Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 | Következő
Ivartalanítási Akció - 2008.10.20 - 2008.12.20-ig!
2008.10.07.
Több állatorvossal, több helyszínnel október 20-tól december 20-ig ismét ivartalanítási akciót szervez a Zöld Zebra Egyesület. Jelentkezni lehet október 6-ától. Részletek a mellékelt plakáton olvashatóak.

Kedvezményes chipezési akció
2008.09.24.
Évente több ezer gazdás kutya kerül menhelyre, sintértelepre és sokan sosem találnak haza, annak ellenére, hogy gazdáik sokszor minden követ megmozgatnak, hogy megtalálják elcsatangolt kedvencüket. Az egyedi azonosítás sokat segíthet, hiszen a mikrochippel ellátott és pontos adatokkal beregisztrált kutyák gazdáját a legtöbbször pillanatok alatt elő lehet keríteni. Októberben kedvezményes chipezési akció indul - itt az alkalom, hogy most Ön is bechipeztesse kedvencét!

Könyvajánló - Dr. Holdas Sándor: Az ÁLLATKERT belülről
2008.09.24.
- Jaj Istenem, kiszökött egy mackó, ott sétál a robogó vonatok között!
- Bezárták a Pálmaházat, nagy volt a forgalom a Dózsa György úton!
- Az a ronda Charlie, ott a Majomházban, leköpött...
- Egy pingvin csoszog a sétaúton, még valami baja lesz szegénynek!
- Valamilyen szegény kutya betévedt az oroszlánokhoz, felfalják!
- Verekszik egy gnú bika és egy jávorantilop... Ezek a Bundi és a Timót! Miért nem lépnek közbe az ápolók?

Kedvezményes ivartalanítási akció
2008.09.23.
2008. októberében ivartalanítási akció lesz kutyák és macskák részére Pest megye, Dunakeszi - Göd - Fót - Veresegyház - Vác városokban és térségükben.

Civil kezdeményezés az NCA ügyében
2008.09.19.
3 nap alatt 531 civil szervezet, köztük alapítványunk is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, melynek célja, hogy a Nemzeti Civil Alapprogram 2009-ben kapja meg a törvényben meghatározott összeget.

Vigyázat, petárdák!
2007.12.18.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik és sosem jutnak haza. Előzze meg a bajt - olvassa el tippjeinket! Ha már elvesztette kutyáját, vagy megtalálta más kedvencét jelentse be nyilvántartásunkba!

Felvonulás az Állatok Világnapján
2007.09.28.
Idén is lesz felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából. A hagyományokhoz híven a felvonulás szervezője a MÁTSZ, a zavartalan lebonyolítást a Noé Állatotthon Alapítvány biztosítja. A menet október 7-én, vasárnap 10 órakor indul az V. kerület, Bazilika melletti parkolóból, és a Hősök teréig halad az Andrássy úton végig.

Tűzijáték-veszély - óvjuk állatainkat!
2007.08.17.
Mivel minden évben rengeteg kutya és cica szalad világgá a tűzijátéktól megriadva, a Noé Állatotthon Alapítvány felhívja a gazdik figyelmét, hogy augusztus 20-án fokozottan vigyázzanak kedvencükre! A macskákat lehetőleg zárják biztonságos helyre, a kutyákat pedig egész nap csak pórázon sétáltassák. Augusztus 20-án egész nap üzemel elveszett/talált kutyás telefonszámunk, melyen bejelenthetik a nyilvántartásba a talált-keresett állatokat.

Macskát ölt a Jóban Rosszban forgatókönyvírója
2007.04.22.
A TV2 Napló című műsorában vasárnap este nagy port kavaró összeállítás volt látható Toepler Zoltán "Álszent" című filmjével kapcsolatban. A filmben egy kismacskát fojtanak vízbe a kamera előtt. Megnyugtathatunk mindenkit: az állatkínzót még februárban feljelentettük több más szervezettel közösen. Az ügyet a nyomozás lezárásáig nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ne hátráltassuk az eljárást, de ha már így alakult, hát beszámolunk róla.

Vigyázat - petárdák!
2006.12.20.
Készüljön fel idejében az év végi durrogtatásra! Menjen el időben állatorvosához, szerezze be a nyugtatót állatának, ha szükséges. Alapítványunk és a Zöld Magazin idén is folyamatosan fogadja az elveszett és talált állatok bejelentéseit SMS-ben a 06-70/6350780-as számon egész szilveszterkor!

Elítélték a soproni muditenyésztőt
2006.11.14.
A Soproni Városi Bíróság bűnösnek ítélte állatkínzás vétségében Örsi András muditenyésztőt. Az ítélet 10 hónapos fogházbüntetés 2 évre felfüggesztve. A vádlott fellebbezett, így az ítélet még nem jogerős. Egyelőre azonban nem kell visszaszolgáltatnunk a gondozásunkban lévő mudikat.

Kitolt az APEH a civilekkel - az ombudsman kivizsgálta panaszunkat
2006.04.26.
Idén az APEH komoly változtatásokat vezetett be az 1%-os rendelkező nyilatkozatok leadásával kapcsolatban, ezért a civilek jelentős támogatástól eshetnek el. Alapítványunk az ombudsmanhoz fordult az ügyben - a vizsgálat eredménye honlapunkon már olvasható!

Az állatotthon megtelt!
2006.03.14.
Az állatotthon megtelt - hirdeti a nagy, piros betűs tábla menhelyünk ajtaján, de úgy látszik, ez nem érdekli azokat, akik szeretnének megszabadulni megunt állataiktól: 2 nap alatt 8 kutyát kötöttek a kerítéshez, dobáltak be a menhelyre vagy kötöttek ki az alkalmazottak, önkéntesek autójához, kapujába.

Védjük állatainkat a madárinfluenzától!
2006.03.09.
A Noé Állatotthon Alapítvány a madárinfluenza elleni óvintézkedések megtételére hívja fel az állattartók figyelmét.
A madárinfluenza miatti pánikhangulat elszenvedői nem csak a madarak, hanem legújabban a kutyák, macskák is.

Mérgezések után nyomozunk a XVII. kerületben
2006.01.02.
Alapítványunk önkéntesei állatmérgezések ügyében nyomoznak a XVII. kerületben. Idén ősszel rengeteg bejelentés érkezett az alapítványhoz azoktól a gazdáktól, akiknek kutyáit, macskáit a XVII. kerületben megmérgezték.

Kutyatulajdonosok figyelem - jönnek a petárdák!
2005.12.21.
Az újévi petárdázásokra való tekintettel az ünnepek alatt a Noé Állatotthon Alapítvány, a MiniMenhely-projekt és a Zöld Magazin ügyeleti telefonszámot üzemeltet, melyre az elveszett-talált kutyák bejelentéseit SMS-ben várjuk!

Betiltották a petárdázást
2005.11.04.
Idén szilveszterkor nem durroghatnak már a petárdák. A kormány nem csak a petárdák használatát, de árusítását is betiltotta. A PetárdaSTOP! Munkacsoport üdvözli a döntést.

Az ember- és állatbántalmazás közti kapcsolat
2005.05.30.
Az ember- és állatbántalmazás közti kapcsolatról tartottak konferenciát a héten. A téma rengeteg érdeklődőt vonzott; az állatvédő szervezetek és az emberi jogokkal, a családon belüli erőszak áldozatainak segítésével foglalkozó szervezetek egyaránt szép számban képviseltették magukat, de jelen voltak szociális munkások, pszichológusok, állatorvosok és családsegítő szakemberek is.

Két év felfügesztett a mentőkutya gyilkosának
2005.05.11.
Jogerősen két éves, 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a 31 éves férfit, aki tavaly februárban lelőtt egy kiképzett mentőkutyát.

Lecsukják az állatkínzókat
2005.05.11.
Helybenhagyta a másodfokú bíróság azt a tavaly novemberi ítéletet, melynek értelmében letöltendő börtönbüntetésre ítéltek két állatkínzó férfit. Ez az első eset, hogy az állatkínzóknak valóban börtönbe kell vonulniuk.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül