Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 | Következő
Tejbegriz elmúlt egy hónapja
2016.11.21.

Kicsi Tejbegríz borzasztó állapotban került a gondozásunkba nagyjából 1 hónappal ezelőtt. Az állapota válságos volt, teljesen apatikus, szinte elfekvő volt, a teste tüzelt a láztól.Tejbegríz az elmúlt 1 hónapban összeszedte magát. Mind lelkileg, mind testileg a gyógyulás útjára lépett

Kebel és kölykei már biztonságban!
2016.11.18.

Újabb szomorú sorsú család a NOÉ Állatotthon gondozásában.
Napok óta magára hagyott kutyacsaládról, hangosan síró kiskutyákról érkezett a bejelentés hozzánk. Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely munkatársai sietettek a segítségünkre, és az Ő, valamint hatósági közreműködésre a kis család néhány óra múlva már a gondozásunkban van.
Kebel, a mama és 5 nagyjából 2 hetes babába már biztonságban vannak.

Rufus túl van a műtéten!
2016.11.18.

Rufus túl van a műtéten. Az első csatát megnyertük, mert túl van rajta, de a háború vége még messze van. Az óriási daganat, teljesen ránőtt a nyelőcsövére, teleszőve idegekkel. Boda doktor úrnak úgy tűnik sikerült milliméterről milliméterre teljesen lefejteni a nyelőcsőről a szörnyeteget, mely 60dkg! súlyú volt. Rufus jól viselte a műtétet.

Rufusért aggódunk!
2016.11.17.

Rufust, a hatalmas mackónkat nagyon sokan ismeritek, szinte mindenki aki már járt a NOÉ Állatotthonban. Ő az az óriás, aki a nővérével Bicskével a bejárat előtti raktár és fatároló boldog vigyázói. Két angyallelkű óriás, akik imádják a simogatást. De most Rufus bajban van, hatalmas bajban.Az átfogó orvosi vizsgálat eredménye, hogy Rufust műteni kell. Sajnos egyáltalán nem kizárt, hogy a daganat érinti a pajzsmirigyét, vagy a mellékpajzsmirigyét ... És ahogy a röntgen képen is látszik már teljesen elnyomja szegény kutya légcsövét és nyelőcsövét.

Ignác átváltozása
2016.11.12.

Nos kérjük dobpergés... tessék csak megnézni, hogy mit jelent 1 hónap gyógykezelés, gondoskodás és szeretet?!
A helyzet az, hogy magunk is alig hiszünk a saját szemünknek! Igen bizony, ez a sármos, szőrös fiatal úr Ignác, pontosan ugyanaz a kutya, aki 1 hónappal ezelőtt érkezett Törökszentmiklósról kopaszon, tele elfertőződött sebbekkel, fájdalmakkal.

Laguna szívféreg kezelése 3 felvonásban!
2016.11.10.

Csodálatos malamutunk, a szívféregfertőzéssel már hónapok óta kezelés alatt álló Lagúnánknak újabb nagy kezeléseken van túl. Megkapta a 2. és a 3. arzén tartalmú Immiticide kezelését. Mint arról korábban már írtunk, a kezelés rizikós, fájdalmas, ezért altatásban, műtéti körülmények között került rá sor.

Batta család a halál torkából!
2016.11.10.

Egy újabb kutyacsalád szó szerint a halál torkából!
Ők itt a Batta család és a csodálatos odaadó anyukájuk Heni. Heni gazdás, chipes kutya, a babáit mégis emberlakta területtől távol, egy vadászok által felügyelt területen kellett megszülnie és nevelnie.

Új lakónk Cheech a bakkecske!
2016.11.03.

Cheech 2016. májusi születésű bakkecske, akit Budapesttől 300 km-re mentett 3 társával együtt egy család. Sajnos a többiek elpusztultak, a haláluk oka valószínűleg mérgezés volt.
Az Őt megmentő állatbarátok biztonságba szerették volna tudni Őt, ezért kerestek meg minket. Most tudtuk fogadni, mert most ürült a bevételéhez feltétlenül fontos karantén részlegünk.

Tejbegríz avagy keresd a különbségeket a képek között!
2016.10.27.

Tejbegríz a múlt héten került a gondozásunkba, testileg, lelkileg iszonyú állapotban. Az egyik mellső lába miszlikbe törve, a törés nem friss, a lábában a csontok szinte elhaltak és rongyként lóg. Az egész popsija, háta, hátsó fele elgennyesedve, egy kezeletlen sérülés miatt. Megérkezésekor elfekvő volt, nem kommunikált, szemecskéi fénytelenül beesve ...

Megint egy bajbajutott lélek, Ő Kása
2016.10.27.

Megint egy szerencsétlen lélek, akinek volt gazdája, aki engedte, hogy ilyen állapotba kerüljön. Ő Kása, a picike bichon - westi - uszkár - ki tudja milyen, aprócska fehér szuka kutyus.

És megint szívféreg!
2016.10.24.

Újabb 2 szívférges védencünk van, Franny a bulldogmentés védence és Szemcsi a Püspökladányból mentett csíkos mopsz keverék.Arra kérünk támogasd a NOÉ Állatotthon kutyának szűrését, prevencióját és a fertőzöttek kezelését. Sajnos ez ma már nem luxusbetegség, hanem mindennapi probléma!

Tejbegríz ismét az ember műve
2016.10.22.

Ő Tejbegriz
Volt gazdája....
Ilyen állapotban szabadult meg tőle....
Tejbegríz egyik mellső lába miszlikbe van törve, fenekén sérülés, szőre brutálisan elhanyagolt.
A NOÉ Állatotthon védence lett, de csak a TI segítségetekkel sikerülhet a gyógyulása!

Ignác első hírek!
2016.10.21.

Ezt a szerencsétlen kutyust a Törökszentmiklósi menhely elé láncolta ki "valaki" ilyen borzasztó állapotban, így került a NOÉ Állatotthon gondozásába.Túl van az első mélyre hatoló állatorvosi vizsgálaton.

Ignácért aggódunk!
2016.10.15.

Ő Ignác, nincsenek szavak az állapotára. A Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány menhelye elé kötötték ki néhány napja ilyen állapotban. Nincs olyan felület a testén, ahol ne lenne gyulladt, sebes, pörkös, vérző. Felfoghatatlan, hogy ez a fiatal kutya hogy bírja ki ezt az állapotot.

Gyáli Gizmó ismét műtőasztalon
2016.10.15.

Gyáli Gizmó mondhatni nem született szerencsés csillagzat alatt.Szinte napra pontosan 2 évvel ezelőtt elszakadt a bal térdében a keresztszalag. A mi CsodaBoda dokink egy akkor teljesen újszerű technikával megműtötte.Amitől tartottunk sajnos bekövetkezett, elszakadt a másik térdében is a keresztszalag.

Sashalmi Alexünk lábával megint baj van!
2016.10.11.

Szépségünk Sashalmi Alex műtőasztalon fekszik. Az egyik mellső lába bokaízületén egyik napról a másikra fájdalmas csomó jelent meg nagyjából 1 éve. Az akkori orvosi vizsgálatok szerint nagy fokú ízületi arthrosis, vagyis ízületi kopás, gyulladás okozta a bajt.Sajnos azonban most újra fellángolt a baj.

Laguna túl van az első Immiticede kezelésen!
2016.10.10.

Lagúna itthon van. A beavatkozást jól viselte, az ébredés malamuthoz méltó volt, vagyis az egész környék hallotta.
A következő 6 hétben ez a kórházi box lesz az otthona, innen csak pisilni, kakilni jöhet ki! Nem lesz könnyű, de gyorsan elrepülnek majd ezek a napok és reméljük a szívférgektől teljesen megszabadulva, gyógyultan távozhat.

Tigristől búcsúzunk
2016.10.07.

Tigris örökre elkocogott a merev kis lábain, a ferde fejecskéjével, reszelős vén hangjával és az imádott öregkutya illatával...

Hair állatorvosi kontroll vizsgálaton járt.
2016.10.07.
Tudjuk furcsa ezt mondani a képek láttán, de az orvosok és mi is úgy látjuk, hogy már sokkal szebb a bőre. Nem annyira gyulladt, pörkös. Eddig minden nagyon jól alakul vele, hála a heti többszöri fürdetésnek, a gyógyszereknek, minőségi táplásának és a szeretetnek. Ugye hogy már a pillantása sem annyira kétségbeesett és lemondó?

Lagunánk első veszélyes Immiticide kezelése
2016.10.07.

Lagunánk első veszélyes Immiticide kezelése! Óriási szorítást kérünk!!!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül

(W)ebnapló