiszi olvassa el Bertold, akarom mondani Buffy beszámolóját első gazdis hetéről :)
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. 12 13 14 15 16 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül