Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 | Következő
Az Angyalok Alfán járnak !
2018.11.10.
Az elmúlt pár nap izgalommal teli várakozással telt a szergényi telepünkön, hisz arról kaptunk hírt, hogy a Celldömölki ALFÁSOK adománygyűjtést szerveznek menhelyünk lakóinak.

Újabb öt kutyus menekült :)
2018.10.28.

Egész évben folyamatos nyomás van rajtunk a szergényi telepünkön, helyhiánnyal küszködünk.
A teljes teltház ellenére állandóan osztunk-szorzunk, logisztikázunk és valahogy mindig sikerül megoldanunk, hogy a legrászorultabbak helyet kapjanak nálunk.

Egy újabb szívszakadás, ismét gyászba borult a szergényi menhely :'(
2018.10.14.
Nehéz szavakba foglalni érzéseinket, egy újabb veszteséget kell feldolgoznunk. Most Boldizsártól búcsúzunk, tegnap reggelre átaludta magát a Szivárvány híd túloldalára, békében, nyugalomban :'(

A csoda elmaradt, a szavak elfogytak…ég Veled Izsák! :'(
2018.09.21.
Drága Izsák! Sajnálom, hogy csak ennyi időnk volt együtt – egy év… egyetlen évet kaptunk!

Gyors hírek Izsákról!
2018.09.07.
Lassan már két hónapja küzdünk Izsák életéért és gyógyulásáért, ám a folyamatos gyógyszeres kezelések ellenére is az állapota hullámzóan alakult. Voltak jobb napjaink is az elmúlt időszakban, melyet kitörő örömmel, lelkesedéssel fogadtunk, majd rövid idő elteltével ismét gödörbe kerültünk.

Nagyon aggódunk Izsákért! :(
2018.08.05.
Az elmúlt napokban valami megváltozott, Izsák kedvetlenné, étvágytalanná vált és mi rögtön rohantunk az állatorvoshoz. Mindenre kiterjedő vizsgálatsorozat kezdődött.

Teljes teltház Szergényben
2018.07.28.
Már többször adtunk hírt arról, hogy a szergényi telepünkön teljes teltházzal üzemelünk. Sajnos a nyomás rajtunk továbbra sem enyhül.

A szavak elfogytak, csak könnyek és bánat :'(
2018.07.28.
Ma reggelre Leó örökre elaludt. :'(

Legfrissebb nyesthírek :)
2018.07.22.
Mostanra már kicsi Sid és Diego kiskamasz korba lépett és egyre inkább bontakozik ki a kis egyéniségük. Pörgősek, játékosak és mindketten a világ felfedezésén és meghódításán dolgoznak.

Ismét gyász és szívszakadás!
2018.07.18.

Egy csodálatos baráttól búcsúzunk, váratlanul és fájdalmasan. Elment Gránát, a szergényi telepünk egyik legcsodálatosabb lakója.

Hálás köszönet!
2018.07.18.
Hálás szívvel mondunk köszönetet annak az állatbarátnak, aki megörvendeztetett bennünket és lakóinkat 90 db Bravecto kullancs és bolhairtó rágótablettával. Megnyugtató számunkra, hogy jelenleg már szergényi menhelyünk lakói mind védettek ezektől a veszélyes vérszívó parazitáktól. Köszönjük a nagylelkű adományt!

Ismét teltházzal üzemelünk
2018.06.22.
Egyre nagyobb problémát okoz a felelőtlen állattartás, ezt érezzük is saját bőrünkön. Az elmúlt pár hónapban folyamatos teltházzal üzemel szergényi telephelyünk, már többször kényszerű létszámstopot kellett hirdetnünk.

Amikor egy család újra egymásra talál
2018.06.19.
A jó idő meghozta magával nemcsak a napsütést és a madárcsicsergést, de a menteni váró kutyákat is. Mind a celldömölki karantén telepünkön, mind a szergényi telephelyünkön közel volt a létszám a maximálishoz, ám ekkor érkezett a kétségbeesett hívás – hat kutyának helyet kell szorítanunk.

Mert adni jó!
2018.06.17.
A mai napon menhelysegítő programunk keretében Szombathelyen az Állatvédők Vasi Egyesületénél jártunk, tápadománnyal felpakolva.

Makitól búcsúzunk! :'(
2018.05.29.

Ismét gyász, fájdalom és tengernyi könnycsepp! Szergényi telepünkön Makitól búcsúzunk! :'(

Segítséget kérünk
2018.05.25.

Vitathatatlanul beköszöntött a nyár, és vele együtt a kánikula.
Sajnos nagyon sok medencét ki kellett selejteznünk, így nem tudjuk mindenkinek biztosítani a fürdés lehetőségét.
Segítségeteket szeretnénk kérni!

Égből pottyant testvérke
2018.05.20.

Sziddel, a nyest kölyökkel már szép lassan „megtanultuk egymást”, ügyesen használta a cucliját és éjszakáink is egész nyugodtan teltek. Már nem aggódással töltöttük minden percünket, hanem az előttünk álló feladatokkal foglalkozhattunk és akkor szinte sokkhatásként ért a telefonhívás miszerint egy újabb csöppség pottyant a csatornába.

Kicsi Szid segítséget kért
2018.05.07.

Egy sárvári cég telephelyén éktelen visítással jelezte valami fura kis szőrcsomó, hogy nagyon nagy bajban van. Szerencsére állatbarátok hallották meg elsőként a kétségbeesett segítségkérést a csatornából és azonnal keresték a megoldást.

Hosszú út a boldogságig
2018.05.03.

Freddy szinte még kölyökként, 4 éve került a pápai gyepmesteri telep halálsoráról szergényi telephelyünkre. Ő egy különlegesen kedves, okos, szófogadó, gyönyörűség, egyszerűen nem értettük, hogy az eltelt évek alatt miért nem akadt meg a gazdijelöltek szeme rajta.

Létszámstop a szergényi telepünkön!
2018.04.24.

Az elmúlt időszakban hatalmas nagy rohamnak voltunk kitéve a szergényi menhelyünkön, alig több mint három hónap alatt mintegy félszáz kutyát mentettünk. Folyamatos telt házzal üzemelünk és bármennyire is fájdalmas meg kell keményíteni a szívünket...
Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül