Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31. 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 | Következő
Budoár hírek!
2016.12.29.


Nagyon-nagyon sokan érdeklődtetek kicsi Budoárról, köszönjük, hogy ennyien aggódtok érte. Végre pozitív elmozdulásról számolhatunk be, ma végre már csillog a szeme és érdeklődve ücsörögve figyel a környezetére. És nézzétek mennyivel szebb a bőre. Bár még nagyon piros és gyulladt, de a javulás szemmel látható. A napi kezelések alkalmával minden nap az összes gyulladt pörköt a sebekről eltávolítjuk és 2 naponta gyógysamponnal fürdetjük. Természetesen mindemellett folyamatosan kapja a gyógyszereit is.

Tücske ortopédia kontrollon járt
2016.12.29.

Tücske baba ortopédiai kontroll vizsgálaton járt CsodaBoda dokinál a Délpesti Állatgyógyászati Központban.

A friss röntgen kép szerint tökéletesen gyógyul a láb, mind a 7 törés elkezdett összeforrni. Ha továbbra is minden ennyire jól alakul, akkor a mostani speciális sínes kötés lesz az utolsó.

Karácsony a NOÉ-s kórházban
2016.12.25.


Karácsony van 🎄 mindenki otthon sürög-forog, készülődik az ünnepre. De vannak olyan állatok, akiknek ez a nap pont olyan mint a többi, Ők azok, akik most is család nélkül, otthon nélkül, az utcán, egy lánc végén, a szerencsésebbek egy menhelyen, vagy éppen a NOÉ Állatotthon kórház részlegén töltik a karácsonyt.

Nincs karácsony szopós kölykök nélkül...
2016.12.25.

Eljött a Karácsony, és mint tudjuk 'nincs karácsony Kevin nélkül', de nálunk, a NOÉ Állatotthonban a mondás akként módosult a sok-sok éves tapasztalatok alapján, hogy 'nincs karácsony SZOPÓS KÖLYÖK NÉLKÜL'....

Csattanás már félig áll!
2016.12.23.

Nézzétek! ÁLL, ÁLL, ÁLL!!!
2 héttel azután, hogy valószínűleg gázolás miatt ripityára tört a hátsó fele, 1 héttel azután,hogy CsodaBoda doki összelegózta és megvasalta az egyik oldalát, Csattanás végre felállt! Sőt néhány lépést már tud menni is! Igaz még csak a műtött oldalát használja, de már ez is nagyon nagy szó. Igazi küzdő tacskólélek, akinek a szépséges tacskó fülei állandóan a levegőben repülnek, akit minden pillanatban szeretgetni kell, különben hangot ad az elhanyagoltság miatti fájdalmának.

Tücske a Mi exkavátorunk
2016.12.23.

Tücske baba is talpon van, igaz a mozgása jobban hasonlít valamilyen elfuserált lépegető exkavátorra. Szerencsétlen alig 3 hónapos babának egy autó szó szerint átment a két mellső lábán, összesen 7 helyen törtek el csontjai.
Mivel nagyon fiatal és most hihetetlen gyorsan nő, ezért jelenleg implantátummal nem lehet rögzíteni az eltörött csontokat. Nem maradt mos más lehetőség, mint egy speciális sínes kötés, melyet hetente cserélnek az aktuális helyzethez igazítva. És ugye, ha az ember fia két mellső lába nyakig merev kötésben van, akkor nem marad más, mint az exkavátor járás.

Tejbegríz túl van a lábamputáción!
2016.12.22.

Ő bizony nem más, mint Tejbegríz. A testi sebei begyógyultak, a tüzelése véget ért. Így semmi akadálya nem volt az ivartalanításnak és a lábamputációnak. A picilány a műtétet jól viselte, könnyen és probléma nélkül ébredt. Azóta pedig ott cukiskodik a Délpesti Állatgyógyászati Központban, akik felügyelték az egész gyógyulását. Nem volt könnyű, nem volt rövid, de ha az amputációból most szövődmény nélkül gyógyul, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Tejbegrízzel is megtörtént a CSODA.

Budoár kezelése megkezdődött
2016.12.21.

Budoár kórházban van, minden nap többször fájdalmas kezelés, még a gyógysamponos fürdetés is fáj neki. Nincs jól, fekszik, bezárkózott, szomorú - de reméljük küzd.
Labor és szövettani eredményekre várunk, hogy pontosan tudjuk mivel állunk szemben és milyen állapotban van belül. Elképzelni sem tudjuk a az eddig átélt fájdalmait.

Borzalmak Budoárral folytatódnak!
2016.12.20.

Budoár az egész testéről, a szeméből, füléből ömlik a genny, vérzik és láng vörösen gyulladt az egész teste.
Törökszentmiklóson találták ilyen állapotban. Ilyen állapotban? Erre már nincsenek szavak ... Hair, Ignác és Piri után azt hitük már mindent láttunk. Sajnos nem!

Csattanás túl van az első műtéten
2016.12.17.

A mi CsodaBoda dokink meglemezelte az eltörött csípőoszlop csontját. A másik oldal medence törésével egyenlőre kivár a doktor úr, mert most úgy tűnik annak a műtétnek nagyobb lenne a kockázata (idegsérülés és egyéb szövődmények), mint a várható haszna.
Szegény kicsi Csattanásnak nagyon fáj a hátsó fele, a gyógyszerek ellenére folyamatosan sírdogál, melyre csak egy megfelelő Gyógymód van számára, az emberi simogatás. Ha kényeztetjük, simogatjuk, akkor azonnal elszáll minden gond, baj és kisimul a világ.

Csattanás a harmadik törött szekció tag
2016.12.10.

Csattanás ... ennyi hallatszik amikor egy autó elgázol egy állatot ... Csattanás ... így hívják a legújabb NOÉs ripityára töröttet ..
Egy pici, középkorú tacskólány, a medencéje darabokban, a lelke darabokban. Egyedül a fájdalmaival, az összetört tacskó szívével. valószínűleg napokig feküdt a hidegben.
Pécelen egy kertbe húzta meg magát, ott találta meg a ház tulajdonosa. A szomszédok két nappal korábban hallottak fékcsikorgást, csattanást, sikítást, azután a néma csend.

Laguna hamarosan révbe ér!
2016.12.08.

Laguna már túl van a 3 immiticide kezelésen és bizony vágja a centit, hogy mikor "szabadulhat" a jelenleg még az életben maradását biztosító kórház boxából.Nagyon úgy tűnik, hogy az Ő története igazi hepiend lesz. Nem csupán azért mert bátran, türelemmel, együttműködve és sikeresen legyőzte a szívférgességet. De azért is, mert úgy tűnik az élete is révbe ér! Egy család beleszeretett, már többször látogatták és alig várják, hogy leteljen a kényszerű boxfogsága, máris költözhet hozzájuk.

Kórházas törött szekció bejelentkezik!
2016.12.08.

Mozaik és Tücske továbbra is a mi CsodaBoda dokink rendelőjének, vagyis a Délpesti Állatgyógyászati Központnak a gondoskodó vendégszeretetét élvezik.

White túl van az első immiticide kezelésen
2016.12.08.

Haza értünk a kórházból White kutyánkkal a szívférgek elleni első immiticide arzénos kezeléséről. Mostantól extra szigorú boxfogság vár rá 2 hosszú hónapig, valamint még további 2 fájdalmas kezelés. De mindez a teljes gyógyulása érdekében!

White és az első szívféreg kezelése
2016.12.05.

White és az első szívféreg elleni arzén injekciós kezelése! Szorítsatok neki, fájdalmas, hosszú, rizikós úton indul ma el. De mindezt azért, hogy végül ez a csodálatos, fiatal kutya egészségesen élhessen!A szívférgesség nem városi legenda, vagy távoli országok egzotikus betegsége ma má. Itt van Magyarországon és rettentően sok áldozatot szed. A gyógyítása, gyógyulása kockázatos, fájdalmas és nagyon drága. A megelőzés a legfontosabb! Védd meg Te is a kutyádat!

Tücske megpróbáltatásai!
2016.12.04.

Gázolt, vérző a fájdalomtól ordító babakutyával rohantak be a NOÉ Állatotthonba. Ezt az alig 5 hónapos kisfiút gázolták el Nagytarcsán. Neki szerencséje volt - ha lehet ezt mondani - mert nem hagyták cserben.Tücske két mellső lábán valószínűleg tényleg teljesen átment az autó, mert 7 szilánkos törése van. Mind a négy alkarcsontja szilánkosan eltört, mind a 2 csuklóján ízületbe hatoló törése van, valamint lábujj-csonttörése van. Mind a két mellső lába borzasztóan bedagadt és az egyik nagyon csúnyán fel is szakadt.Természetesen mindent megteszünk érte, hiszen Ő egy édes, csóválós, szép szemű, ártatlan pici baba, akinek nem lett volna szabad, hogy így kezdődjön az élete.

Mozaik lábadozik!
2016.12.02.

"Helló, Mozaik vagyok és éppen erre a kis prücsökre vigyázok! Állítólag Őt is az utcáról szedték össze mint engem. Akkor meg szinte szó szerint földik vagyunk ...
Rám pedig a Délpesti Állatgyógyászati Központban vigyáznak. A lábam fáj, de állítólag a sok szuriban, infúzióban és gyógyszerben arra is kapok segítséget. Mindenki állandóan szeretget, mert annyira cuki vagyok!
Mozaik túl van az első műtéten, kórházban lábadozik.

Mozaik összerakása elkezdődött!
2016.12.01.

Ez a szépséges, fiatal belga juhász jellegű kislány a hétvégén érkezett a gondozásunkba. Valószínűleg autógázolás miatt nagyon durva, szilánkos nyílt törése van a bal hátsó lábán. Óriási csontdarabok hiányoznak, ami megvan az is elmozdulva, elfordulva. Azóta a Délpesti Állatgyógyászati Központ munkatársai vigyáznak rá. CsodaBoda dokink elhatározta, hogy megkísérli a szinte lehetetlent és megmenti Mozaik lábát. És Ő az ilyenekben nem ismer tréfát, úgyhogy műtőasztalra került a kislány és elkezdődött a lába össze Mozaikozása.

Lilibell a legapróbb csivavánk nagy műtétje
2016.12.01.

Lilibell az egyik legapróbb és legöregebb gazdikeresőnk.
A gazdája meghalt, ebbe kis híján Ő is belehalt. Lilibell összes emlője tele van kisebb nagyobb daganatokkal, ezért a teljes kivizsgálása után tegnap egy óriási műtéten esett át. Szó szerint tokától bokáig fel van vágva. Most kórházban vigyáznak rá néhány napot, hogy idős pici szervezete regenerálódni tudjon.

Rufus lábadozik,de nagy a baj!
2016.11.29.

10 nap telt el Rufus óriási daganatának eltávolítása óta. Azóta a nagyfiú itthon van, újra együtt imádott húgicájával Bicskével. Megjött a daganat szövettani vizsgálata, az eredmény lesújtó. Sejtettük, hogy valami nagy disznósággal állunk szemben, de mégis mindig reménykedünk... Nyirokcsomóból kiinduló, nagyon rosszindulatú daganattal állunk szembe.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31. 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló