Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | Következő
EGYÜTT EGY KÖZÖS ÜGYÉRT! EGYÜTT AZ ÁLLATKÍNZÁS ELLEN!!!
2016.01.29.
Tüntetésre hívunk Titeket, amit eddig példátlanul közel Állatvédelmi szervezet, közös összefogásban hirdet meg! Talán még ekkora összhang nem volt Magyarország állatbarát közösségében!!!
Találkozzunk február 20-án 13:30-kor a Nyugati Pályaudvarnál, és egyként vonuljunk a Parlament elé! Együtt nem tudnak minket megállítani!

Szilveszterkor hiúzt fotóztak a Börzsönyben!
2016.01.06.
Fontos és örömteli hír!
Szilveszterkor hiúzt fotóztak a Börzsönyben!
Örömmel osztjuk meg Veletek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság friss felvételét, amelyet a Börzsöny Alapítvány kameracsapdájával rögzített Darányi László és ifj. Darányi László 2015 utolsó napján.

VIGYÁZAT, tűzijátékok, petárdák!
2015.12.26.
Minden évben figyelmeztetünk, ennek ellenére a szilveszteri petárdázáskor, tűzijátékozáskor állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Olvasd el a cikket, és előzd meg a bajt!

Békés, boldog, meghitt karácsonyt kivánunk )
2015.12.23.
Önkénteseinknek, támogatóinknak, örökbefogadóinknak, szimpatizánsainknak, a NOÉ család minden tagjának szívből kívánunk békés, boldog, meghitt karácsonyt!

Steve Irwin NAP - november 15.
2015.11.15.
Steve egész életében azt tette, amit szeretett, életének utolsó pillanatáig. Halála után rengeteg követője akadt, akiknek példaként szolgál. Alapítványai a mai napig működnek, feleségének Terri-nek és gyerekeinek vezetésével.
Az Ausztrál állam, tiszteletére November 15-ét STEVE IRWIN NAP-nak nyilvánította.
STEVE IRWIN 43 év alatt annyit tett a földön az állatokért, amire még eddig nem volt példa. A nagyharcos most örök álmát alussza. Rajtunk a sor, hogy folytassuk azt amit ő elkezdett.

Az év kutyabarát embere jelöltünk (talán nem meglepő) SCHNEIDER KINGA
2015.10.19.

Állatotthonunk szóvivője, nekünk és védenceink számára barát, segítő, támasz. Nem is sejti, hogy most érte, róla szól ez a cikk :))

Támogasd Kincyt naponta egy szavazattal... ITT SZAVAZHATSZ RÁ!

Köszönjük!

ALLEE az első állatbarát nagy bevásárlóközpont
2015.09.25.
Szerda óta szívesen látott vendégek az ALLEE bevásárlóközpontban az állatok. Ebben a plázában tényleg szívesen látják kis kedvenceinket, még akkor is, ha nem tudjuk ölbekapni őket, vagy táskába tenni, hanem kulturáltan, pórázon vezetjük. Nem csak a bevásárlóközpont közösségi tereibe, hanem a piktogrammal ellátott üzletekbe is bejöhetnek velünk. Ez jelen pillanatban 55 üzlet. Köszönjük a kezdeményezést, reméljük,mi állattartók tudunk élni a lehetőséggel.

Ismét céges segítőnapon járt nálunk a Celanese Magyarország csapata!
2015.09.11.
A Celanes Magyarország csapata megint jött, látott és mindent megcsináltak. Nem tudunk olyat kérni tőlük, amit nem jókedvel, lelkiismeretesen és gyorsan csinálnának meg. Köszönjük, hogy ismét jöttetek!

III. Ebugatta Nap - Gödöllő
2015.09.10.
2015. szeptember 13. vasárnap
Helyszín: a Gödöllői Kastéllyal szembeni park területén
A mozgalmas hétvége jegyében, vasárnap meghívást kaptunk a III. Ebugatta Kutya Napra Gödöllőre. A NOÉ Állatotthon Alapítvány 4 fajtamentő csoportja fog bemutatkozni, természetesen nem csak szóban, de lesznek velünk védencek is!

Tűzijáték-veszély - Óvjuk állatainkat!
2015.08.20.
Nemzeti ünnepünkön az állami ünnepség mellett sok helyi önkormányzat is megörvendezteti lakóit színes, égi csodákkal: tűzijátékkal. Sajnos ez nem mindenkinek ünnep és öröm: kutyák és macskák százai szaladnak világgá ilyenkor a tűzijátékkal járó durrogástól való félelmükben, az ez által okozott stressz miatt. Vigyázzunk állatainkra!

Projekt a Kandóban
2015.07.28.
Külön helyet foglal el szívünkben a jövő kis nemzedékének oktatása... Néhány hete a Kandó Téri Általános Iskola nebulói látogattak el hozzánk egy iskolai projekt keretei között :)

PEPE majmunknak hűtő - fűtő LÉGKONDICIONÁLÓRA lenne szüksége!
2015.07.01.
Kérjük, segítsetek, hogy Pepe életében először élvezhesse a szabadságot!

Hőségriadó - Fontos információk!
2015.06.13.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk!
Mire figyeljünk?

NOÉs kirándulás Somogyvámosra, a Krisna-völgybe!
2015.02.19.
Egy szuper programra invitálunk Titeket március 22-én, vasárnapra! Speciális, a NOÉ Állatotthon önkénteseinek, támogatóinak szóló kirándulást szervezünk busszal Somogyvámosra, a Krisna-völgybe. Ez egy kellemes, baráti hangulatú, érdekes, kulisszák mögötti kirándulás lesz, ahova minden érdeklődőt hatalmas szeretettel várunk.

2014 az ÉSZ éve volt a NOÉ Állatotthonban
2015.01.17.
Nem könnyű vállalkozás összefoglalni a 2014-es évünket, mozgalmas, küzdelmes, mégis gyönyörű év van mögöttünk.
Nem csak mondtuk, de valóban a 2014-es évünk a megszorítások és az ésszerűsítések éve volt. A már nálunk élő 1.000 védencünk érdekében ez az év az ÉSZ éve volt elsősorban. Valljuk, hogy akkor és csak akkor vagyunk felelősen gondolkozó, felelősen cselekvő állatvédők, ha a szemünk előtt a biztonságos holnap lebeg.
Egy biztos 2014 segített stabilizálni a helyzetünket. Már látjuk, hogy megtaláltuk azt az egyensúlyt, mellyel a leghatékonyabban tudunk segíteni a rászorulóknak, de az Állatotthon működése hosszú távon is biztonságban van. Szeretnénk ezen az úton maradni!

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2015.01.08.
Most karácsonykor csatlakoztunk első alkalommal a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. December 26-án állateledel csomagokat osztottunk a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.
700 csomag kutyaeledelt és 300 cica konzervet osztottunk szét.
Angyalok mindezt a Ti segítségetekkel, támogatásotokkal tudtuk megtenni. 1000 család és kedvenceik karácsonya lett egy picit szebb, egy picit könnyebb.
Köszönjük, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Rászorulóknak szervezett karácsonyi adománygyűjtés
2015.01.08.
Karácsony előtt rászoruló családoknak és hajléktalanoknak szervezett adománygyűjtéshez csatlakozott a NOÉ Állatotthon, a KARMA Egyesülettel, a Budapest Bike Maffiával, valamint a Családsegítő Egyesülettel, a GARMIN.hu által támogatásával. Élelmiszert, ruhát, játékokat gyűjtöttünk és ahogy tavaly, úgy idén is nagyon kitettek magatokért Angyalok! Rengeteg felajánlás érkezett, így több teherautónyi segítséget osztott szét a Családsegítő Egyesület.

VIGYÁZAT, tűzijátékok, petárdák! HELYETTED SENKI NEM VIGYÁZ RÁ!
2014.12.29.
Minden évben figyelmeztetünk, ennek ellenére a szilveszteri petárdázáskor, tűzijátékozáskor állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza.
Pedig ez nem csupán erkölcsi kötelessége az állattartónak, hanem törvényi is!

HELYETTED SENKI NEM VIGYÁZ RÁ!
NAGYON FÉLNEK!
Tartsd pórázon!
Helyezd biztonságba!
TE VIGYÁZZ RÁ!


Jön a hideg és a hó!
2014.12.27.
Az előrejelzések szerint nyakunkon az igazi tél, hideggel és hóval. A tél sajnos nem csak a gyönyörű havas tájról, a hótakarón megcsillanó szikrázó napfényről és gondtalan hócsatákról szól. Télen nem csak nekünk, hanem kedvenceink számára is szükség van a megfelelő felkészülésre, ápolásra.
Egy kis odafigyelés életet menthet otthon is és a hontalan állatoknak is!

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2014.12.25.
Idén első alkalommal csatlakozunk a Magyarországi Krisna-tudatú hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. Önkénteseink december 26-án, pénteken állateledel csomagot fognak osztani a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül