Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | Következő
Álmos - túl a krízisen!
2014.03.05.
Egy hét telt el mióta Álmos kutyus a gondozásunkba került. Az öregcsont már túl van a krízisen, mindenkinek köszönjük a sok-sok pozitív energiát!

Trilla
2014.03.04.
Papagáj elhelyezésében kérték a segítségünket a hétvégén. A sokk akkor ért bennünket, amikor megérkezett ez a szerencsétlen kis jószág, az otthonául szolgáló ici-pici kis ketrecben, ismeretlen festékkel kékre festett fejjel, műanyag gyűrűvel a nyakán, eldeformálódott lábujjakkal :((((


Megint egy szerencsétlen, idős kutya soványan, legyengülten az út szélén... :(
2014.02.25.
Ezt a szerencsétlen, idős kutyát soványan, legyengülve találták, elfekvő állapotban a X. kerületben. Chipje nem volt. Testsúlya mindössze 6 kg, pedig az állatorvos szerint minimum 15 kg kéne, hogy legyen. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK !


ÚJABB KIDOBOTT KÖLYKÖK AZ ÁLLATOTTHONHOZ VEZETŐ ÚTON!
2014.02.21.
Már megint egy nem kívánatos alom... Már megint egy felelőtlen gazda.... Már megint egy csokor, menhely elé kidobott kölyökkutya.... NEM GYŐZZÜK HANGSÚLYOZNI AZ IVARTALANÍTÁS FONTOSSÁGÁT! Az ilyen helyzetek elkerülhetőek lennének.

Kukoricadisznók a szemétledobóban :(
2014.02.21.
Ez a két kis kukoricadisznó nem jószántából került az állatotthonba, a történetük bár borzasztó, de egyáltalán nem egyedi. Kőbányán egy 10 emeletes panelház szemétledobó konténeréből kétségbeesett visításra lettek figyelmesek az ott lakók. A helységbe belépve egy törött üvegterráriumban erre a két tengerimalac kislányra bukkantak.

Kende - Túl az implantátum eltávolításon, GAZDIT KERES :)
2014.02.11.
Kende még szeptemberben került a NOÉ Állatotthonba törött lábbal, borzasztó állapotban. A törést implantátummal rögzítették, ami február elején eltávolításra került. A gyógyulás teljes, már csak egy gazdi kéne neki. Jelige: Sportos pasi, sportos családot keres :)

Celanese Hungary jótékonysági sütivásár
2014.02.01.
A Celanese Hungary Kft 2013-as "Bake a cake for Charity sale" jótékonysági eseményéből befolyt összeg felét a Noé Állatotthon részére ajánlotta fel. A sütivásár 1 hétig tartott, 71 munkatárs 12 csoportban több mint 50 különböző házi készítésű süteménnyel készült, és ezeket adták el a többi lelkes és jótékonykodni vágyó munkatársnak.

Elment az öreg, morgós, vakapónk Mikardó :(
2014.01.28.
Mikardó apónk itt hagyott bennünket. Váratlanul. Minden előzmény nélkül. Reménykedtünk, hogy sikerül vakapónknak egy családot találni, de sajnos a halál gyorsabb volt. Nyugodj békében morgós Mikardónk :(

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban - 2013
2014.01.27.
December 14-én került megrendezésre az Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban ismét hatalmas sikerrel, rengeteg látogatóval, még annál is több ajándékkal védenceinknek. A hideg időben forró teával és forral borral kedveskedtünk vendégeinknek. Köszönjük Angyalok a sok-sok ajándékot, szeretetet és támogatást, amit tőletek kaptak állatkáink a rendezvényen és utána is.


Sérült nyuszi ül a fűben :(
2014.01.27.
Sérült, sokkos nyuszit találtak az út szélén Budapest és Vecsés között. Látszott, hogy a sérült lába menthetetlen, sokktalanítás után amputáció várt volna rá, de sajnos nem sikerült: kis szervezete feladta a harcot :( Mikrochipje nem volt, így nem tudtuk értesíteni a gazdáját, aki remélhetőleg nem kidobta, hanem elszökött tőle.

Örök téma: kutya vagy gyerek? Rossz a kérdés!
2014.01.24.
Évi tündéri videója kislányáról, Liliről és örökbefogadott kutyájáról, Félixről bejárta a világhálót. A filmmel arra akarta felhívni a figyelmet, hogy nincs szükség választásra: kellő odafigyeléssel, türelemmel és elkötelezettséggel egy életre szóló barátság lehet a kedvenc és a gyerek között. A TV2 Mokkában is vendégeskedtek, mert a kutya-gyerek téma ÖRÖK.

SÉRÜLT TENGERIMALAC UTCÁRA DOBVA!
2014.01.16.
Beteg lett, hát kidobták az utcára... Ezt a szerencsétlen tengeri malacot ott szedte össze egy állatbarát a XVIII. kerületben. Csak gratulálni tudunk a tulajdonosnak: problémamegoldásból és emberségből is elégtelen!!!!

Kalandorok kímáljenek, avagy Tűzoltó gazdit keres!
2014.01.15.
Vagány, egyedi és marha rossz. Testalkata annyira vicces, hogy mindenki kacag rajta, de őt ez legkevésbé sem zavarja. Éli a kölyökkutyák mozgalmas életét, és levelet írt a leendő gazdijának :)


Ismét valaki, akinek nem sikerült :(
2014.01.08.
Idős kan kutya, akit autó gázolt el pénteken (2014. január 03.) Csepel határában. Chip, egyedi azonosító nem volt benne. Bár gyakorlatilag mind a két hátsó lába csontjai szétrobbantak, de sajnos a műthető állapotig el sem jutottunk ...

Tortilla feladta :(
2013.12.31.
Drága kis Tortilla küzdött, amíg ereje bírta, de végül szervezete feladta a harcot :( Isten veled drága kicsi lélek, sosem felejtünk el :(((


Nagymackó, akin átment a vonat :((((
2013.12.31.
Reggel kaptuk a segélykérő hívást egy kutya számára, akit Rákoscsabán elütött egy vonat. Azonnal a segítségére siettünk, és repítettük az állatorvoshoz. Nagymackó hatalmas termetű kan kutya már előző nap is utcán volt, chipje viszont nem volt :(

Vigyázat, tűzijátékok, petárdák!
2013.12.30.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza.

Pita és Tortilla felemás hírek ...
2013.12.28.
Félig jó, félig rossz hírekkel jövünk a két kis jégcsap apróságunkról. Pita már jól van: élénk, játékos, bohóc és teljesen egészségesnek tűnik. Tortilla azonban csak vegetál. Segítségünk nélkül (3 óránkénti etetés, itatás, infúzió) már nem élne. Reméljük, hogy nem végleges agyi károsodásról van szó, és még visszafordítható a folyamat. Küzdünk érte !

Pipetta összekalapálva :)
2013.12.28.
Pipetta buksija kilyukadt, medencéje eltörött, a csánk ízülete pedig valósággal felrobbant, így apró szilánkosra tört. Csodatévő Boda doktor úr azonban összekalapálta. Nekünk már csak drukkolni kell, hogy működjön a törött lábikó, és ne kelljen amputálni. Hajrá!!! :)

Te felelős állattartó vagy? Tudd meg mennyire!
2013.12.19.
Töltsd ki a facebook alkalmazáson a 10 + 1 kérdésből álló kvízünket, és tudd meg, hogy mennyire vagy felelős állattartó. Például azt tudod, hogy mi egy kutya átlagos testhőmérséklete? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozhatsz a teszt kitöltése során :)
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül