Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
Vigyázat, tűzijátékok, petárdák!
2013.12.30.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza.

Pita és Tortilla felemás hírek ...
2013.12.28.
Félig jó, félig rossz hírekkel jövünk a két kis jégcsap apróságunkról. Pita már jól van: élénk, játékos, bohóc és teljesen egészségesnek tűnik. Tortilla azonban csak vegetál. Segítségünk nélkül (3 óránkénti etetés, itatás, infúzió) már nem élne. Reméljük, hogy nem végleges agyi károsodásról van szó, és még visszafordítható a folyamat. Küzdünk érte !

Pipetta összekalapálva :)
2013.12.28.
Pipetta buksija kilyukadt, medencéje eltörött, a csánk ízülete pedig valósággal felrobbant, így apró szilánkosra tört. Csodatévő Boda doktor úr azonban összekalapálta. Nekünk már csak drukkolni kell, hogy működjön a törött lábikó, és ne kelljen amputálni. Hajrá!!! :)

Te felelős állattartó vagy? Tudd meg mennyire!
2013.12.19.
Töltsd ki a facebook alkalmazáson a 10 + 1 kérdésből álló kvízünket, és tudd meg, hogy mennyire vagy felelős állattartó. Például azt tudod, hogy mi egy kutya átlagos testhőmérséklete? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozhatsz a teszt kitöltése során :)

Olvadó Pita és Tortilla, avagy küzdelem az életért
2013.12.19.
Még mindig élet-halál között lebeg az a két aprócska kutya, akit a mező közepén dobott ki lelketlen gazdájuk, ezzel lassú fagyhalálra ítélve őket. Pita és Tortilla maradtak csak életben, de állapotuk még mindig kritikus :( mi azonban nem adjuk fel, és reméljük ők sem!!!

Fagyhalálra ítélve!
2013.12.17.
Abban mindenki egyetért, hogy kutyákat, ráadásul kölyök kutyákat utcára tenni lelketlenség. Ennek minősített, még lelketlenebb formája, mikor valaki ezt úgy teszi, hogy a piciknek még esélye se legyen egy véletlen, jószívű megtalálóra, hanem tudatosan lassú, fájdalmas fagyhalálra ítéli őket. Négy piciből kettőnek már nem tudtunk segíteni, végzetesen kihűltek :( két másik pici azonban még küzd az életért. Drukkoljatok nekik!

A baj csőstül jön!
2013.12.04.
Angyalok, ismét egy régi lakónkról szeretnénk Nektek írni, drukkot és segítséget kérni. Szegény kicsi szkunk (magyarul bűzös borz), akinek véletlenül szintén Pepe a neve, nagyon-nagyon beteg.

Elő karácsonyi 'ajándékcsomag' a NOÉ Állatotthonnak...
2013.12.03.
Pakkot kaptunk. Bónusz ajándékokkal megtűzdelve.... Köszönjük, de nem kérünk ilyen ajándékot a továbbiakban. IVARTALANÍTÁSSAL ELKERÜLHETŐ AZ EHHEZ HASONLÓ HELYZET!

Lapka malac mama és a 10 kicsinye hírek
2013.11.28.
1 hónappal ezelőtt rendőrségi segítségkérése mentünk ki egy 17. kerületi tanyára. Egy mamakoca és 10 aprósága volt hatalmas bajban :( Együttes tömegük nem érte el egy kocka átlagos súlyát...

Zsókának kérünk segítséget!
2013.11.20.
Zsóka ápolt, gazdis kutyus benyomását kelti. Elveszett, elütötték, de chip hiányában nem tudjuk a gazdát értesíteni :( Bekerülését követően azonnal megműtötték! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!

IDŐS, VAK kutyus - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2013.11.20.
Ezt az ezer meg egy éves vaksi öregurat most szedték össze a Ferihegyi Gyorsforgalmi úton, a KÖKI magasságában. Szó szerint a megmentőnek keresztbe kellett állni, mert az autók csak száguldoztak el mellette, ő pedig remegve totyorgott mellettük.

GO RUGÓ GO
2013.11.15.
Letöltötte „büntetését" Rugó, az újpesti vaddisznó, aki attól vált hírhedtté, hogy a IV. kerületben fellökött egy biciklist, és nekitámadt a kiérkező rendőröknek is. - írta a Blikk

Rugót - a garázda vaddisznót - szabadlábra helyezték!
2013.11.13.
A két hete Újpesten garázdálkodó és most a NOÉ Állatotthon vendégszeretetét élvező vaddisznó koca hatósági megfigyelése véget ért. Miután sem veszettségre, sem egyéb betegségre utaló jel nincs, ezért az összes hivatalos szerv áldását adta a szabadon engedésére - Rugót szabadlábra helyezték.

Márton, a megtépett kutyus
2013.11.12.
Korábban talán családja is volt, de mostanság az utca lett az otthona, sőt vele is megtörtént a kóbor kutyák rémálma, kutyatámadás áldozatává vált... nagy szerencséjére angyal ül a vállán :) Márton gyógykezeléséhez kérünk segítséget, aki teheti támogassa gyógyulását. Köszönjük :)

Frici, a facebookon elhíresült csodakutya
2013.11.12.
Frici sokak számára ismerős lehet, hisz néhány napja a bokor alatt fekvő képe bejárta a facebookot...

Celia - az együttműködés következő lépcsője
2013.11.11.
Az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat és a NOÉ Állatotthon együttműködésének legújabb eredménye: Celia, egy tigriscsíkos tündéri lányzó, akit egy parkoló autó alá szorulva találtak Újpesten. SZERETŐ OTTHONT KERESÜNK SZÁMÁRA!


Tofu harca az életért !
2013.11.11.
Tofu már régi védencünk, aki most nem másért, mint az életéért küzd. Egy hatalmas daganatot találtak a nyelőcsövén. Csak az azonnali, nyílt mellkasi műtét segíthet rajta, hiszen a daganat már olyannyira elzárja a nyelőcsövét, hogy megállás nélkül hány szegény. Drukkoljatok Tofunak! ! !


HALOGÉN TÖKPARTI - Az eredmény hírdetés :)
2013.11.06.
Nagyon jól szórakoztunk a Halogén tökparti eredményének hirdetésekor, hiszen az állatoknak való nyers tök mellé marcipán tökcsodát is kaptunk, amit természetesen különdíjjal jutalmaztunk. Köszönjük :)


Lapka malac és babái
2013.11.01.
A rendőrség kérte a segítségünket egy XVII. kerületi tanyán, rossz körülmények között tartott disznók mentéséhez. Kiérkezésünkkor döbbenten láttuk a csont és bőr anyakocát. Lapka malacot és babáit a hatósági állatorvos azonnali elkoboztatta, és döntése alapján a NOÉ Állatotthonba kerültek.

Őzikék a NOÉ-ban
2013.10.31.
Őzet tartani magánháznál, külön engedély és eredetigazoló dokumentumok nélkül TILOS, mert a törvény szerint minden vadászható faj, így az őzek is a Magyar Állam tulajdona. Emiatt került a NOÉ Állatotthon gondozásába most két őz, egy bak és egy suta. Vajon többen is vannak???





Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül