Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22. 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 | Következő
Ada és a srácok két keréken
2016.05.17.

Na, csapassunk srácok, avagy Ada két keréken.
Ada az óbecsei menhelyről került gondozásunkba. Fiatal 2014-ben született, fekete színű tacskó keverék szuka kutyus. Elgázolta egy autó, ezért a hátsó lábai bénák. Ilyen állapotban élt az óbecsei menhelyen nagyjából 1 évig, ahol lelkiismeretesen gondoskodtak róla, kapott kerekes kocsit is, melyet nagyon ügyesen használ.

Pimpa és Polka kutyánk CSODÁJA!
2016.05.11.

Ezek a legjobb bejegyzések, amelyek igazi NOÉs CSODÁról szólnak!
Ez a CSODA most Pimpa és Polka kutyánk CSODÁja!
Pimpa, ez a kis bohókás, hegyes fülű terrier féle kislány 6! azaz hat éve élt itt a NOÉ Állatotthonban. Polka, a koboldfejű, ducihusi pedig 4! azaz négy éve.

Burki a NOÉ Állatotthon fekete báránya
2016.05.10.

Bemutatjuk Nektek a NOÉ Állatotthon fekete bárányát ... jajaj, inkább a legédesebb gyapjasát.
Burki valószínűleg március legelején született, fekete bárány kosocska. Nem tudni miért, de teljesen egyedül feküdt Sóskúton egy mezőn. Már alig volt benne élet, teljesen kiszáradt. De hatalmas szerencséjére egy "őrült" állatimádó pont arra járt. Felnyalábolta, az akkor még valószínűtlenül kicsi Burkit.

Beni, a girbe-gurba lábú szeretet gazdit keres!
2016.04.18.
Beni februárban került a NOÉ Állatotthon gondozásba. Már akkor is látszódott, hogy valami nagyon nincs rendben a kis virgácsaival, de ahogy nőtt, úgy romlott a helyzet egyre kétségbeejtően. Folyamatosan küzdünk, hogy Beni (barátainak Bendzsó) girbe-gurba lába szépen rendbe jöjjenek és ez a kifestett szemű bűbáj egészséges, boldog életet élhessen a saját családjában!

KENO és egy műtét
2016.04.09.

Gyönyörűséges golden retriever urunk, Keno növesztett a combjára valami nagyon nem odaillőt. És, ha már így tett, akkor nem aprózta el, azonnal fél tenyérnyi nagyságúra sikerült.
Ahogy felfedeztük azonnal mentünk vele az orvoshoz, akik a tűmintavételezés után minél gyorsabb eltávolítást javasoltak, az ismeretlen eredet miatt. Ugyan mi hiszünk benne, hogy ez csak egy kis zsírcsomó, de jobb nem kockáztatni. Ennek szellemében a fiatal úr túl is esett a beavatkozáson

És megint a SZAPORÍTÓK!!!
2016.04.02.

És megint a szaporítók, 15! új kutyánk lett!
Az Állatvédőrség hatósági segítséggel Soltvadkerten egy kutyaszaporító telep felszámolásán dolgozott. Ahogy az általuk készített fotókon is látszik, mind a környezet, mind a több, mint 30 kutya állapota siralmas volt.
A kimentett 34 kutyából, 15! rossz állapotú kis csöppség a NOÉ Állatotthon gondozásába került.

Fészekhagyó fiókák mentése, de OKOSAN!
2016.03.31.

Ma egy kedves állatbarát pár ezzel a fészekhagyó rigó fiókával jött be a NOÉ Állatotthonba. Jót akartak, de mégsem jártak el helyesen. Lassan kezdődik a fészekhagyó madarak szezonja. Kora tavasztól találkozhatunk elárvultnak látszó fiókákkal, akik látszólag reménytelenül hívogatják a szüleiket.
Ezeknek a fiókáknak a többsége nincs bajban, nem kellene őket megmenteni, összeszedni, elhozni. A fészekhagyó fiókák esetében ez teljesen természetes viselkedési mód. Még röpképtelen állapotban elhagyják a fészket,d e a szüleik továbbra is gondoskodnak róluk a földön, a bokorban, itt - ott. Így néhány nap alatt megerősödnek és szárnyra kapnak.

Larissza mosolyog, de BETEG!
2016.03.29.

Ez a mosolygós idős hölgy itt Larissza (szerintem az Ő nevét még sokat fogjátok olvasni / hallani!)
Az Illatos úti Állategészségügyi telepről érkezett a NOÉ Állatotthon gondozásába. Február közepén fogták be a 21. kerületben, nagyon rossz általános állapotban. Ha ránéztek a képre talán nem meglepő, hogy az eredeti gazdája nem került elő ... (bárcsak azt írhatnám, hogy milyen meglepő, hogy ilyen állapotban egyedül találják az utcán ... talán egyszer ide is eljutunk)
Az elmúlt 1 hónapban a szolgálatnál kicsit összeszedte magát, nagyon sokat javult az általános állapota, egy bújós, mosolygós, kedves matróna lett. De sajnos a "leltárban" rengeteg és komoly baj, betegség és tennivaló van.

Tia túl van a műtéten!
2016.03.24.

Tia túl van az első műtéten. Nem volt egyszerű menet. 3 orvos és 3 asszisztens csinálta végig, pontosabban küzdötte végig az egészet. Tudtuk, hogy nagy a kockázat, hogy Tia nagyon gyenge és rossz állapotban van, de reménykedtünk a zökkenőmentes operációban. Sajnos ez nem így lett. Tia nagyon rosszul viselte az altatást. A legmodernebb gépekkel, gyógyszerekkel és eljárással altatták és műtötték. Ennek ellenére egész végig lélegeztetni kellett. A helyzet nagyon aggasztó volt, a műtét közben egyáltalán nem lehetett tudni,hogy mi lesz, ha leveszik a gépről... Volt olyan pillanat amikor a műtétet az orvos a legrosszabb felkészítendő hívott fel ... A műtét során eltávolították a két gyerekfej nagyságú daganatot, melyek súlya meghaladta a 2 kg-ot.

Aggódunk Tiáért!
2016.03.22.

Tia, az a rottweiler szuka kutyus, aki évekig élt rövid láncon, a saját ürülékében, éhezve, hatalmas daganatokkal. Az ügyét a bíróság extra gyorsított eljárásban tárgyalta, a volt tulajdonosát bűnösnek találta és elítélte állatkínzás vétségben.
De Tia sajnos ettől nem gyógyult meg, sőt bajban van. Végtelenségig legyengült szervezete nem tud megerősödni, hiszen küzdenie kell a daganatokkal is. Eddig vártunk a hatalmas műtétekkel, szerettük volna, ha legalább egy keveset magára tud szedni, egy kicsit megerősödik. De Tia szervezete kezd besokalni, kezdi elveszteni a harcot. Így bármennyire is kockázatos orvosainkkal átbeszélve a helyzetet úgy döntöttünk belevágunk az operációba.


Hatalmas segélykiáltás Melisszától!
2016.03.03.
Ami tegnap egy sima bemutatkozó poszt lett volna, az ma egy HATALMAS SEGÉLYKIÁLTÁS!!!!!
Ő itt Melissza és tegnap került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Tegnap még minden rendben volt, de mára teljesen összetört lelkileg. Befordult, nem eszik, csak ül a kennelje sarkában remeg, retteg és idegességében hány ... SOS szüksége van egy Angyalra, mert érzékeny kis lelke romokban. Láttunk már ilyet :(

Ormányos kaland - hepienddel!
2016.03.02.
Nem mindennapi kétségbeesett segítségkérés érkezett ma a NOÉ Állatotthon központi számára. A vonal végén kétségbeesett hang próbálta minél gyorsabban elmagyarázni, hogy egy ormányos medve került bajba. Kutyák karmai, pontosabban foga közé keveredett.

Mór - madzag a nyakban :(
2016.03.01.
Mór ...
A törökszentmiklósi Befogad-Lak Állatvédő Alapítványtól került a gondozásunkba ez a gyönyörű, fekete növendék kan kutya. Igaz, hogy még az élete elején van, alig 5 hónapos, de már megtapasztalta a sötét oldalt. Törökszentmiklóson kóborolt hetekig, a nyakába belenőtt egy madzag, ettől egy nagyon csúnya, mély és elfertőződött nyílt seb keletkezett rajta.

Nyanya NOÉs CSODÁja :)
2016.02.29.
Hű mi történt ma, egy igazi NOÉs CSODA!!!! :)
GAZDIS LETT NYANYA KUTYUSUNK!!!! Az egymillió éves, félszemű, süket és vak bejgli Nyanyánk. Tavaly nyáron találták borzasztó állapotban a véncsontot. Óriási sérve volt, a szőre, a szemei, a fogai borzasztó állapotban voltak. Se chip, se gazdi ...

Kis esti édesség - Dolce babái
2016.02.23.
Kis esti édesség! Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok láthatóak a cikkben szerepló videóban és azonnali olvadásveszély! Hanggal a legveszélyesebb! :)
Dolce kölykei 3 hetesek és már játszanak. Mit játszanak, komoly bunyózás van már itt kérem szépen!

Viktor, élt 14 évet....
2016.02.14.
Meghalt, betegen, gazdátlanul, többször elhagyva, egy menhely senki kutyájaként ...Baba hirek!
2016.02.14.
Doce mama két életben lévő kölyke elmúltak 10 naposak. A szemecskéik lassan nyiladoznak, gyönyörűen fejlődnek. Dolce borzasztó állapota miatt sajnos nem tudta őket nevelni, így tápszerrel, mesterségesen neveljük őket. Időről - időre szolgáltatnak némi izgalmat, de összességében jól haladunk. :)

Zelma ... nagyon nagy a baj :(
2016.01.29.
Zelmát hetekkel, hónapokkal ezelőtt elgázolta egy autó. Orvos sosem látta, talicskába tették összetört kis testét és visszavitték a nélkülözésbe. Zelma túlélte, sántán, fájdalmak gyötrelmében és végtelenül legyengülve, soványan várt a csodájára. A csodája megérkezett, csak attól félünk, hogy későn ... :(

Manyi, jó hírek!
2016.01.28.
A mi kis édes bejglink túl van a hatalmas műtéten! Ugyan még kórházban van, de probléma mentesen (na jó, kicsit sírdogálva) ébredt. Ma már mindenkit a mancsocskája köré csavart, annyira kedves, bújós és szeretet éhes.

Meglepetés pacsi Manyi rajongóknak!
2016.01.28.
Jól van, eddig minden nagyon jól alakul. Édes kedves, bájos, csak imádni lehet!
Túl van az operáción, szerencsétlen szó szerint tokától - bokáig fel van vágva. A műtét során kiderült, hogy az alap probléma lágyéksérv volt, de olyan hatalmas, hogy gyakorlatilag a gyomrán és veséin kívül minden belső szerve kint volt. Ott lógtak a belei, a méhe, petefészke, lépe - minden.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22. 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló