Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
Újra HŐSÉGRIADÓ! - 2014. július 19-20.
2014.07.19.
A 2014. július 19-20-i hétvégére ismét HŐSÉGRIADÓT rendeltek el a nagy meleg miatt. A NOÉ Állatotthonban ezen a hétvégén a védenceink érdekében nem lesz sétáltatás, de természetesen minden látogatót szeretettel várunk egy sétára, állatsimogatásra, kutyafésülésre. A cikkben fontos információkat olvashattok a hőséggel kapcsolatos teendőkről.

Talált görög teknős! Eredeti gazdáját keressük!
2014.07.18.
2014. július 10-én találták a 18. kerületben, szó szerint sétálgatott az utcán. Kb. 10-12 cm a páncélhossza és valószínűleg hím. Chipet nem találtunk benne, bár nem lett elkábítva a pontos chipolvasáshoz. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!!!

Pipetta otthonra lelt!
2014.07.04.
Pipetta eddig élete nem volt leányálom... Karácsony környékén ütötték el, de hiába volt chipes, mikor a gazdái értesültek az állatorvosi költségekről inkább lemondtak a "hőn szeretett" kutyájukról... Pipetta története itt, velünk kezdődött, majd egy szerető családnál végződött :)

Egy nap másokért - DM önkéntes napok a NOÉ Állatotthonban
2014.07.01.
Idén második alkalommal ér minket az a megtiszteltetés, hogy a NOÉ Állatotthon részt vehet a DM (drogerie markt) áruházlánc által szervezett "Egy nap másokért - a dm önkéntes programja dolgozói számára" programban.

NOÉsok a nagyvilágban, játssz velünk!
2014.06.23.
Itt a nyár, az utazások, nyaralások ideje. De mint tudjuk, aki NOÉs, az a világon mindenhol NOÉs.
Legyél Te is NOÉ utazó nagykövet, vidd el hírünket a nagyvilágba, és játssz velünk! Ha mindezt megörökíted egy fényképen, és elküldöd nekünk, NOÉs ajándékcsomagot nyerhetsz!

Céges segítőnap a Celanese Magyarország dolgozóival
2014.06.18.
A Celanese Magyarország munkatársai jártak nálunk segítőnapon. Reggeltől estig sürögtek - forogtak, meg nem álltak egy pillanatra sem. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindent csináltak. És mindezt megfejelték adományokkal és rengeteg szerszámmal, melyek nagy részét itt is hagyták. Köszönjük!

Hőségriadó - Fontos információk!
2014.06.10.
Szinte ránk tört a nyár a vakációval egy időben. A korábbi szélsőséges időjárás helyett állandó 30 fok feletti hőmérséklet embernek és állatnak egyaránt megterhelő fizikailag. Nagyon oda kell figyelnünk háziállatainkra. Jöjjön néhány jó tanács ezzel kapcsolatban.

Gó, süni, gó!
2014.05.29.
Tegnap egy nagyon kedves állatbarát házaspár féltő aggódással egy sündisznóval érkezett hozzánk. A kis tüskés hátút Budapesten, a a Kerepesi út közepéről szedték össze, és mivel a környéken nem volt biztonságos hely ahol útjára engedhették volna, így elhozták hozzánk a NOÉ Állatotthonba.

Ha madárfiókát talál ...
2014.05.23.
Az utóbbi napokban özönlenek be az Állatotthonba a madárfiókák, szajkók, szarkák, varjak és a többi. De érdemes tudni, hogy nem minden fióka van bajban, akit "egyedül" találunk! Itt egy kis segítség a döntéshez. A legfontosabb, hogy először gondolkodjunk, csak utána vigyük el a fiókát! :)

Egy ablakon kidobott kutya emlékére :((
2014.05.20.
Május 16-án részt vettünk az ablakon kidobott kutyus emlékére, az állatbántalmazások ellen szervezett, csendes gyertyagyújtáson Gazdagréten. Maylo, nyugodj békében :(((

MÁSKÉPPEN - Beszélgetések Joshi Bharattal - KIncy volt a vendége :)
2014.05.20.
A FEM3 csatornán futó MÁSKÉPPEN - Beszélgetések Joshi Bharat-tal című műsorának vendége volt Kincy, a NOÉ Állatotthon sajtószóvivője. Nézzétek meg ezt a belsőséges hangulatú beszélgetést :)

Utcán talált nyuszikák :(
2014.05.19.
Két apró, szó szerint halálán lévő nyuszival érkezett ma a NOÉ Állatotthonba egy kedves, állatbarát házaspár. A nyuszikat ilyen állapotban az utcán találták. Az alig egy tenyérnyi apróságokba szinte már csak hálni járt a lélek. Természetesen azonnal orvosi kezekbe kerültek, és mint már annyiszor most is Papp Georgina doktornő (Rágcsainfó / Rágcsamentők) sietett a segítségünkre, akinél nem számít, hogy vasárnap, ünnepnap, éjszaka vagy hajnal van. Ha egy állat van bajban, akkor Ő segít! Köszönjük!

Egy ház lakóit mentették a NOÉsok egy 'veszélyes' rézsiklótól
2014.04.24.
Lakossági bejelentés kapcsán egy ház lakói rémülten kértek segítséget egy veszélyes kígyó eltávolításához, amit házuk kertjében fedeztek fel. Az állat beazonosításakor kiderült hogy a 'veszélyes kígyó' igazából egy ártalmatlan rézsikló, akit szabadon engedtünk.

Meggy mókuska a gondozásunkban
2014.04.23.
Ezt az aprócska mókusbabát Salgótarján mellett találták állatbarátok, kieshetett a fészekből. A NOÉ Állatotthon segítségét kérték a gondozásához. Súlyos hasmenése volt, azonnal állatorvosi kezelésre volt szüksége.


Nyuszi - STOP! avagy NE ajándékozz élő állatot!
2014.04.16.
A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a korábbi években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentő következtetésre kellett jutnunk: Kiderült, hogy az állatokat leadók kb. 85-90%-a azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi őket.

Henci feladta :((((((
2014.04.03.
Henci, a daganatos tacskólány nagy műtéten esett át. A műtét hosszú volt, jól sikerült, de sajnos a végén összeomlott a szervezete. Állatorvosaink küzdöttek érte, sikerült visszahozniuk az életbe, de sajnos a későbbiekben összeomlott a keringése, és Henci átment a Szivárványhídon :(((


Henci, a daganatos tacskólány
2014.04.02.
Szombaton kértek tőlünk segítséget egy utcán élő, daganatos kutyushoz. Természetesen azonnal fogadtuk, de a látvány minket is megdöbbentett. Nem értjük egy gazdának titulált, állítólag a kutyáját szerető ember, hogy hagyhatja ennyire elfajulni a dolgokat... Henci kivizsgálása megkezdődött, de a daganatokat csak több műtéttel tudják eltávolítani róla. Drukkoljatok Hencinek!!!


Édes kis Pierre ég veled!!
2014.04.01.
Pierre szervezete feladta a küzdelmet. Itt hagyott bennünket, és társát, testvérét Jean-t is. Hihetetlenül szomorúak vagyunk, és szegény, testvérét váró, szomorú Jean-t próbáljuk vigasztalni...


Yellow lúd meggyógyult :)))))))
2014.03.31.
Yellow lúd szerencsésen túlélte a kamionról való landolást, sérülései, zúzódásai begyógyultak, és hamarosan a NOÉ ellenzéki libáinak csapattagja lesz a gazdasági udvaron. Belőle nem lesz ludaskása vagy libapecsenye :)


Zsebibaba, a zsebdisznó lányzó :)
2014.03.27.
Tavaly valamikor pont ilyenkor készült egy posztot, ami úgy kezdőzött, hogy Kezdőőőőődik ... Nos, most itt egy poszt, ami pont úgy kezdődik, hogy: KEZDŐŐŐŐDIK! Megérkezett az első vadmalac bébi az állatotthonunkba, aki elszakadt a mamájától és segítségre szorul. Zsebibaba lett a neve, merthogy olyan apróka, hogy zsebben elfér :)


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül