Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22. 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
Nelson szeme menthetetlen
2017.02.01.

Újabb szerencsétlenke került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Nelson a pápai gyepmesteri telepre került be súlyosan sérült szemmel. Brutális a látvány maga is, és iszonyú fájdalommal járhat szegénykének. Sajnos menthetetlen a szeme így el kell távolítani.

Matuka törése
2017.01.17.

Matuka még alig múlt 1 éves, de valószínűleg többet volt már azt utcán, mint otthon a biztonságban. Pedig információink szerint egészen pici kora óta van gazdája, elvileg van otthona is ... csakhogy Matuka, nyilván nem véletlenül állandóan az utcákat járta. Az elmúlt fél évben többször is az utolsó pillanatban sikerült Őt a kocsik elől kimenteni. Matukának elfogyott a szerencséje és megtörtént a nagyon nagy baj.
Elgázolta egy autó és nyílt alkartörése lett...

Szatyorba zárt ÉLETEK
2017.01.17.

Ezt a három 5 hét körüli apróságot a hétvégén találták ebben a szatyorban az M0 péceli felhajtójánál. A megtaláló kisfia véletlenül vette észre, hogy mozog a szatyor. A szatyor tartalma 3 csetlő - botló babakutya volt. Ha a szatyorban maradnak halálra fagynak, ha sikerül kimászniuk, akkor a nagyon forgalmas autópálya felhajtó mellett biztosan halálra gázolják Őket ...

Lili a liliputi vaddisznónk
2017.01.17.

Különleges liliputi vaddisznót mentettünk a 2. kerületből. A neve Lili lett, nincs túl jó bőrben.
Legyengült, dülöngélő vaddisznó malachozhoz riasztottak minket a mai napon. Kollégáink azonnal a helyszínre indultak. Erősen csodálkoztak az évnek ebben a szakaszában nem jellemzően vannak a 10-15 kg körüli malacok, de sok mindent láttunk már.

Sál az elvágott nyakú kutya
2017.01.12.

Dunaharaszti civil állatvédőktől érkezett a kétségbeesett segítségkérés egy súlyosan sérült kutyához. A nyakán körben mély sebek, sérülések. Sajnos jól ismerjük ezeket a képeket, láttunk már ilyet eleget. Ilyen amikor szerencsétlen kutya nyakát elvágja egy lánc, vagy hurok ...
Természetesen azonnal igent mondtunk és egyből a kórházba irányítottuk Őket.

White második szívféregkezelése
2017.01.05.

Nekünk is hihetetlen, de eltelt 1 hónap White első szívféregkezelése óta. A ma és a holnap valószínűleg élete két legnehezebb napja, hiszen most 48 órán belül kap 2 Immiticide - arzén tartalmú - injekciót. Ezekben a percekben van műtőasztalon, hiszen ezt a fájdalmas injekciót csak altatásban kaphatja meg.

Budoár hírek!
2016.12.29.


Nagyon-nagyon sokan érdeklődtetek kicsi Budoárról, köszönjük, hogy ennyien aggódtok érte. Végre pozitív elmozdulásról számolhatunk be, ma végre már csillog a szeme és érdeklődve ücsörögve figyel a környezetére. És nézzétek mennyivel szebb a bőre. Bár még nagyon piros és gyulladt, de a javulás szemmel látható. A napi kezelések alkalmával minden nap az összes gyulladt pörköt a sebekről eltávolítjuk és 2 naponta gyógysamponnal fürdetjük. Természetesen mindemellett folyamatosan kapja a gyógyszereit is.

Tücske ortopédia kontrollon járt
2016.12.29.

Tücske baba ortopédiai kontroll vizsgálaton járt CsodaBoda dokinál a Délpesti Állatgyógyászati Központban.

A friss röntgen kép szerint tökéletesen gyógyul a láb, mind a 7 törés elkezdett összeforrni. Ha továbbra is minden ennyire jól alakul, akkor a mostani speciális sínes kötés lesz az utolsó.

Karácsony a NOÉ-s kórházban
2016.12.25.


Karácsony van 🎄 mindenki otthon sürög-forog, készülődik az ünnepre. De vannak olyan állatok, akiknek ez a nap pont olyan mint a többi, Ők azok, akik most is család nélkül, otthon nélkül, az utcán, egy lánc végén, a szerencsésebbek egy menhelyen, vagy éppen a NOÉ Állatotthon kórház részlegén töltik a karácsonyt.

Nincs karácsony szopós kölykök nélkül...
2016.12.25.

Eljött a Karácsony, és mint tudjuk 'nincs karácsony Kevin nélkül', de nálunk, a NOÉ Állatotthonban a mondás akként módosult a sok-sok éves tapasztalatok alapján, hogy 'nincs karácsony SZOPÓS KÖLYÖK NÉLKÜL'....

Csattanás már félig áll!
2016.12.23.

Nézzétek! ÁLL, ÁLL, ÁLL!!!
2 héttel azután, hogy valószínűleg gázolás miatt ripityára tört a hátsó fele, 1 héttel azután,hogy CsodaBoda doki összelegózta és megvasalta az egyik oldalát, Csattanás végre felállt! Sőt néhány lépést már tud menni is! Igaz még csak a műtött oldalát használja, de már ez is nagyon nagy szó. Igazi küzdő tacskólélek, akinek a szépséges tacskó fülei állandóan a levegőben repülnek, akit minden pillanatban szeretgetni kell, különben hangot ad az elhanyagoltság miatti fájdalmának.

Tücske a Mi exkavátorunk
2016.12.23.

Tücske baba is talpon van, igaz a mozgása jobban hasonlít valamilyen elfuserált lépegető exkavátorra. Szerencsétlen alig 3 hónapos babának egy autó szó szerint átment a két mellső lábán, összesen 7 helyen törtek el csontjai.
Mivel nagyon fiatal és most hihetetlen gyorsan nő, ezért jelenleg implantátummal nem lehet rögzíteni az eltörött csontokat. Nem maradt mos más lehetőség, mint egy speciális sínes kötés, melyet hetente cserélnek az aktuális helyzethez igazítva. És ugye, ha az ember fia két mellső lába nyakig merev kötésben van, akkor nem marad más, mint az exkavátor járás.

Tejbegríz túl van a lábamputáción!
2016.12.22.

Ő bizony nem más, mint Tejbegríz. A testi sebei begyógyultak, a tüzelése véget ért. Így semmi akadálya nem volt az ivartalanításnak és a lábamputációnak. A picilány a műtétet jól viselte, könnyen és probléma nélkül ébredt. Azóta pedig ott cukiskodik a Délpesti Állatgyógyászati Központban, akik felügyelték az egész gyógyulását. Nem volt könnyű, nem volt rövid, de ha az amputációból most szövődmény nélkül gyógyul, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Tejbegrízzel is megtörtént a CSODA.

Budoár kezelése megkezdődött
2016.12.21.

Budoár kórházban van, minden nap többször fájdalmas kezelés, még a gyógysamponos fürdetés is fáj neki. Nincs jól, fekszik, bezárkózott, szomorú - de reméljük küzd.
Labor és szövettani eredményekre várunk, hogy pontosan tudjuk mivel állunk szemben és milyen állapotban van belül. Elképzelni sem tudjuk a az eddig átélt fájdalmait.

Borzalmak Budoárral folytatódnak!
2016.12.20.

Budoár az egész testéről, a szeméből, füléből ömlik a genny, vérzik és láng vörösen gyulladt az egész teste.
Törökszentmiklóson találták ilyen állapotban. Ilyen állapotban? Erre már nincsenek szavak ... Hair, Ignác és Piri után azt hitük már mindent láttunk. Sajnos nem!

Csattanás túl van az első műtéten
2016.12.17.

A mi CsodaBoda dokink meglemezelte az eltörött csípőoszlop csontját. A másik oldal medence törésével egyenlőre kivár a doktor úr, mert most úgy tűnik annak a műtétnek nagyobb lenne a kockázata (idegsérülés és egyéb szövődmények), mint a várható haszna.
Szegény kicsi Csattanásnak nagyon fáj a hátsó fele, a gyógyszerek ellenére folyamatosan sírdogál, melyre csak egy megfelelő Gyógymód van számára, az emberi simogatás. Ha kényeztetjük, simogatjuk, akkor azonnal elszáll minden gond, baj és kisimul a világ.

Csattanás a harmadik törött szekció tag
2016.12.10.

Csattanás ... ennyi hallatszik amikor egy autó elgázol egy állatot ... Csattanás ... így hívják a legújabb NOÉs ripityára töröttet ..
Egy pici, középkorú tacskólány, a medencéje darabokban, a lelke darabokban. Egyedül a fájdalmaival, az összetört tacskó szívével. valószínűleg napokig feküdt a hidegben.
Pécelen egy kertbe húzta meg magát, ott találta meg a ház tulajdonosa. A szomszédok két nappal korábban hallottak fékcsikorgást, csattanást, sikítást, azután a néma csend.

Laguna hamarosan révbe ér!
2016.12.08.

Laguna már túl van a 3 immiticide kezelésen és bizony vágja a centit, hogy mikor "szabadulhat" a jelenleg még az életben maradását biztosító kórház boxából.Nagyon úgy tűnik, hogy az Ő története igazi hepiend lesz. Nem csupán azért mert bátran, türelemmel, együttműködve és sikeresen legyőzte a szívférgességet. De azért is, mert úgy tűnik az élete is révbe ér! Egy család beleszeretett, már többször látogatták és alig várják, hogy leteljen a kényszerű boxfogsága, máris költözhet hozzájuk.

Kórházas törött szekció bejelentkezik!
2016.12.08.

Mozaik és Tücske továbbra is a mi CsodaBoda dokink rendelőjének, vagyis a Délpesti Állatgyógyászati Központnak a gondoskodó vendégszeretetét élvezik.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22. 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló