Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33. 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
Berni – avagy egy újévi fogadalom
2015.01.19.
Ez a cikk már régen esedékes, egyrészt mert én is szeretném, ha valaki végre felfigyelne Bernire, másrészt pedig mert megkaptam feladatnak. Mégsem olyan könnyű megfogalmazni azt, hogy rátaláltam egy kutyára a NOÉ leghátsó kenneljeiben, aki akkor még rettegve nézett rám, aki menekült, ha meg akartuk fogni, aki maga alá pisilt az első alkalmakkor, és aki ma már önbizalommal teli (néha túltelített is egy picit), és vidám, és csupa mosoly, és aki az egyik legcsodálatosabb kutyává vált. Szóval Ő lenne Berni.

Kiderült, PanPincsi teljesen vak
2015.01.13.
Ezt hívják váratlan fordulatnak! feltűnt nekünk, hogy PanPincsi mintha kicsit "fura" lenne. Nem tudtuk pontosan megfogalmazni, de van egy két helyzet amikor nem teljesen úgy reagál, ahogy egy kutyától megszoktunk. Ici-pici dolgokról van csak szó, pl. nem azonnal lép ki a kinyitott ajtón, a lépcsőkre egy hajszálnyival messzebbről lép fel. Szöget ütött a fejünkbe, hogy lehet, hogy nem lát?

Az őz, akin nem tudtunk segíteni :(
2015.01.12.
Ezt a csodálatos fiatal őzbakot tegnap este gázolták el a Lőrinci úton. A gázoló után érkező autós azonnal cselekedett és a segítségünket kérte. Mentünk ahogy tudtunk. Azonnal rohantunk vele ortopéd specialistánkhoz, ahol röntgen támasztotta alá félelmeinket. Sajnos az ortopéd műtéti beavatkozásra már nem kerülhetett sor, a sokk legyőzte szegényt, összeomlott és meghalt ...

Gift karácsonyi ajándék hírek!
2015.01.08.
A kb 4 hónapos majdnem beagle kispasink karácsony előestéjén érkezett nagyon súlyos mellső láb sérüléssel. Akkor azt hittük, hogy a picinek nyílt törése van. Szerencsére az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy nincs eltörve a lába, "csak" egy hatalmas, elfertőződött, sok napos nyúzott sérülése van.

Buborék Jana 5! év után gazdis :)
2015.01.06.
A mai napnak van egy csodálatos jó híre! Buborék Jana GAZDIS! Minden örökbefogadásnak nagyon örülünk, de Jana különleges a különlegesek között is.
2010. !!!! év elején került a NOÉ Állatotthon gondozásába, az akkor alig 1 hónapos kölyök a testvéreivel és a mamájával került a gondozásunkba. Ma pedig eljött a nagy nap, 5 év menhelyi év után a kicsit már őszülő Jana saját családba, saját szerető és gondoskodó gazdához költözött. Reméljük minden rendben lesz, nagyon drukkolunk kislány!

Hírek édes Adventről, aki szőrösödik és persze nagyon imádjuk!
2015.01.05.
Advent, karácsony előtt érkezett borzasztó állapotban. Mostanra csupa-csupa jó hírünk van a kislányról. Bár még nem Ő legnagyobb hős oroszlán a földön, de már sokat oldódott. Csóvál, osztja a puszikat és nagyon édes minden porcikája. Csak imádni lehet. Az egészsége is javul, szépen kezd szőrösödni, megszűnt a hasmenés is.

Advent túl az első állatorvosi vizsgálaton
2014.12.23.
Szegény kicsi Advent túl van az első állatorvosi vizsgálaton, még a sokat látott orvosainkat is megrendítette a fiatal kutyus állapota. A szőre a szeme és az egész állapota elkeserítő. Azonnal megkezdődött a kezelése, pontosabb diagnózisok a vizsgálat eredmények után lesznek.

Gift a karácsonyi ajándék
2014.12.23.
Ő itt Gift, egy szinte még kölyök kisfiú, akivel jelenleg Salgótarjánból robognak felénk. Nyílt törése van az egyik mellső lábán, hogy pontosan milyen súlyos és mi okozta ezt nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy ezen kívül van e még bármilyen baja. Annyit tudunk, hogy több mint 1 napja egy szegény család szedte össze az út széléről, de nekik még annyi pénzük sem volt, hogy a minimális fájdalomcsillapításra, sokktalanításra orvoshoz vigyék, de nem hagyták ott az út szélén!

Ő itt Advent, az aranyvasárnap ajándéka ...
2014.12.21.
Ároktőn találták ilyen borzalmas állapotban. Szegényről nem lehet megállapítani, hogy eredetileg fehér vagy zsemleszínű, olyan súlyos bőrbeteg. Szinte nincs is rajta szőr, csak gyulladt bőr és sebek. Az egyik szeme súlyosan sérült, nem is lát rá, félő, hogy ez már így is marad. Durva hasmenése van és többször hányt. Természetesen azonnal megkezdjük orvosi kivizsgálását, reméljük még időben érkezett ...
Halálosan meg van rémülve, gyakorlatilag nem eszik, nem iszik, csak lefagyva mered maga elé, vagy mély álomba menekül a valóság elől. :(

Puszta tragédiája
2014.12.18.
Puszta egy nagyon fiatal, 7-8 hónapos puli jellegű szuka kutyus. Fiatal kora ellenére már megtapasztalta a pokol legmélyebb bugyrát. A szeme láttára gázolták halálra és hagyták cserben kis társát. Hűséges lelke nem engedte, hogy elhagyja az élettelen kispajtást, így az esőben, zord időben ott feküdt mellette az Isaszegre vezető úton.

Jószándékból menhelyre, avagy örökbefogadható 4 hullámos papagáj
2014.12.18.
... Négy gengszter, négy gengszter, négy gengszter,
Csak négy kell, pont így jó. ...
Valószínűleg ezt a dalt dúdolta Sanyi, Főnök, Menta és Citrom gazdái is, amikor nem kicsit meggondolatlanul felduzzasztották a hullámos papagáj létszámukat négyre. Mi lett az eredménye, hogy a kis színes, cserfes cukipofák most itt csücsülnek nálunk megszeppenve, bebörtönözve.
UPDATE: Sanyi már gazdára talált, de a másik három kiskópé még várja örökbefogadóját!

StanJuhász és PanPincsi az új irodai dolgozók :)
2014.12.17.
Emlékeztek StanJuhászra és PanPincsire? Ők az a furcsa pár, akiket együtt találtak, se chip, se gazdi, semmi azóta sem. Stannek borzasztó elfertőződött sebek voltak a hátsó felén. Hihetetlen módon ragaszkodnak egymáshoz, gyakorlatilag számukra nincs élet a másik nélkül. Úgy gondoljuk, amíg nem találnak szerető gazdira, addig a legjobb helyük a NOÉ irodában és környékén lesz, így elkezdődött a kiszoktatásuk.

Csubakka, már látjuk az arcát
2014.12.12.
Emlékeztek arra a kutyusra, akit a múlt héten a legzordabb időben, a kutyaházába bezárva kitettek a NOÉ elé?
Ő Csubakka a hozzá kapott levél szerint. Mostanra sikerült egy fotót készíteni róla, eddig annyira rettegett, hogy csak akkor merészkedett ki a házából, ha senki nem volt a közelében.

Csalfa pulinak nem sikerült :(
2014.12.03.
szomorú hírünk van Csalfáról, a hétfőn a XVII. kerületben elgázolva talált pulilányról. A baleset következtében nagyon súlyos gerincsérülést szenvedett. A sérülése annyira súlyos volt és a bénulás létfontosságú szerveket és működést is érintett, így az egyetlen emberséges döntés az volt, hogy békében, szeretetben elengedtük Őt. :(

Házával együtt dobták ki a NOÉ előtt Csubakkát
2014.12.02.
Ha vicces kedvünk lenne, akkor feltennénk a kérdést, hogy mit látunk a képen? De nagyon nem vagyunk vicces kedvünkben ...
Valaki pont a tegnap éjszakát szemelte ki, hogy egy kutyát bezárjon a házába és kitegye a NOÉ Állatotthonhoz vezető úton. Közel a kapuhoz, de kívül a kamerák látószögéből. A szerencsétlen kutya egész éjjel esőben, fagyban, jégben, a leszakadó ágak között rettegett a házában. Most is annyira retteg, hogy ugyan már kinyitottuk a háza elejét, de nem mer előjönni belőle.

PüspökFalat és PüspökKenyér Püspökladányból
2014.12.01.
Mondd ki hangosan és gyorsan egymás után háromszor a cikk címét, ha sikerült, akkor továbbléphetsz a cikk olvasásához ezekről a tündérborsókról! Két kisfiú, akik bájosak, szépek és nagyon gyorsan szeretnének egy saját családot, hogy ők segíthessenek a karácsonyfa díszítésében!

Boxer mentés Rákóczifalváról, sok tanulsággal ...
2014.11.29.
Lakossági segítségkérés nyomán kezdeményeztünk hatósági eljárást 2 csont sovány bajban lévő boxerrel kapcsolatban Rákóczifalván. A hatóságok példás segítőkészségének hála a kutyák a bejelentést követően 2 napon belül biztonságban hozzánk kerültek. A történet azonban bőven tartogatott tanulságot számunkra is. Szívszorító volt testközelből megtapasztalni fájdalmat, kilátástalanságot, félelmet és összeomlást ...

Bónusz ajándék Püspökladányból
2014.11.28.
Bónusz néhány centiméter híján, az éppen Püspökladányban járó különítményünk autója alá vetette magát, azután egy kamion, majd néhány terepjáró következett. Miután az össze autót élve megúszta, úgy gondoltuk, hogy nem hagyjuk a kocsik között meghalni a megriadt, apró kutyát. Nem adta könnyen magát, így elkezdődött egy akciófilmbe illő üldözéses jelenet.

Black Friday a NOÉ Állatotthonban
2014.11.28.
Hatalmas, soha vissza nem térő akció a NOÉ Állatotthonban! 72!!!! fekete KUTYA várja örökbefogadóját! A várható hatalmas érdeklődésre tekintettel az akció a soha ki nem merülő készlet erejéig tart!!!!
A akciós fekete kutyák megtekinthetőek a NOÉ Állatotthon (noeallatotthon.hu) és a MiniMenhely (minimenhely.hu) oldalakon.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33. 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló