Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26. 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
Újabb ripityára törött kutya, Ulrik
2016.07.05.

Újabb ripityára törött kutya a műtőasztalon
Totó - többszörös medence, csípő, gerinc és combfej törött, Blueberry - fejsérült, többszörös mellső láb törött, Gyárfás - többszörös medence, csípő, gerinc, combcsont, boka törött, ujjai amputáltak és nagyon súlyos lágyrész sérülései vannak ... Az elmúlt 1 hónap extra súlyos csontsérültjei ...
És itt van most Ulrik, aki szintén zenész ...

Újabb iskolásunk, Keringő
2016.07.05.

Mai napi iskolás kutyusunk, a MiniMenhely részlegünk védence Keringő!
Adatlapja itt
A NOÉ Állatotthon partner kutyaiskolája a Rákoscsabai Kutyaiskola, mely az állatotthon területén működik. Az együttműködésünk jegyében egy új programba kezdtek. Mivel szeretnék, ha minél több kutyus gazdira találhatna, ezért mindig úgy segítenek és abban, amihez a legjobban értenek.

Csip védencünk a Rákoscsabai Kutyaiskolában
2016.07.04.

A NOÉ Állatotthon partner kutyaiskolája a Rákoscsabai Kutyaiskola, mely az állatotthon területén működik. Az együttműködésünk jegyében egy új programba kezdtek. Mivel szeretnék, ha minél több kutyus gazdira találhatna, ezért mindig úgy segítenek és abban, amihez a legjobban értenek.
Kiválasztottak 7 kutyát, minden kutyára jutott egy önkéntes "gazdi" lelkes klubosaik közül, és oktatói segítséggel, tanfolyami jelleggel, 6 héten át minden hétvégén igyekszenek a kutyának alapvető feladatokat tanítani (ül, fekszik, láb mellett sétál, laza póráz, stb...), és ezáltal "örökbefogadhatóbbá" tenni.
A következő 7 napban minden nap bemutatkozik egy kutya részletesebben is, hátha megtetszenek valakinek!

Gyárfás Hírek!
2016.07.01.

Gyárfás híreeeek!!!!!
A mi kis ripityára törött szívtiprónk túl van az első műtétmaratonon. CsodaBoda doki elkezdte összeilleszteni a puzzle darabjait. Mint hírt adtunk róla Gyárfást elgázolta egy autó, gyakorlatilag deréktól lefelé minden alkatrésze eltörött, a lágy részek súlyosan sérültek. A legyek beköpték, a csontkukacok elevenen rágták a testét, mindene felpüffedt ... elképzelhetetlen iszonyú kínok ezek ... de Gyárfás ÉL és nem csupán élni, de meggyógyulni is akar!

Gyárfás - elgázolva, összetörve
2016.06.28.
Nagyon nagy a baj - KELL A SEGÍTSÉGETEK!
Elgázolva, összetörve, a kukacok által elevenen felzabálva, de élni akar - NÉZZ BELE A SZEMÉBE ÉS MINDENT ÉRTENI FOGSZ!
Gyárfást a Hajdúságban gázolták el, Budapesttől 180 km-re. A teljesen összetört, óriási fájdalmakkal és ehhez nyilván elképzelhetetlen félelmekkel, magatehetetlenül, mozdulni képtelen, az út szélén fekvő kiskutyát állítólag többen is látták, többen is próbáltak neki segítséget kérni - de senki nem segített.

Két ataxiás kölyök, Zselé és Hab ideiglenes befogadót keres!
2016.06.24.
Abony Zselé és Hab az emberi felelőtlenség áldozatai!
A bélférgek által kibocsátott mérgező anyagok miatt károsodott a kicsik központi idegrendszere. Emiatt
jelenleg akaratlanul remeg a fejecskéjük és az egész testük, valamint nehézkesebb a mozgásuk. Ideiglenes befogadókat keresünk a kölyköknek, hogy szerető gondoskodás mellett fejlődhessenek. Ezzel esélyt kaphatnának egy boldog, teljes életre!

Hacsek és Sajó, a két gyógyszerkutatási menekült!
2016.06.16.

Hacsek és Sajó, a két gyógyszerkutatási menekült!
Hacsek kis testvérével Sajóval került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Az ici-pici kismalacok egy humán gyógyszer kísérlet alanyai voltak. A szokásos protokoll szerint ezeket az állatokat a kísérlet végeztével túlaltatják, vagyis kioltják az életüket ... a semmiért.

Hírek BlueBerry-ről
2016.06.14.

Hírek BlueBerry-ről, a fejsérült, lábtörött fekete szépségünkről.
BlueBerry-t Pétervásárán gázolta el egy autó, a feje sérült meg nagyon csúnyán és a jobb mellső lába eltörött.
A mi CsodaBoda dokink összelegózta az eltört csontokat, sínes kötésbe tette a beteg lábát. A műtét jól sikerült, természetesen ketrecnyugalom és fájdalomcsillapítók melletti teljes pihenés van számára előírva néhány hétig.

Akita lányok gazdit keresnek!
2016.06.14.

Akita lányok gazdit keresnek!
Ajkónak és Afintának, a két valószínűleg fajtatiszta AKITA szuka kutyusok (külön-külön) keresik szerető, sportos gazdáikat! A két vagány és csodaszép csajszi a füzesabonyi állatvédőktől került a gondozásunkba. Fiatal, 2-3 éves, egészséges, energikus, ám rettentően neveletlen hölgyről van szó.

Egy régi baráttól búcsúzunk, elment Serteperte Tepere
2016.06.12.

Egy régi baráttól búcsúzunk, váratlanul és fájdalmasan. Elment Serteperte Tepere, a NOÉ Állatotthon első vaddisznó védence. 10 éve élt a gondozásunkba, amikor érkezett még egy ici-pici csíkos hátú kismalac volt, aki a NOÉ gazdasági udvarán együtt játszott, aludt, élt a kutyákkal és egyéb állatokkal. Az évek során hatalmas, egészséges, ám szelíd vaddisznóvá cseperedett

Pulyka a vak sármőr öregúr
2016.06.10.

Pulyka a kopasz, vak sármőr öregúr
Pulyka kb 2004. születésű, de mindenképpen bőven 10 pluszos puli jellegű öregúr, akit az Animal Life Szergényi menhely a pápai gyepmesteri telepről mentett. Információink szerint mielőtt bekerült a gyepmesteri telepre az egész életét egy láncon sínylődve töltötte, amit semmiképp nem nevezhetünk életnek. A szőre borzasztó állapotban volt, amikor rendbe tették kiderült, hogy a teste nagy részén teljesen kopasz. Csak a szőrtelen pergamen szerű bőre csillog összesatnyult kis testén, alatta rajzolódik az összes csigolyája és bordája.
Van ennél nagyobb baj is.

BlueBerry tragédiája
2016.06.07.

Újabb sérült, műtétre szoruló kutya a gondozásunkban.
BlueBerry a Füzesabonyi állatvédőktől került a gondozásunkba. Szerencsétlen kiskutya Pétervásárán kóborolt hetekig, akkor még nem volt semmi baja. A füzesabonyiak könyörögtek, hogy valaki fogadja be, akár csak ideiglenesen, mert az utcán megjósolható volt a tragédia ... Sajnos megtörtént, BlueBerryt valószínűleg egy autó gázolta el. A fején súlyos sérülés, a jobb mellső lábán nagyon csúnya törés.

Elektra az elhanyagolás áldozata!
2016.06.07.

Elektra az elhanyagolás áldozata!
Elektra valószínűleg fajtatiszta West Highland White Terrier, vagy közkedveltebb, mondhatjuk divatosabb nevén egy Westie.
Neki most így tavasz végén egy frissen nyírt, kurtalábú, minden szívet megdobogtató, édes, vicces, határozott és talpraesett fehér intézkedő hölgynek kellene lennie. Ezzel szemben Elektrán alig van szőr. Kopott, hiányos kis bundája alatt a bőre lángvörös a gyulladástól. Lábai beduzzadtak, a körmei begennyesedtek és össze-vissza nőnek, hogy menni is alig tud. De azért van ami bizonyítja egészen biztosan, hogy a beteg, meggyötört apró testben ott a hamisítatlan Westie, csillogó, barátságos gomb szemei és a kis lelke, mely egy pillanatra sem szűnt meg emberimádó lenni. Egy pillanatra sem okol minket embereket azért, hogy Ő ilyen állapotba került.

Porcelán Lili küzdelme a betegségekkel
2016.06.03.

Icipici, egytenyérnyi kutya nagyon nagy bajban.
Porcelán Lili nem véletlenül kapta ezt a törékeny nevet. Ez az apró kis csibaba (értsd csivava) kislány nagyon beteg. Sajnos több, egyenként is súlyos egészségügyi problémája van, az utolsó vizsgálatok, biztosat mondó eredményeire most várunk. A további kezelések, majd ettől illetve a specialista orvos véleményétől függnek.
Minden azzal kezdődött, hogy már a megérkezése pillanatában "túl" törékeny volt, azonnal kiszáradásra gyanakodtunk. A szájszaga pedig messze túl volt a tolerálható szinten. Az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a szájüregében van egy hatalmas gennyes tályog, valószínűleg egy rossz fogától. Altatásban kellene kitisztítani, de jelenleg az általános rossz állapota miatt ezt valószínűleg nem élné túl.

Sárospataki
2016.06.03.

SÁROSPATAK - borzasztó, de ennek a csodálatos településnek a neve az elmúlt napokban összeforrt a Magyar állatvédelem egyik legnagyobb horderejű problémájával. A sárospataki kutyamenhelyen 500 körüli kutya tengeti betegen, a verekedések miatt állandó stresszben és életveszélyben nyomorúságos életét. Az összes szuka vemhes, így a nagyjából 500-as létszám néhány héten belül akár meg is duplázódhatna. A felelőtlen kutyagyűjtögetés, "állatmentés" horror tanyává változtatta a sárospataki menhelyet. Hála a Hangya Közösség önkénteseinek, fény derült erre a borzasztó helyzetre. A szervezésükben elindult a kutyák kimentése, a vemhesek ivartalanítása, a felelősök felderítése, a helyzet normalizálása a hatóságokkal és minden érintett féllel.
A NOÉ Állatotthon is természetesen azonnal az ügy, a segítség mellé állt. Menhelysegítő programunk keretében megkezdődött a lent lévő kutyák egyedi beazonosítása, microchippel történő ellátása. Illetve a héten fogadtunk 4 utolsó idős vemhes szukát.

Ivánunktól búcsúzunk
2016.06.02.

Valahogy vannak olyan kutyák akik egyszerűen hozzátartoznak az életünkhöz. Nem követelik Ők ezt ki, nem erőszakoskodnak, csak szépségükkel, kedvességükkel, a szemükből áradó szeretettel és bölcsességgel bekuckóznak a szívünkbe, a lelkünkbe. Iván pont ilyen volt. Kis megszakítással 6 éve élt a NOÉ Állatotthonban.

Ivánunktól búcsúzunk
2016.06.02.

Valahogy vannak olyan kutyák akik egyszerűen hozzátartoznak az életünkhöz. Nem követelik Ők ezt ki, nem erőszakoskodnak, csak szépségükkel, kedvességükkel, a szemükből áradó szeretettel és bölcsességgel bekuckóznak a szívünkbe, a lelkünkbe. Iván pont ilyen. Kis megszakítással 6 éve él a NOÉ Állatotthonban.

Totó tacskó úrfi és ripityára tört csontjai
2016.06.01.

Ez a gyönyörű tacskó úrfi Totó. Egy nagyon forgalmas út mellé dobták ki őt, a tragédia sajnos nem váratott magára sokáig. Szerencsétlen elhagyott kutyuson néhány nap céltalan várakozás, téblábolás és kórborlás után átment egy autó. Valamilyen, szó szerint csoda folytán túlélte ... Persze a kidobott kutyával senki nem rohant azonnal az állatorvoshoz. Magányosan, ellátatlanul vészelte át a baleset utáni sokkos állapotot, a fájdalmakat, a rémültséget - szó szerint minden csontja eltört a hátsó felében.
Mindezek ellenére mégis azt mondhatjuk, hogy hatalmas szerencséje volt, mert volt valaki, valaki aki amint tudomást szerzett róla azonnal rohant érte. Így Totó, ugyan már nem teljesen friss sérülésekkel, de a NOÉ Állatotthon gondozásában, kórházban van.

Káposzta vendégszerepel
2016.05.30.

Ezt a bemutatkozó anyagot a macskamentés csapatától vettük át Akik büszkén mutatják be régi-új kedvencüket, Káposztát, aki szentül meg van győződve saját macska mivoltáról, mi pedig ezen hitében megingatni semmiképp sem szeretnénk.
„Azt mondták bármi lehetek, így cica lettem.”

NOÉs Ezmiez?
2016.05.27.

Akkor a mai nap NOÉs találós kérdése!
Mit / kit látunk a képen?
a) szamár
b) nyúl
c) kutya
*

Ő bizony személyesen Ezmiez, egy alig néhány napos nyuszibaba (egyesek szerint szamár csikó, mások szerint pedig kiskutya ... :O )
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26. 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló