Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23. 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
White túl van az első immiticide kezelésen
2016.12.08.

Haza értünk a kórházból White kutyánkkal a szívférgek elleni első immiticide arzénos kezeléséről. Mostantól extra szigorú boxfogság vár rá 2 hosszú hónapig, valamint még további 2 fájdalmas kezelés. De mindez a teljes gyógyulása érdekében!

White és az első szívféreg kezelése
2016.12.05.

White és az első szívféreg elleni arzén injekciós kezelése! Szorítsatok neki, fájdalmas, hosszú, rizikós úton indul ma el. De mindezt azért, hogy végül ez a csodálatos, fiatal kutya egészségesen élhessen!A szívférgesség nem városi legenda, vagy távoli országok egzotikus betegsége ma má. Itt van Magyarországon és rettentően sok áldozatot szed. A gyógyítása, gyógyulása kockázatos, fájdalmas és nagyon drága. A megelőzés a legfontosabb! Védd meg Te is a kutyádat!

Tücske megpróbáltatásai!
2016.12.04.

Gázolt, vérző a fájdalomtól ordító babakutyával rohantak be a NOÉ Állatotthonba. Ezt az alig 5 hónapos kisfiút gázolták el Nagytarcsán. Neki szerencséje volt - ha lehet ezt mondani - mert nem hagyták cserben.Tücske két mellső lábán valószínűleg tényleg teljesen átment az autó, mert 7 szilánkos törése van. Mind a négy alkarcsontja szilánkosan eltört, mind a 2 csuklóján ízületbe hatoló törése van, valamint lábujj-csonttörése van. Mind a két mellső lába borzasztóan bedagadt és az egyik nagyon csúnyán fel is szakadt.Természetesen mindent megteszünk érte, hiszen Ő egy édes, csóválós, szép szemű, ártatlan pici baba, akinek nem lett volna szabad, hogy így kezdődjön az élete.

Mozaik lábadozik!
2016.12.02.

"Helló, Mozaik vagyok és éppen erre a kis prücsökre vigyázok! Állítólag Őt is az utcáról szedték össze mint engem. Akkor meg szinte szó szerint földik vagyunk ...
Rám pedig a Délpesti Állatgyógyászati Központban vigyáznak. A lábam fáj, de állítólag a sok szuriban, infúzióban és gyógyszerben arra is kapok segítséget. Mindenki állandóan szeretget, mert annyira cuki vagyok!
Mozaik túl van az első műtéten, kórházban lábadozik.

Mozaik összerakása elkezdődött!
2016.12.01.

Ez a szépséges, fiatal belga juhász jellegű kislány a hétvégén érkezett a gondozásunkba. Valószínűleg autógázolás miatt nagyon durva, szilánkos nyílt törése van a bal hátsó lábán. Óriási csontdarabok hiányoznak, ami megvan az is elmozdulva, elfordulva. Azóta a Délpesti Állatgyógyászati Központ munkatársai vigyáznak rá. CsodaBoda dokink elhatározta, hogy megkísérli a szinte lehetetlent és megmenti Mozaik lábát. És Ő az ilyenekben nem ismer tréfát, úgyhogy műtőasztalra került a kislány és elkezdődött a lába össze Mozaikozása.

Lilibell a legapróbb csivavánk nagy műtétje
2016.12.01.

Lilibell az egyik legapróbb és legöregebb gazdikeresőnk.
A gazdája meghalt, ebbe kis híján Ő is belehalt. Lilibell összes emlője tele van kisebb nagyobb daganatokkal, ezért a teljes kivizsgálása után tegnap egy óriási műtéten esett át. Szó szerint tokától bokáig fel van vágva. Most kórházban vigyáznak rá néhány napot, hogy idős pici szervezete regenerálódni tudjon.

Rufus lábadozik,de nagy a baj!
2016.11.29.

10 nap telt el Rufus óriási daganatának eltávolítása óta. Azóta a nagyfiú itthon van, újra együtt imádott húgicájával Bicskével. Megjött a daganat szövettani vizsgálata, az eredmény lesújtó. Sejtettük, hogy valami nagy disznósággal állunk szemben, de mégis mindig reménykedünk... Nyirokcsomóból kiinduló, nagyon rosszindulatú daganattal állunk szembe.

Mozaik megérkezett - küzdünk érte!
2016.11.28.

Sajnos a hétvége nem csak mókát és kacagást hozott. Egy fiatal belga juhász szerű kislánynak kértek azonnal segítséget a Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány önkéntesei. A kutyát Fegyvernek határában gázolhatták el, ott feküdt az út szélén az árokban, láthatóan a lába teljesen összeroncsolódott. Azonnal rohantak fel vele és természetesen egyből CsodaBoda doki rendelőjébe érkezett, ahol Dr. Jandó Tamás sürgősségi ellátásban részesítette.

Hair kutyánknak is sikerült!
2016.11.26.

Nézzétek ezt a pici öreglányt, akit pontosan 2 hónappal ezelőtt került a gondozásunkba. Kopaszon, betegen, összeszottyadva érkezett. Mára pedig ilyen szépen összeszedte magát. Kiszőrösödött, kigömbölyödött és elkezdett mosolyogni!

Tejbegriz elmúlt egy hónapja
2016.11.21.

Kicsi Tejbegríz borzasztó állapotban került a gondozásunkba nagyjából 1 hónappal ezelőtt. Az állapota válságos volt, teljesen apatikus, szinte elfekvő volt, a teste tüzelt a láztól.Tejbegríz az elmúlt 1 hónapban összeszedte magát. Mind lelkileg, mind testileg a gyógyulás útjára lépett

Kebel és kölykei már biztonságban!
2016.11.18.

Újabb szomorú sorsú család a NOÉ Állatotthon gondozásában.
Napok óta magára hagyott kutyacsaládról, hangosan síró kiskutyákról érkezett a bejelentés hozzánk. Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely munkatársai sietettek a segítségünkre, és az Ő, valamint hatósági közreműködésre a kis család néhány óra múlva már a gondozásunkban van.
Kebel, a mama és 5 nagyjából 2 hetes babába már biztonságban vannak.

Rufus túl van a műtéten!
2016.11.18.

Rufus túl van a műtéten. Az első csatát megnyertük, mert túl van rajta, de a háború vége még messze van. Az óriási daganat, teljesen ránőtt a nyelőcsövére, teleszőve idegekkel. Boda doktor úrnak úgy tűnik sikerült milliméterről milliméterre teljesen lefejteni a nyelőcsőről a szörnyeteget, mely 60dkg! súlyú volt. Rufus jól viselte a műtétet.

Rufusért aggódunk!
2016.11.17.

Rufust, a hatalmas mackónkat nagyon sokan ismeritek, szinte mindenki aki már járt a NOÉ Állatotthonban. Ő az az óriás, aki a nővérével Bicskével a bejárat előtti raktár és fatároló boldog vigyázói. Két angyallelkű óriás, akik imádják a simogatást. De most Rufus bajban van, hatalmas bajban.Az átfogó orvosi vizsgálat eredménye, hogy Rufust műteni kell. Sajnos egyáltalán nem kizárt, hogy a daganat érinti a pajzsmirigyét, vagy a mellékpajzsmirigyét ... És ahogy a röntgen képen is látszik már teljesen elnyomja szegény kutya légcsövét és nyelőcsövét.

Ignác átváltozása
2016.11.12.

Nos kérjük dobpergés... tessék csak megnézni, hogy mit jelent 1 hónap gyógykezelés, gondoskodás és szeretet?!
A helyzet az, hogy magunk is alig hiszünk a saját szemünknek! Igen bizony, ez a sármos, szőrös fiatal úr Ignác, pontosan ugyanaz a kutya, aki 1 hónappal ezelőtt érkezett Törökszentmiklósról kopaszon, tele elfertőződött sebbekkel, fájdalmakkal.

Laguna szívféreg kezelése 3 felvonásban!
2016.11.10.

Csodálatos malamutunk, a szívféregfertőzéssel már hónapok óta kezelés alatt álló Lagúnánknak újabb nagy kezeléseken van túl. Megkapta a 2. és a 3. arzén tartalmú Immiticide kezelését. Mint arról korábban már írtunk, a kezelés rizikós, fájdalmas, ezért altatásban, műtéti körülmények között került rá sor.

Batta család a halál torkából!
2016.11.10.

Egy újabb kutyacsalád szó szerint a halál torkából!
Ők itt a Batta család és a csodálatos odaadó anyukájuk Heni. Heni gazdás, chipes kutya, a babáit mégis emberlakta területtől távol, egy vadászok által felügyelt területen kellett megszülnie és nevelnie.

Új lakónk Cheech a bakkecske!
2016.11.03.

Cheech 2016. májusi születésű bakkecske, akit Budapesttől 300 km-re mentett 3 társával együtt egy család. Sajnos a többiek elpusztultak, a haláluk oka valószínűleg mérgezés volt.
Az Őt megmentő állatbarátok biztonságba szerették volna tudni Őt, ezért kerestek meg minket. Most tudtuk fogadni, mert most ürült a bevételéhez feltétlenül fontos karantén részlegünk.

Tejbegríz avagy keresd a különbségeket a képek között!
2016.10.27.

Tejbegríz a múlt héten került a gondozásunkba, testileg, lelkileg iszonyú állapotban. Az egyik mellső lába miszlikbe törve, a törés nem friss, a lábában a csontok szinte elhaltak és rongyként lóg. Az egész popsija, háta, hátsó fele elgennyesedve, egy kezeletlen sérülés miatt. Megérkezésekor elfekvő volt, nem kommunikált, szemecskéi fénytelenül beesve ...

Megint egy bajbajutott lélek, Ő Kása
2016.10.27.

Megint egy szerencsétlen lélek, akinek volt gazdája, aki engedte, hogy ilyen állapotba kerüljön. Ő Kása, a picike bichon - westi - uszkár - ki tudja milyen, aprócska fehér szuka kutyus.

És megint szívféreg!
2016.10.24.

Újabb 2 szívférges védencünk van, Franny a bulldogmentés védence és Szemcsi a Püspökladányból mentett csíkos mopsz keverék.Arra kérünk támogasd a NOÉ Állatotthon kutyának szűrését, prevencióját és a fertőzöttek kezelését. Sajnos ez ma már nem luxusbetegség, hanem mindennapi probléma!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23. 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló