Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 | Következő
Tejbegríz túl van a lábamputáción!
2016.12.22.

Ő bizony nem más, mint Tejbegríz. A testi sebei begyógyultak, a tüzelése véget ért. Így semmi akadálya nem volt az ivartalanításnak és a lábamputációnak. A picilány a műtétet jól viselte, könnyen és probléma nélkül ébredt. Azóta pedig ott cukiskodik a Délpesti Állatgyógyászati Központban, akik felügyelték az egész gyógyulását. Nem volt könnyű, nem volt rövid, de ha az amputációból most szövődmény nélkül gyógyul, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Tejbegrízzel is megtörtént a CSODA.

Budoár kezelése megkezdődött
2016.12.21.

Budoár kórházban van, minden nap többször fájdalmas kezelés, még a gyógysamponos fürdetés is fáj neki. Nincs jól, fekszik, bezárkózott, szomorú - de reméljük küzd.
Labor és szövettani eredményekre várunk, hogy pontosan tudjuk mivel állunk szemben és milyen állapotban van belül. Elképzelni sem tudjuk a az eddig átélt fájdalmait.

Borzalmak Budoárral folytatódnak!
2016.12.20.

Budoár az egész testéről, a szeméből, füléből ömlik a genny, vérzik és láng vörösen gyulladt az egész teste.
Törökszentmiklóson találták ilyen állapotban. Ilyen állapotban? Erre már nincsenek szavak ... Hair, Ignác és Piri után azt hitük már mindent láttunk. Sajnos nem!

Csattanás túl van az első műtéten
2016.12.17.

A mi CsodaBoda dokink meglemezelte az eltörött csípőoszlop csontját. A másik oldal medence törésével egyenlőre kivár a doktor úr, mert most úgy tűnik annak a műtétnek nagyobb lenne a kockázata (idegsérülés és egyéb szövődmények), mint a várható haszna.
Szegény kicsi Csattanásnak nagyon fáj a hátsó fele, a gyógyszerek ellenére folyamatosan sírdogál, melyre csak egy megfelelő Gyógymód van számára, az emberi simogatás. Ha kényeztetjük, simogatjuk, akkor azonnal elszáll minden gond, baj és kisimul a világ.

Csattanás a harmadik törött szekció tag
2016.12.10.

Csattanás ... ennyi hallatszik amikor egy autó elgázol egy állatot ... Csattanás ... így hívják a legújabb NOÉs ripityára töröttet ..
Egy pici, középkorú tacskólány, a medencéje darabokban, a lelke darabokban. Egyedül a fájdalmaival, az összetört tacskó szívével. valószínűleg napokig feküdt a hidegben.
Pécelen egy kertbe húzta meg magát, ott találta meg a ház tulajdonosa. A szomszédok két nappal korábban hallottak fékcsikorgást, csattanást, sikítást, azután a néma csend.

Laguna hamarosan révbe ér!
2016.12.08.

Laguna már túl van a 3 immiticide kezelésen és bizony vágja a centit, hogy mikor "szabadulhat" a jelenleg még az életben maradását biztosító kórház boxából.Nagyon úgy tűnik, hogy az Ő története igazi hepiend lesz. Nem csupán azért mert bátran, türelemmel, együttműködve és sikeresen legyőzte a szívférgességet. De azért is, mert úgy tűnik az élete is révbe ér! Egy család beleszeretett, már többször látogatták és alig várják, hogy leteljen a kényszerű boxfogsága, máris költözhet hozzájuk.

Kórházas törött szekció bejelentkezik!
2016.12.08.

Mozaik és Tücske továbbra is a mi CsodaBoda dokink rendelőjének, vagyis a Délpesti Állatgyógyászati Központnak a gondoskodó vendégszeretetét élvezik.

White túl van az első immiticide kezelésen
2016.12.08.

Haza értünk a kórházból White kutyánkkal a szívférgek elleni első immiticide arzénos kezeléséről. Mostantól extra szigorú boxfogság vár rá 2 hosszú hónapig, valamint még további 2 fájdalmas kezelés. De mindez a teljes gyógyulása érdekében!

White és az első szívféreg kezelése
2016.12.05.

White és az első szívféreg elleni arzén injekciós kezelése! Szorítsatok neki, fájdalmas, hosszú, rizikós úton indul ma el. De mindezt azért, hogy végül ez a csodálatos, fiatal kutya egészségesen élhessen!A szívférgesség nem városi legenda, vagy távoli országok egzotikus betegsége ma má. Itt van Magyarországon és rettentően sok áldozatot szed. A gyógyítása, gyógyulása kockázatos, fájdalmas és nagyon drága. A megelőzés a legfontosabb! Védd meg Te is a kutyádat!

Tücske megpróbáltatásai!
2016.12.04.

Gázolt, vérző a fájdalomtól ordító babakutyával rohantak be a NOÉ Állatotthonba. Ezt az alig 5 hónapos kisfiút gázolták el Nagytarcsán. Neki szerencséje volt - ha lehet ezt mondani - mert nem hagyták cserben.Tücske két mellső lábán valószínűleg tényleg teljesen átment az autó, mert 7 szilánkos törése van. Mind a négy alkarcsontja szilánkosan eltört, mind a 2 csuklóján ízületbe hatoló törése van, valamint lábujj-csonttörése van. Mind a két mellső lába borzasztóan bedagadt és az egyik nagyon csúnyán fel is szakadt.Természetesen mindent megteszünk érte, hiszen Ő egy édes, csóválós, szép szemű, ártatlan pici baba, akinek nem lett volna szabad, hogy így kezdődjön az élete.

Mozaik lábadozik!
2016.12.02.

"Helló, Mozaik vagyok és éppen erre a kis prücsökre vigyázok! Állítólag Őt is az utcáról szedték össze mint engem. Akkor meg szinte szó szerint földik vagyunk ...
Rám pedig a Délpesti Állatgyógyászati Központban vigyáznak. A lábam fáj, de állítólag a sok szuriban, infúzióban és gyógyszerben arra is kapok segítséget. Mindenki állandóan szeretget, mert annyira cuki vagyok!
Mozaik túl van az első műtéten, kórházban lábadozik.

Mozaik összerakása elkezdődött!
2016.12.01.

Ez a szépséges, fiatal belga juhász jellegű kislány a hétvégén érkezett a gondozásunkba. Valószínűleg autógázolás miatt nagyon durva, szilánkos nyílt törése van a bal hátsó lábán. Óriási csontdarabok hiányoznak, ami megvan az is elmozdulva, elfordulva. Azóta a Délpesti Állatgyógyászati Központ munkatársai vigyáznak rá. CsodaBoda dokink elhatározta, hogy megkísérli a szinte lehetetlent és megmenti Mozaik lábát. És Ő az ilyenekben nem ismer tréfát, úgyhogy műtőasztalra került a kislány és elkezdődött a lába össze Mozaikozása.

Lilibell a legapróbb csivavánk nagy műtétje
2016.12.01.

Lilibell az egyik legapróbb és legöregebb gazdikeresőnk.
A gazdája meghalt, ebbe kis híján Ő is belehalt. Lilibell összes emlője tele van kisebb nagyobb daganatokkal, ezért a teljes kivizsgálása után tegnap egy óriási műtéten esett át. Szó szerint tokától bokáig fel van vágva. Most kórházban vigyáznak rá néhány napot, hogy idős pici szervezete regenerálódni tudjon.

Rufus lábadozik,de nagy a baj!
2016.11.29.

10 nap telt el Rufus óriási daganatának eltávolítása óta. Azóta a nagyfiú itthon van, újra együtt imádott húgicájával Bicskével. Megjött a daganat szövettani vizsgálata, az eredmény lesújtó. Sejtettük, hogy valami nagy disznósággal állunk szemben, de mégis mindig reménykedünk... Nyirokcsomóból kiinduló, nagyon rosszindulatú daganattal állunk szembe.

Mozaik megérkezett - küzdünk érte!
2016.11.28.

Sajnos a hétvége nem csak mókát és kacagást hozott. Egy fiatal belga juhász szerű kislánynak kértek azonnal segítséget a Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány önkéntesei. A kutyát Fegyvernek határában gázolhatták el, ott feküdt az út szélén az árokban, láthatóan a lába teljesen összeroncsolódott. Azonnal rohantak fel vele és természetesen egyből CsodaBoda doki rendelőjébe érkezett, ahol Dr. Jandó Tamás sürgősségi ellátásban részesítette.

Hair kutyánknak is sikerült!
2016.11.26.

Nézzétek ezt a pici öreglányt, akit pontosan 2 hónappal ezelőtt került a gondozásunkba. Kopaszon, betegen, összeszottyadva érkezett. Mára pedig ilyen szépen összeszedte magát. Kiszőrösödött, kigömbölyödött és elkezdett mosolyogni!

Tejbegriz elmúlt egy hónapja
2016.11.21.

Kicsi Tejbegríz borzasztó állapotban került a gondozásunkba nagyjából 1 hónappal ezelőtt. Az állapota válságos volt, teljesen apatikus, szinte elfekvő volt, a teste tüzelt a láztól.Tejbegríz az elmúlt 1 hónapban összeszedte magát. Mind lelkileg, mind testileg a gyógyulás útjára lépett

Kebel és kölykei már biztonságban!
2016.11.18.

Újabb szomorú sorsú család a NOÉ Állatotthon gondozásában.
Napok óta magára hagyott kutyacsaládról, hangosan síró kiskutyákról érkezett a bejelentés hozzánk. Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely munkatársai sietettek a segítségünkre, és az Ő, valamint hatósági közreműködésre a kis család néhány óra múlva már a gondozásunkban van.
Kebel, a mama és 5 nagyjából 2 hetes babába már biztonságban vannak.

Rufus túl van a műtéten!
2016.11.18.

Rufus túl van a műtéten. Az első csatát megnyertük, mert túl van rajta, de a háború vége még messze van. Az óriási daganat, teljesen ránőtt a nyelőcsövére, teleszőve idegekkel. Boda doktor úrnak úgy tűnik sikerült milliméterről milliméterre teljesen lefejteni a nyelőcsőről a szörnyeteget, mely 60dkg! súlyú volt. Rufus jól viselte a műtétet.

Rufusért aggódunk!
2016.11.17.

Rufust, a hatalmas mackónkat nagyon sokan ismeritek, szinte mindenki aki már járt a NOÉ Állatotthonban. Ő az az óriás, aki a nővérével Bicskével a bejárat előtti raktár és fatároló boldog vigyázói. Két angyallelkű óriás, akik imádják a simogatást. De most Rufus bajban van, hatalmas bajban.Az átfogó orvosi vizsgálat eredménye, hogy Rufust műteni kell. Sajnos egyáltalán nem kizárt, hogy a daganat érinti a pajzsmirigyét, vagy a mellékpajzsmirigyét ... És ahogy a röntgen képen is látszik már teljesen elnyomja szegény kutya légcsövét és nyelőcsövét.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló