Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27. 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 | Következő
Kiscsalád az Illatos útról
2015.06.03.
Az Illatos útról érkezett a sürgős segítségkérés 6 darab kb. 3 hetes, még szopizós kiskutyának. Mama nélkül találták őket és azonnali megoldás kellett nekik. Persze nem tudtunk nemet mondani, hogy is lehetne ...

Képzelt interjú a NOÉ Labdászati Miniszterével!
2015.05.26.
A Noé Állatotthonban járunk, ahol interjú alanyunk Malőr, aki immáron 6. hete az Állatotthon lakója. Malőr hatalmas labdazsonglőr, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy jelenleg is fontos labdászati teendőiből szakítjuk ki eme rövidke interjú erejéig. Szoros az időbeosztása, hisz Ő lett a NOÉ labdaügyi minisztere. Vágjunk is bele, hogy mihamarabb visszatérhessen teendőihez.

Sok apróság egy rakáson, a Feribá család
2015.05.22.
Feribá egy nagyon kedves 92 éves bácsi, aki egy tanyán gazdálkodik már 40 éve. A családja úgy döntött, hogy ezt már nem bírja az öregúr, így átköltöztették magukhoz. Hogy ez a döntés Feribának jó vagy sem, azt nem a tisztünk eldönteni, mi csak azt láttuk, hogy a bácsi mindene az a tanya, az otthona. Feri bácsi tanyájáról került hozzánk ez a 8 apróság.

Álmos örök álomba szenderült :(
2015.05.05.
Álmos a NOÉ gazdasági udvarának egyik trottyos, molyrágta öreg apókája elporoszkált. Nem történt semmi, egyszerűen csak lejárt az ideje ... :(


Dagi gazdikereső önéletrajza
2015.05.04.
Dagi 12 éves, fekete színű, szetter keverék kan kutya, aki gazdája sajnálatos betegsége miatt került a NOÉ Állatotthonba. Írt egy önéletrajzot, hogy találjon magának egy új, szerető, hozzá illő családot :)


Tavaszi divatbemutató NOÉ módra
2015.04.30.
Tavasszal a legnagyobb divatcégek is új kollekcióval jelentkeznek, melyeket csillogó villogó kifutókon mutatnak be. Nos mi sem szeretnénk lemaradni, így mi is új ruhába öltöztettük a gazdasági udvar lakóit. Vagyis túl vagyunk a tavasszal esedékes nyíráson, körmölésen, oltásokon és vérvételeken.

Yana vagyok - agyonvertek - ENNYIT ÉRT AZ ÉLETEM?
2015.04.30.
Yana egy fogyatékos kisboxer volt. Édes, kedves, vidám kislány. Yana bepisilt és ezért meg kellett halnia. Agyon verte, rugdosta az az ember akiben megbízott, akiről azt hitte a családja, a gazdája ... majd 1 napi borzasztó szenvedés után kitekerte a nyakát ... 4 éve történt ... 4 éve tisztázott minden körülmény, szakértői vélemények, beismerő vallomás ... 4 éve várunk az igazságszolgáltatásra ... tegnap igazságot szolgáltatott (?) a bíróság ... 1 év börtön, 2 évre felfüggesztve ... ENNYIT ÉRT AZ ÉLETE és a kínhalál amit halt? ...

Befogadlak-Lak Törökszentmiklósi segítőnap
2015.04.30.
A NOÉ Állatotthon kis menhely segítő programja keretében ezúttal Törökszentmiklósra, a BEFOGAD-LAK Állatvédő Alapítvány menhelyén jártunk. Amit ott tapasztaltunk arra bátran mondható, hogy majdnem példaértékű. A majdnem pedig nem az Ő munkájuknak, csak és kizárólag az anyagi korlátaiknak szól.

Gézu feladta, elment :(
2015.04.30.
Gézu valószínűleg a legédesebb, legkedvesebb kecske volt az egész világon. Törött lábbal érkezett hozzánk. A lábát kétszer is gipszbe tették orvosaink, de sajnos nem sikerült a súlyos törést rendbe tenni. Gézu egyre nehezebben állt fel, idős szervezete legyengült, most pedig feladta a harcot. Koboldfülű édes kecskénk itt hagyott minket. :(

Álmos elporoszkált, az Ő ideje lejárt :(
2015.04.30.
Álmos a NOÉ gazdasági udvarának egyik trottyos, molyrágta öreg apókája elporoszkált. Nem történt semmi, egyszerűen csak lejárt az ideje ... Hogy öregkora utolsó 1 évét miért kellett egy menhelyen leélnie, hogy előtte volt-e családja, boldog volt-e,már sosem tudjuk meg. Egyet biztosan tudunk, egyetlen idős kutyának nem lenne szabad menhelyen meghalni ... vele voltunk, átkísértük és soha nem felejtjük el!

Siklósi menhely segítőnap
2015.04.01.
Folytatódott a NOÉ Állatotthon kis menhely segítő akciója. Ezúttal a villányi-hegység és borvidék közvetlen szomszédságába, Eke Máté, azaz A Tenkes kapitánya hőstetteinek helyszínére Siklósra érkeztünk. Tényleg apró menhely, a kiskutya szezon beindulása előtt "mindösszesen" 22 kutyával. 22 kutyával, akiknek Angéla és a fia Tamás az egyetlen esélyük. Már az látogatásunk szervezésekor is világos lett, itt is van mit tenni.

Nyuszi - STOP! avagy NE ajándékozz élő állatot!
2015.03.31.
A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a korábbi években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentő következtetésre kellett jutnunk: Kiderült, hogy az állatokat leadók kb. 85-90%-a azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi őket.

A püspökladányi menhely segítőnapja
2015.03.20.
Budapestről nézve Püspökladány messze van. Messze van minden szempontból ... Messze van kilométerben és mesze van lehetőségben. Pedig nagy ott is a baj, azon a környéken, ahol minden utcában van egy szaporító, ahol a kutya csak láncvégén jelezni, vagy csaholva őrizni jó. Budapestről nézve szinte hihetetlen, hogy az ország távolabb eső pontján szerte az országban mennyi elhivatott, állatszerető ember folytatja szélmalom harcát az állatokért, az állatvédelemért. Hihetetlen, hogy sok vidéki menhelyen a legalapvetőbb előírások és szükségletek is reménytelen és elérhetetlen dolognak tűnnek. Hogy a kutyák chipezése, oltása megoldhatatlan feladat. Idén a NOÉ Állatotthon a lehetőségeihez képest ezen szeretne segíteni. Elsőként a Püspökladányi menhelyen járt kis segítő csapatunk.

Jonatán is beállt a sorba
2015.03.02.
Hirtelen nem is lehet eldönteni, hogy mostanában a NOÉs kutyák divatoznak, vagy véleményt nyilvánítanak, de egy biztos gyakran nézegetjük a hátsó felüket. Morning kutyusunk után, most Jonatán is növesztett egy pont ugyan olyan popsidaganatot. Túl van a műtéten, szépen gyógyul és nyert magának egy új hasonszőrű, akarjuk mondani, hason fenekű asszonyságot.

Eltörött a kecske lába, avagy miben sántikálsz Gézu
2015.03.01.
Gézu kecskénk és a csajai néhány hete költöztek a NOÉ Állatotthonba. Gézu már az érkezésekor sántikált, ezért azonnal gyógyszeres kezelést kapott. Sajnos a gyulladáscsökkentő nem hozott javulást, ezért röntgen és a lesújtó eredmény következett: nagyon csúnya törés, mely mind a két ujjára kiterjed. Most mi legyen? Még nem tudjuk pontosan, de egy gipsz nem árthat ...

Zuri gyógyul
2015.03.01.
Hírek Zuriról, a gyönyörűséges pireneusi jellegű lányról, aki 1 hete a rendőrség segítségével menekült és került a gondozásunkba.Zuri azóta kórházban van, minden nap kezelik a sebeit. Pénteken sürgősséggel meg kellet operálni, mert egy placenta darab bent maradt a méhében. A csodálatos órási kutya ezen a műtéten is szerencsésen túlesett és mind testileg, mind lelkileg kezd gyógyulni.

Ms Daisy nagyon beteg
2015.02.24.
Ms Daisyt 2 hete önkéntesünk szedte össze Tápiószecsőn. Az idős beagle hölgy már napok óta csövezett a környéken. Szegény Daisy kutyus szinte a bekerülése óta betegeskedik. Kiderült, hogy pajzsmirigy problémája van, melyre egész életében gyógyszert kell majd szednie. De a nagyobb baj, hogy hetek óta köhög, annak ellenére, hogy intenzív kezelés alatt áll az első pillanattól kezdve.

Szolnoki kislány ... nem segíthettünk :(
2015.02.17.
Amikor elkezdtem írni ezt a hírt, akkor még drukkért és csodáért szerettem volna felétek könyörögni ... most sajnos már csak azt adhatom neki, hogy Ti is megemlékezhessetek róla ... róla, akinek még nevet sem tudtam adni, mert nem volt rá időm.

Morning és az Ő hátsófertályi problémája
2015.02.14.
Nos az emberlánya, főleg, ha német juhász kutya, nem szívesen beszél a hátsófertályával kapcsolatos problémákról. Mert ugye úrinő nem veszi a popót a szájára, még akkor sem, ha sajátja.
Mindezek ellenére most mégis Morning kutyusunk hátsófertályáról lesz szó. Sajnos az öreglánynak egy oda nem illő szövetszaporulat nőtt a végbele nyálkahártyájára. Nem volt vele mit tenni, meg kellett operálni, nehogy jobban megnőjön és nagyobb baj legyen belőle.

RÁD VÁROK! – NAGY ÖRÖKBEFOGADÁS AZ ALLEE-BAN
2015.02.13.
Életnagyságú fotók jelenítik meg 2015. február 13-ától az Allee Bevásárlóközpont 2. szintjén azokat a kutyákat, macskákat és nyulakat, amelyek örökbefogadhatók a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti ebtelepéről, valamint a Noé Állatotthon telephelyéről. Az Allee Bevásárlóközpont a konkrét állatok megsegítése mellett az állatvédelemre hívja fel a figyelmet folyamatos akciójával.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27. 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló