Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 | Következő
Ismét gyász és szívszakadás!
2018.07.18.

Egy csodálatos baráttól búcsúzunk, váratlanul és fájdalmasan. Elment Gránát, a szergényi telepünk egyik legcsodálatosabb lakója.

Hálás köszönet!
2018.07.18.
Hálás szívvel mondunk köszönetet annak az állatbarátnak, aki megörvendeztetett bennünket és lakóinkat 90 db Bravecto kullancs és bolhairtó rágótablettával. Megnyugtató számunkra, hogy jelenleg már szergényi menhelyünk lakói mind védettek ezektől a veszélyes vérszívó parazitáktól. Köszönjük a nagylelkű adományt!

Ismét teltházzal üzemelünk
2018.06.22.
Egyre nagyobb problémát okoz a felelőtlen állattartás, ezt érezzük is saját bőrünkön. Az elmúlt pár hónapban folyamatos teltházzal üzemel szergényi telephelyünk, már többször kényszerű létszámstopot kellett hirdetnünk.

Amikor egy család újra egymásra talál
2018.06.19.
A jó idő meghozta magával nemcsak a napsütést és a madárcsicsergést, de a menteni váró kutyákat is. Mind a celldömölki karantén telepünkön, mind a szergényi telephelyünkön közel volt a létszám a maximálishoz, ám ekkor érkezett a kétségbeesett hívás – hat kutyának helyet kell szorítanunk.

Mert adni jó!
2018.06.17.
A mai napon menhelysegítő programunk keretében Szombathelyen az Állatvédők Vasi Egyesületénél jártunk, tápadománnyal felpakolva.

Makitól búcsúzunk! :'(
2018.05.29.

Ismét gyász, fájdalom és tengernyi könnycsepp! Szergényi telepünkön Makitól búcsúzunk! :'(

Segítséget kérünk
2018.05.25.

Vitathatatlanul beköszöntött a nyár, és vele együtt a kánikula.
Sajnos nagyon sok medencét ki kellett selejteznünk, így nem tudjuk mindenkinek biztosítani a fürdés lehetőségét.
Segítségeteket szeretnénk kérni!

Égből pottyant testvérke
2018.05.20.

Sziddel, a nyest kölyökkel már szép lassan „megtanultuk egymást”, ügyesen használta a cucliját és éjszakáink is egész nyugodtan teltek. Már nem aggódással töltöttük minden percünket, hanem az előttünk álló feladatokkal foglalkozhattunk és akkor szinte sokkhatásként ért a telefonhívás miszerint egy újabb csöppség pottyant a csatornába.

Kicsi Szid segítséget kért
2018.05.07.

Egy sárvári cég telephelyén éktelen visítással jelezte valami fura kis szőrcsomó, hogy nagyon nagy bajban van. Szerencsére állatbarátok hallották meg elsőként a kétségbeesett segítségkérést a csatornából és azonnal keresték a megoldást.

Hosszú út a boldogságig
2018.05.03.

Freddy szinte még kölyökként, 4 éve került a pápai gyepmesteri telep halálsoráról szergényi telephelyünkre. Ő egy különlegesen kedves, okos, szófogadó, gyönyörűség, egyszerűen nem értettük, hogy az eltelt évek alatt miért nem akadt meg a gazdijelöltek szeme rajta.

Létszámstop a szergényi telepünkön!
2018.04.24.

Az elmúlt időszakban hatalmas nagy rohamnak voltunk kitéve a szergényi menhelyünkön, alig több mint három hónap alatt mintegy félszáz kutyát mentettünk. Folyamatos telt házzal üzemelünk és bármennyire is fájdalmas meg kell keményíteni a szívünket...

Az előhírnökök megérkeztek Szergénybe!
2018.04.09.

Nagyon hosszú tél van mögöttünk és bizony a végére igencsak bekeményített. Aztán egyik-napról a másikra tanúi lehetünk annak, hogy kirügyeznek a fák, nyílnak a virágok és felélénkül a madarak éneke is. Az elmúlt időszak izgalmas várakozással telt nálunk, napok óta az eget kémleljük, hisz olyan régen elmentek!És igen, megérkeztek az első fecskéink!

A két gyagya kamasz okosodik
2018.03.29.

Mindannyiunk érdeke, hogy mielőbb gazdira találjanak, de annak feltétele, hogy némileg szocializáltak legyenek. Első lépésként bevezettük őket a közösségi sétába.

A kullancsszezon indul – vagy inkább folytatódik?
2018.03.25.

Vége a téli időszaknak. A hideg ellen már nem kell védekeznünk, azonban most a kullancsok és egyéb vérszívók jelentenek nagy gondot állataink számára.
Az időjárás egyre kedvezőbb a szabadtéri programokhoz, sétákhoz. A napi rutin része a közös séta kutyusainkkal, hisz így készítjük fel a gazdis életre őket.

Milyen is volt 2017-es év a Szergényi Menhelyen?
2018.03.15.
Hát nagyon izgalmas! Tele változásokkal, fejlődéssel, nagyon sok örömmel, néha könnyekkel és mindezek a drága kis védenceink javát szolgálták.


Ismét bajban vagyunk a Szergényi menhelyen
2018.03.04.

Az elmúlt hetekben bekeményített a tél. Igazából ez nem ért minket váratlanul, mindent megtettünk azért, hogy valahogy átvészeljük ezt a kritikus időszakot. Azonban az időjárás nem kegyelmezett Szergényi menhelyünknek.

Menekülés a halálsorról
2018.03.03.
Az elmúlt két hétben ismét 6 kutyát hoztunk ki a pápai gyepmesteri telep halálsoráról.

Piker, a láthatatlan
2018.01.23.

Kevés olyan felemelő dolog van az életben, mint egy rettegő kutyának visszaadni a hitet és a reményt.

Aggódunk Rockyért!
2017.12.21.

Most azonban nagy a baj!
Vasárnap délelőtt még semmi különöset nem láttunk rajta, csóvált, vigyorgott, hízelgett és örömködött amikor találkoztunk. Délután azonban valami nagyon megváltozott!

És… IGEEEN!!! Megérkezett!!!!!
2017.12.08.

Óriási öröm érte alapítványunkat amikor a Lidl Magyarország megálmodta a Telitalálka videóját és meghirdette jótékonysági akcióját. A Ti aktivitásotokkal egy délután alatt sikerült 100 forintonként összegyűjteni 2 millió forint értékű ételadományt.




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül