Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
Az év kutyabarát embere jelöltünk (talán nem meglepő) SCHNEIDER KINGA
2015.10.19.

Állatotthonunk szóvivője, nekünk és védenceink számára barát, segítő, támasz. Nem is sejti, hogy most érte, róla szól ez a cikk :))

Támogasd Kincyt naponta egy szavazattal... ITT SZAVAZHATSZ RÁ!

Köszönjük!

ALLEE az első állatbarát nagy bevásárlóközpont
2015.09.25.
Szerda óta szívesen látott vendégek az ALLEE bevásárlóközpontban az állatok. Ebben a plázában tényleg szívesen látják kis kedvenceinket, még akkor is, ha nem tudjuk ölbekapni őket, vagy táskába tenni, hanem kulturáltan, pórázon vezetjük. Nem csak a bevásárlóközpont közösségi tereibe, hanem a piktogrammal ellátott üzletekbe is bejöhetnek velünk. Ez jelen pillanatban 55 üzlet. Köszönjük a kezdeményezést, reméljük,mi állattartók tudunk élni a lehetőséggel.

Ismét céges segítőnapon járt nálunk a Celanese Magyarország csapata!
2015.09.11.
A Celanes Magyarország csapata megint jött, látott és mindent megcsináltak. Nem tudunk olyat kérni tőlük, amit nem jókedvel, lelkiismeretesen és gyorsan csinálnának meg. Köszönjük, hogy ismét jöttetek!

III. Ebugatta Nap - Gödöllő
2015.09.10.
2015. szeptember 13. vasárnap
Helyszín: a Gödöllői Kastéllyal szembeni park területén
A mozgalmas hétvége jegyében, vasárnap meghívást kaptunk a III. Ebugatta Kutya Napra Gödöllőre. A NOÉ Állatotthon Alapítvány 4 fajtamentő csoportja fog bemutatkozni, természetesen nem csak szóban, de lesznek velünk védencek is!

Tűzijáték-veszély - Óvjuk állatainkat!
2015.08.20.
Nemzeti ünnepünkön az állami ünnepség mellett sok helyi önkormányzat is megörvendezteti lakóit színes, égi csodákkal: tűzijátékkal. Sajnos ez nem mindenkinek ünnep és öröm: kutyák és macskák százai szaladnak világgá ilyenkor a tűzijátékkal járó durrogástól való félelmükben, az ez által okozott stressz miatt. Vigyázzunk állatainkra!

Projekt a Kandóban
2015.07.28.
Külön helyet foglal el szívünkben a jövő kis nemzedékének oktatása... Néhány hete a Kandó Téri Általános Iskola nebulói látogattak el hozzánk egy iskolai projekt keretei között :)

PEPE majmunknak hűtő - fűtő LÉGKONDICIONÁLÓRA lenne szüksége!
2015.07.01.
Kérjük, segítsetek, hogy Pepe életében először élvezhesse a szabadságot!

Hőségriadó - Fontos információk!
2015.06.13.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk!
Mire figyeljünk?

NOÉs kirándulás Somogyvámosra, a Krisna-völgybe!
2015.02.19.
Egy szuper programra invitálunk Titeket március 22-én, vasárnapra! Speciális, a NOÉ Állatotthon önkénteseinek, támogatóinak szóló kirándulást szervezünk busszal Somogyvámosra, a Krisna-völgybe. Ez egy kellemes, baráti hangulatú, érdekes, kulisszák mögötti kirándulás lesz, ahova minden érdeklődőt hatalmas szeretettel várunk.

2014 az ÉSZ éve volt a NOÉ Állatotthonban
2015.01.17.
Nem könnyű vállalkozás összefoglalni a 2014-es évünket, mozgalmas, küzdelmes, mégis gyönyörű év van mögöttünk.
Nem csak mondtuk, de valóban a 2014-es évünk a megszorítások és az ésszerűsítések éve volt. A már nálunk élő 1.000 védencünk érdekében ez az év az ÉSZ éve volt elsősorban. Valljuk, hogy akkor és csak akkor vagyunk felelősen gondolkozó, felelősen cselekvő állatvédők, ha a szemünk előtt a biztonságos holnap lebeg.
Egy biztos 2014 segített stabilizálni a helyzetünket. Már látjuk, hogy megtaláltuk azt az egyensúlyt, mellyel a leghatékonyabban tudunk segíteni a rászorulóknak, de az Állatotthon működése hosszú távon is biztonságban van. Szeretnénk ezen az úton maradni!

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2015.01.08.
Most karácsonykor csatlakoztunk első alkalommal a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. December 26-án állateledel csomagokat osztottunk a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.
700 csomag kutyaeledelt és 300 cica konzervet osztottunk szét.
Angyalok mindezt a Ti segítségetekkel, támogatásotokkal tudtuk megtenni. 1000 család és kedvenceik karácsonya lett egy picit szebb, egy picit könnyebb.
Köszönjük, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Rászorulóknak szervezett karácsonyi adománygyűjtés
2015.01.08.
Karácsony előtt rászoruló családoknak és hajléktalanoknak szervezett adománygyűjtéshez csatlakozott a NOÉ Állatotthon, a KARMA Egyesülettel, a Budapest Bike Maffiával, valamint a Családsegítő Egyesülettel, a GARMIN.hu által támogatásával. Élelmiszert, ruhát, játékokat gyűjtöttünk és ahogy tavaly, úgy idén is nagyon kitettek magatokért Angyalok! Rengeteg felajánlás érkezett, így több teherautónyi segítséget osztott szét a Családsegítő Egyesület.

VIGYÁZAT, tűzijátékok, petárdák! HELYETTED SENKI NEM VIGYÁZ RÁ!
2014.12.29.
Minden évben figyelmeztetünk, ennek ellenére a szilveszteri petárdázáskor, tűzijátékozáskor állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza.
Pedig ez nem csupán erkölcsi kötelessége az állattartónak, hanem törvényi is!

HELYETTED SENKI NEM VIGYÁZ RÁ!
NAGYON FÉLNEK!
Tartsd pórázon!
Helyezd biztonságba!
TE VIGYÁZZ RÁ!


Jön a hideg és a hó!
2014.12.27.
Az előrejelzések szerint nyakunkon az igazi tél, hideggel és hóval. A tél sajnos nem csak a gyönyörű havas tájról, a hótakarón megcsillanó szikrázó napfényről és gondtalan hócsatákról szól. Télen nem csak nekünk, hanem kedvenceink számára is szükség van a megfelelő felkészülésre, ápolásra.
Egy kis odafigyelés életet menthet otthon is és a hontalan állatoknak is!

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2014.12.25.
Idén első alkalommal csatlakozunk a Magyarországi Krisna-tudatú hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. Önkénteseink december 26-án, pénteken állateledel csomagot fognak osztani a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.

Betonbiztos TÁMOGATÁS = betonbiztos új oszlopok
2014.11.19.
Amikor 1 hónappal ezelőtt elloptak az Állatotthonból sok egyéb más mellett, többszázezer forint értékű keményfa oszlopot, akkor az első sokk után egy emberként mozdult meg sok Angyal. Mindenki megpróbált a lehetőségeihez képest segíteni. Hála a Gerab Kft. által felajánlott, újrahasznosított műanyagból készült oszlopoknak és a HOLCIM Magyarország Kft. készbetonjának elkezdődött az ellopott oszlopok pótlása, az új terület körbekerítése. KÖSZÖNJÜK!!!

A Szőrmének Arca Van
2014.11.18.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány és az Állatvédőrség is csatlakozott A SZŐRMÉNEK ARCA VAN kampányhoz, melyet Szabó Balázs indított. Balázs volt az, aki korábban kitalálta és elindította a 11 vers kampányt a facebookon, mely hatására az egész oldal magyar versekbe borult. Minden jel arra mutat, hogy A Szőrmének Arca Van tiltakozó, figyelemfelhívó, oktató kampánynak szintén hasonló sikere lesz.

Ajtók a boldogságra
2014.11.18.
Eredetileg Pepe makákónk készülő új kifutójának speciális ajtajának elkészítéséhez kerestünk elérhető megoldást. De amikor a Danubius Ablak Magyarország Kft. ügyvezetője kijött felmérni, hogy pontosan mire is lenne szükségünk, végig nézett a kórházunk és a fertőző részlegünk ütött - kopott, kitámasztott ajtajain, elmosolyodott és annyit mondott: három ajtót kaptok, természetesen adományként! KÖSZÖNJÜK! :)

Fekete ünnep, vigyázzunk a macskákra!
2014.10.28.
Mindenszentek és Halloween ünnepe nem mindenkinek az emlékezésről vagy a tökfaragásról szól, hanem sajnos sok sátánista szeánsz is zajlik ilyenkor, melyeken állatok is szörnyű kínzások áldozatai lehetnek.

VIGYÁZAT! KULLANCSOK! BABÉZIA!
2014.10.20.
Délpesti Állatgyógyászati Központ cikkje alapján: Az utóbbi 2 hét eseményei miatt mindenképpen szeretnénk nyomatékosítani a gazdikban a kullancs elleni védelem fontosság. Ezek a paraziták terjesztik ugyanis a Babesia nevű kórokozót, ami a kutyákat nagyon súlyosan megbetegítheti (kezelés nélkül halálos betegség). Ezen a betegségen kívül a Lyme-kór terjesztésében játszanak még szerepet az itthoni kullancsfajok.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül