Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 | Következő
Gina élete: láncról fotelba :)
2015.04.01.
Drága Gina kutyánk, mindenki kedvence már jól megérdemelt kanapéján hever, felcserélve a hosszú éveket, amit a lánc végén töltött.... Sok boldogságot Gina!!!

Frizura új élete
2015.03.30.
Holnap lesz három hete, hogy Frizurát hazavittük. Nagyon kedves, jó kutyust választottunk, az első pillanattól szobatiszta, nagyon jól viselkedik a lakásban. Különösen barátságos, minden emberhez farokcsóválva közeledik, mindenkitől begyűjti a neki járó szeretetet. A kozmetikus után kiderült, hogy nemcsak kedves, hanem szép is, amit a mellékelt fotókon láthattok is.

Csombók hazaért :)
2015.03.30.
Sziasztok :) Mégegyszer köszönjük,hogy szombaton elhozhattuk Őt :) Szerencsésen megérkeztünk. Az ígért képek :) SZÉP NAPOT NEKTEK ...Jakab Évi és Betti

Amigó új élete .)
2015.03.01.
Amigo a 3 lábú kutyusunk nagyon sok évet töltött nálunk. Azt nem mondhatjuk, hogy egyszerű természetű, lelkű kutyus. Hiába töltött nálunk sok időt, igazából nem akart újra bízni. Nemtudta megnyitni a szívét és a lelkét, míg egy szép napon megjelent az életében a nagybetűs Ő, pontosabban a nagybetűs V, azaz Viktor.

3 lábú Amigo új élete
2015.03.01.
Amigo a 3 lábú kutyusunk nagyon sok évet töltött nálunk. Azt nem mondhatjuk, hogy egyszerű természetű, lelkű kutyus. Hiába töltött nálunk sok időt, igazából nem akart újra bízni. Nemtudta megnyitni a szívét és a lelkét, míg egy szép napon megjelent az életében a nagybetűs Ő, pontosabban a nagybetűs V, azaz Viktor.

Gift, ajándék újratöltve :)
2015.02.16.
Gift február elején költözött gazdihoz. Ő az a kutyus, akit sem állatorvosunk, sem gondozóink nem fognak soha elfelejteni, hisz mindig gondoskodott arról, hogy ő legyen a figyelem középpontjában :)Gazdáinál sem történik ez másképp ;)

Kelly és Gyoma üdvözletét küldi :)
2015.02.05.
Híreket kaptunk két korábbi védencünkről: Gyomáról és Kellyről, akik szeretetben és biztonságban élnek Németországban :)


Kiowa új élete!
2015.01.16.
Mindenki megérdemel egy második esélyt... Kiowa, az Indián család sarja már sokat megélt, kölyökként kidobták, majd gazdihoz költözött, de ennek is csalódás lett a vége mígnem...

Spicli hírek a gazditól :)
2015.01.04.
Kacska lábú Spicli kutyánk hamar révbe ért. Új neve Pityke lett. Örömmel vettük a gazdi jelentkezését képekkel és hírekkel Spicli/Pityke új életéről. Köszönjük :)


PüspökKenyér a Tutiban :)
2014.12.11.
Ahogy sejteni lehetett a Püspök-gyerekek nem sok időt töltöttek velünk, alig néhány hét leforgása alatt már mindketten gazdihoz cuccolhattak... Sőt a lelkiismeretes gazdi már beszámolót is küldött :) Fogyasszátok szeretettel!

Cirkuszos Betti álomotthona :)
2014.11.19.
Betti élete 2010-ben fonódott össze a NOÉ Állatotthonnal, amikor aprócska kölykeivel együtt bekerült. Előkerült eredeti gazdája, akinek visszaadtuk, de Betti hányódott ide-oda az életben, míg 2013-ban egy vidéki gyepmesteri telepről mentettük őt vissza. Most jó hírekkel érkezünk: Betti végre révbe ért :) Eljött érte az Álomgazdi :)

Bard új élete :)
2014.10.27.
Híreket kaptunk Bardról, aki ma már Carlos. Ő volt az akit társával együtt a XIV kerületben találtak. Társa chipes volt, így ő villámgyorsan hazajutott... Bardhoz pedig egy Angyal érkezett úgy hívják, hogy gazdi :)

Jóska, gazdit hozott a posta!
2014.10.04.
Jóskát meggyűrte az élet... kölyökként az állatotthon kapujába tették ki, ahogy a felesleges lomoktól szokás megszabadulni :( majd mikor végre gazdihoz költözött - ami már önmagában is meglepetés volt hisz Jóska egy nagyobbacska, ráadásul fekete kanocska - néhány nap múlva jött a hideg zuhany: Jóska szökik, ezért visszahozzák :( mi gondolatban rányomtuk rá a végleges lakó bélyeget, DE

Szakáll új élete :)
2014.10.04.
Szakáll a menhelyen nőtt fel, és megvolt az esélye arra, hogy ott is fog meghalni. Senkinek nem szabadna a menhelyen leélnie az életét, mindenkinek meg kellene tudnia, hogy milyen családban élni, de sajna csak kevesen érzik át azt a hatalmas lehetőséget, amilyen boldogságot egy sokat megélt, félős, zárkózott kutya első igazi mosolya adhat az életben. Ők tudják igazán értékelni azt, amit a Gazditól kapnak, s azt a hálát, azt a mérhetetlen szeretet, melyet ő tud adni, garantálom, hogy egy habos-babos kölyökkutya nem tudja überelni soha. Aki nem hiszi, járjon utána :)

Buffy, aki NEM a vámpírok réme :)
2014.10.02.
Miért a NOÉtól érdemes örökbe fogadni? Mert tökéletes kutyáink vannak ;) Aki nem hiszi olvassa el Bertold, akarom mondani Buffy beszámolóját első gazdis hetéről :)

Edécske bejelentkezik :)
2014.09.29.
Edécskénk, akit két hónappal ezelőtt fogadtunk örökbe, nagyon kivirult. Egész nap virgonckodik-futkározik és örömtáncot lejt, amikor vacsoraidő van. Él-hal a hasáért. A mindennapi séta is a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik.

Furka - egy igazi sikersztori :)
2014.07.22.
Egy félénk kutyus is igazi kincs lehet, ha nem sajnálunk időt, energiát foglalkozni vele! Furka története, vagy sikersztorija is remek példa erre...

Összetört lelkű NilusBoszi révbe ért :)
2014.06.25.
Összetört lelkű, szívű NílusBoszi, akit egy év után visszahoztak, és vigasztalhatatlanul itt szomorkodott a menhelyen, úgy tűnik harmadik nekifutásra révbe ért. Legalábbis szerintünk a képeken a egy boldog gazdi még boldogabb kutyája látható :)


Tódi, a kertész :)
2014.03.25.
A Tyson testvéreket egy XVII. kerületi üzletsor elé dobták ki. Néhány állatbaráton múlt az életük... Tódor élete azóta fenekestül felfordult, már gazdis kutyaként éli mindennapjait: kertészkedik, kutyasuliba jár, szóval nagyon elfoglalt ám :)

Ócsai Maszk, a nyomortanyáról mentett foxi
2014.02.26.
Maszkot az ócsai foxiszaporító telepről, vagy nyomortanyáról mentettük 9 másik társával egyetemben. Maszk azon szerencsések egyike lehet, aki azon túl, hogy megmenekült már boldog gazdis kutyaként éli mindennapjait :) Tőle érkezett most egy kis beszámoló!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül