Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 | Következő
StanJuhász és PanPincsi, együtt jóban rosszban
2014.10.31.
Legújabb védenceink StanJuhász és PanPincsi (igen, tudjuk, hogy fordítva volt méretileg, de így sokkal jobban hangzik )
Tehát StanJuhászt és PanPincsit Örkényben találták 2014. október 26-án. Mind a ketten kanok, a német juhász nagyjából 8 éves lehet, a pincsi talán 4. Láthatóan összetartoznak, extra módon ragaszkodnak egymáshoz. Ha a távolság 1 méternél nagyobb köztük, akkor StanJuhász azonnal hangos sírásba kezd.

Egy kis tökölés NOÉ módra
2014.10.30.
Az egész úgy kezdődött, hogy kaptunk egy tököt. Jó nagy, nehéz tök volt. Mit csináljunk vele? Persze nem tartottuk meg magunknak, báááár imádjuk a finom sütőtököt. Most mégis úgy gondoltuk, idén tököljenek csak az állatok!
A sikere nem maradt el, az egész gazdasági udvar most kitökölhette magát (már nem úgy, pozitív értelemben!) Mi pedig imádtuk minden pillanatát. Idén mi így faragtunk tököt, lámpás nem lett belőle, de ezt mi egy pillanatig sem bántuk. :)

Reggeli torna helyett fogócska az akácosban
2014.10.26.
Eredmény: lógó belű, lihegő, állóképesség nélküli önkéntesek kezükben 3 piranhaként viselkedő kölyökkutyával.
A történet ott kezdődött, hogy segítséget kértek Pécelen, az M0 mellé kitett kutyacsalád befogásához. A befogásuk kalandos és fárasztó volt, de végül is sikerült. Az 5 kölyökből egy már sajnos nem élt, egyet a szomszéd befogadott. A maradék 3 pedig a NOÉ Állatotthon védence lett :)

Harmadik műszak....
2014.10.17.
Harmadik műszak család.... Ez lett a családneve annak az 5 kiskutyának, akiket nem tudtunk azonnal fogadni a jelenleg állományban lévő 20 másik kiskutya miatt, ezért az első sarkon kib@szták őket az esőbe, sárba....

Ninja elvesztette a küzdelmet :(
2014.10.17.
Tudtuk, hogy nagy a baj, tudtuk, hogy ez bekövetkezhet, de mégis reménykedni kezdtünk, de ez a csoda elmaradt, Ninja ma elaludt és elment ...


Kis fekete Makkok, Mirza és Miksa
2014.10.16.
Hogy is mondják? Ha egy üzlet beindul ... ugye mi megmondtuk, hogy az idei ősz divatszíne a FEKETE! :) A minap mutattuk be Nektek az örökbefogadható fekete(mini)sereget , és máris itt van további 2 szépség Mirza és Miksa.

Ég Veled Apacs!
2014.10.16.
Már megint a kullancsok, már megint a babézia ... :(
Sajnos az örökbefogadók elkerülték, fekete, nagy testű, rövid szőrű, kicsit beteg kutyaként. Pedig jó természetű, vitális, kirobbanó erejű kutyus volt ...
De ezek a ... kullancsok ... a babesia betegség sajnos összeadódott az autoimmun bajjal és gyakorlatilag néhány óra alatt megölte Őt.

Ninja az életéért küzd!!!
2014.10.14.
Szombaton vettük észre, hogy örökmozgó Ninja kutyánknak hatalmas a pocakja. A hasában az UH vizsgálat során valami daganat szerűt láttak állatorvosaink, ami már elkezdett vérezni, ez okozta a has dagadását Azonnal műtőasztalra helyezték, és felvágták. A máján és a lépén focilabda nagyságú daganat volt :( Az életéért küzd! Mi pedig drukkolunk neki!!!


C4-nek nem sikerült ... elaludt az öreglány :(
2014.10.14.
Napok óta aggódtunk érte, minden apró pozitív jelbe reménysugárként kapaszkodtunk, de ma feladta. C4 csendben, békében elaludt a teste, a lelke pedig átsétált a Szivárványhídon. :(

2014 ősz divatszíne a FEKETE
2014.10.10.
Egyértelműen kijelenthetjük, hogy az idei őszi szezon legtrendibb színe a FEKETE. Nem szeretnénk ódivatúak lenni, így gyorsan beszereztünk, nem kevesebb, mint 13! FEKETE kölyök kutyát. Ha Te sem akarsz lemaradni, itt az ideje egy kormos apróság örökbefogadójának lenni!

Ég Veled Zsebibaba!
2014.09.26.
Sajnos megint szomorú hírünk van. Zsebibaba a csíkos kis vadmalac lánykánk is itt hagyott minket.
1 napos korában kihűlve, kiszáradva érkezett, alig pislákolt benne az élet. Jó néhány nap, hét eltelt mire kicsit fellélegeztünk és azt tudtuk mondani, hogy az első csatát megnyertük.

Janika, Sárika és Törpi a liliputi birkák
2014.09.25.
Janika, Sárika és Törpi apró termetük miatt megúszták az első tavasszal esedékes húsvéti bárány státuszt és életben hagyták őket. Elkerültek egy állatsimogatóba, onnan pedig egy tanyára. A tanyáról elköltöztek, így a sorsuk megint bizonytalanná vált és újra a pörkölt árnyéka lebegett a fejük felett.

Titusz elment :(
2014.09.25.
Borzasztó tragédia történt és bár az eszünkkel tudtuk, hogy ez megtörténhet, a szívünk már csak a gyógyulás lehetőségét látta. Titusz, a tetanuszos kecskegidánk teljesen váratlanul meghalt. :(

Ismét egy csoda Shivával: rekordidő alatt gazdira talált :D
2014.09.19.
Shivához érkezett egy gazdijelölt Ausztriából ismerkedni, ezt követően pedig mi elvittük őt új otthonába. Értékelhető képet nem sikerült készítenünk az örökbe adás során, mert turbó üzemmódba váltott, de nézzétek el nekünk a fotózási képességeink hiányát és örüljetek velünk ennek a hihetetlen sikernek, CSODÁNAK, hogy SHIVA, akinek az életéért és gyógyulásáért hónapokig imádkoztunk, GAZDIS!!!
Sün Béla 3 szabadlábon :)
2014.09.16.
Sün Béla egy focikapu hálójába tekeredve vesztette el az egyik mellső lábát. Már akkor tudtuk, hogy Őt sosem fogjuk tudni szabadon engedni, mindig a NOÉ Állatotthon védence marad. Ellenállhatatlan mosolyát, szelíd, nyílt természetét megszerettük, de itt volt az ideje, hogy saját 3 lábára álljon, és ugyan biztonságban a NOÉ kapuin belül, de szabad és valamennyire önálló új életet kezdjen. Sün Béla összeköltözött a cicákkal.

Acél és a kanapé, avagy alakul az öregfiú :)
2014.09.11.
Örömmel jelentjük Acél rendeltetésszerűen használja a kanapét. Ez nem csupán abból a szempontból jó hír, hogy kényelmesen tud pihengetni, de ez azt is jelenti, hogy látja hol van és fel is tud rá jutni.Mostanra eljött az ideje, hogy lassan egy végleges gazdiról is beszéljünk.

Titusz, a kecskegida ágyat kapott
2014.09.11.
Titusz, a tetanuszból lábadozó kecskegida egy utazó kiságyat kapott. Napról napra egyre jobb az állapota, de felállni még nem tud, viszont egyre mozgékonyabb. Naponta 5x cumizik tejpótlót, de már szívesen majszolja a szénát is.

Mokka kecske CT vizsgálaton járt
2014.09.11.
Mokka kecskénknek feldagadt az arca. Az orvosi vizsgálat és a mobil röntgen után, a vizsgáló orvosi team CT vizsgálatot írt elő a kecskénknek. Szépen fejlett szarvainak köszönhetően éppen csak befért a CT gépbe, de sikerült. Kezünkben van mokka fejének metszeti képei és az orvosi előírás a továbblépésre.

Bringa, a gyönyörű tehenünk elment ... :(
2014.09.10.
Olyan nehéz bármit is mondani, magunk sem hisszük, hogy ennyi egy élet ... Bringa a gyönyörű tehenünk elment. Váratlanul, egy szempillantás alatt összeesett és egyszerűen csak meghalt. Csak állunk és nem értjük, csak állunk és megszakad a szívünk. Megszakad a szívünk Bringáért és Bitangért a párjáért, aki csak áll halott társa felett, és óriási szemeiből szó szerint potyognak a könnyek.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló