Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 | Következő
Boloo, egy új kihívás, egy új ÉLET reménye ...
2018.03.02.

Boloo 5 hónapos amerikai bulldog jellegű kölyök kutya. Neki most futni szaladni, mindenbe belekotnyeleskedni kellene. De Boloo minderre nem képes. Mind a két mellső lába fejlődési rendellenesség miatt deformálódott. Boloora most műtétek sorozata vár, de tudjuk, hogy a mi CsodaBoda dokink kezében a legjobb helyen lesz.

Miskolci Zsenikről nagyon rossz híreket kaptunk
2018.02.25.

Zseni mackó péniszét egy makacs elváltozás miatt CsodaBoda doki eltávolította és helyette egy a gátrészen kialakított stoman keresztül tud pisilni. Nagyon bizakodóak voltunk.
Sajnos az álmunkat összetörni látszik a napokban megérkezett szövettani eredménye.

Jankó hírek!
2018.02.20.

Jankót baltával fejbe vágták, zsákba kötötték, de hatalmas szerencséjére rátaláltak. A koponyája betört, átmenetileg megvakult, de túlélte. Amikor már azt hittük minden rendben van vele, akkor jött az igazi feketeleves. Jankó arcizmai elkezdtek görcsbe állni, fülei "felszaladtak" a feje tetejére ... kiderült, hogy Jankó tetanuszos

Miskolci Zsenink túl van a péniszeltávolító műtéten.
2018.02.01.

Édes Miskolci Zsenink túl van a péniszeltávolító műtéten.A műtét során Dr. Boda Attila eltávolította Zseni teljes péniszét a péniszcsonttal együtt és a gát tájékon alakított ki egy stomat, egy vizelet kivezető nyílást. Zseninek persze még hozzá kell szoknia az új helyzethez.

Újra Jankó életéért küzdünk!
2018.02.01.

Nagyon nagy baj van Jankóval, a baltával fejbe vágott kutyussal. Jankó tetanuszos! A gyógykezelése, szérummal, infúzióval és teljes sötétben és nyugalomban történő kórházi elkülönítéssel megkezdődött.

Ez a tél most nagyon bántja az öregeinket
2018.01.29.

Az elmúlt napokban több veszteség is ért minket. Sorra mennek el az öreg kutyusaink. Hiába vannak melegben, kényelemben, valahogy a kis elhasznált szervezetük nem bírja ezt az időjárást és a rohanó erős frontokat. Most Nándi kutyusunk van bajban. Szerda reggelre nem tudott lábra állni az öreg, azonnal rohantunk vele orvoshoz, ahol megkezdődött az intenzív terápiája.

A testet öltött rémálom újra a NOÉ Állatotthonban
2018.01.25.

2012-es év a NOÉ Állatotthon fekete éve volt. Szopornyica járvány söpört végig az állatotthonban és szedte túl sok áldozatát. A korábban is extra szigorú karanténozási és oltási protokollunkat még megerősítettük és sikerült kilábalnunk a bajból, de így is túl sok élet odaveszett. Amikor megláttam múlt héten Balindát a segítségkérője kezében lógva, lázasan, csipás szemmel, rogyadozva, újra rám törtek a 6 évvel ezelőtti szörnyű emlékek

Miskolci Zseni nagy műtét előtt áll
2018.01.25.

Miskolci Zseni életveszélyes állapotban óriási fájdalmakkal került gondozásunkba, szó szerint vért pisilt. Kórházi kezelés, műtét, extra gyógyszeres kezelések, apró javulás, de Zseni nincs jól. Még mindig vér folyik a péniszéből és fájdalmai vannak. Sajnos nem marad más megoldás, mint a radikális műtét. Vagyis muszáj eltávolítani Zseni péniszét és a környező szöveteket és a gátrészen kialakított stoman keresztül fog ezután pisilni.

Jaaaj már megint !
2018.01.24.

Minden napra jut egy borzalom. A tél közepén állatbarátok találtak erre a szerencsétlen, szinte teljesen kopasz kutyához. Szerencsétlen kutyának egy üres vashordó volt a "menedéke", egy rövid lánc az élettere, enni - inni szinte sosem kapott.

És megint Sole-lal van baj!
2018.01.24.

Szegény a szívférgességből még nem tudott "kikeveredni" és máris itt az újabb baj. Az egyik lábujján lett egy seb. Sajnos sem a cukros kötésre, sem a többszöri antibiotikumos kezelésre nem reagált, nem tudott begyógyulni. Mivel a kezelésre ennyire nem reagált, így sajnos felmerült a daganat lehetősége is. De bármi is áll a háttérben sajnos már a csonthártyáját is megtámadta. Így az egyetlen megoldás, melyet viszont sürgősséggel kellett elvégezni a lábujj amputáció.

Folytatódik a szívférgesség
2018.01.16.

Ma Pétérfia Dalma kardiológus, szívféreg specialista ultrahang szakorvosnál jártunk 4 védencünkkel. Felemás hírekkel jöttünk haza.

Újabb brutális állatkínzás áldozata a NOÉ Állatotthon gondozásában
2018.01.16.

Jankót vasárnap (2018.01.14.) találták Kisterenyén egy zsákba kötözve, fejét baltával szétvágták :(
Helyi állatvédők kértek számára azonnali segítséget, miután a helybeli állatorvos életmentő ellátásban részesítette.

Ici-pici Illatos családunk
2018.01.16.

Van nekünk egy ici-pici Illatos családunk. Picurka mama és 8 darab néhány napos kiskukaca érkezett a NOÉ Állatotthon gondozásába az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálattól, ahova találtként kerültek.

Miskolci Zseni, továbbra sincsenek jó híreink.
2018.01.10.

Zseni életveszélyes állapotban érkezett a miskolci gyepmesteri telepről a NOÉ gondozásába. Lázas volt. vért pisilt és iszonyú fájdalmai voltak, az egyik heréje elrákosodott.
Sajnos Zseni az életmentő gyors műtét és a speciális prosztata gyógyszerek ellenére is csak nagyon lassan javul.

Gyapot kutyánkat még mindig keressük!
2018.01.10.

Továbbra is keressük Gyapot kutyát, aki a NOÉ Állatotthonból szökött meg és akit napok óta követünk Budapest különböző pontjain.

Kell a drukk Váratlan Viktóriának!
2017.12.29.

Viki testvérkéivel és gyönyörű mamájukkal Violával, a születésük után néhány órával érkeztek a NOÉ Állatotthon gondozásába az Edelényi gyepmesteri telepről.Tudtuk, hogy ez a kezdet nagyon sok nehézséget tartogat a számukra, mégis bizakodóak voltunk. Sajnos már érkezésük pillanatáig elvesztettünk 2 babát a megszületett nyolcból és azóta sajnos újabb két picike sétált át a Szivárványhídon. Jelenleg négyen vannak és most Viktóriát is el kellett vennünk a mamájától, a testvéreitől.

Jeges a műtőben!
2017.12.21.

Borsodban, Megyaszón találtak a napokban egy nagyon rossz állapotban lévő kutyát, súlyos hüvely előeséssel. Már a fotókon is látszott, hogy nagy a baj. A helyi állatvédők szervezkedni kezdtek és éjnek évadján felhozták őt a Juhász Klinikára. Azonnal kezelni kezdték, stabilizálták az állapotát.

Lipót apónkért aggódunk!
2017.12.15.

Szerencsétlen öreg kutyát 1 hónapja találták, szinte vakon botorkált az autók között Jakabszállásnál. Már eleve nem volt jó állapotban bekerüléskor, de olyan öregesen szépen eldöcögött.Hirtelen megfogyott, hányt, hasmenése lett és semmit nem evett. Azonnal infúziós kezelést és egyéb gyógyszereket kapott. Megérkezett a labor eredménye, mely hasnyálmirigy és máj érintettséget mutat. Kell a drukk!

Zseni mackó mától a NOÉ Állatotthonban!
2017.12.13.

Újabb életveszélyből menekülő kutya került a NOÉ Állatotthon gondozásába!Életveszélyes állapotban, betegen került a gondozásunkba. Napok óta vért pisilt, lázas volt és hatalmas fájdalmai voltak. Szinte lábra sem tudott állni. Azonnal az állatorvosunkhoz került, ahol aktív kezelése megkezdődött és szó szerint életmentő ivartalanítási műtét végeztek rajta.

Vásár baba hírek
2017.12.07.

Sajnos ahogy sejtettük nagy a baj. Vásár mellső lába eltörött. Van azért jó hír is. A nehezített légzése megszűnt, valószínűleg a trauma okozta sokk miatt volt. Mivel még nagyon baba, alig 4 hónapos, így CsodaBoda doki úgy döntött első körben nem műti meg (például ezért is nagyon szeretjük!). Egy speciális sínes kötést kapott a lábára, amit 2-3 naponta, vagy elmozdulás esetén azonnal cserélni kell. És persze extra szigorú mozgáskorlátozás, ketrecnyugalom van előírva számára.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló