Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 | Következő
Zolitól búcsúzunk 😢
2020.05.24.
Drága Zoli! Nagyon fogsz hiányozni! Bár tudjuk, hogy a Szivárvány hídon túl jó helyen vagy, félelem és betegség nélkül szaladgálhatsz, mégis borzasztóan fáj.... Emléked szeretettel őrizzük! 💔


Lővér család megérkezett
2020.04.26.
Sopronból érkezett a kétségbeesett segítségkérés , hogy 10 nemkívánatos babakutya nagy bajban van, elhelyezésük nem megoldott. A mami tulajdonosai a helyi gyepmesterrel szerették volna elvitetni az alig pár órás babákat, de szerencsére ő az egész család számára kereste a megoldást a helyi állatvédőkön keresztül.

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk! 🙏
2020.03.24.
Kimondhatatlanul hálásak vagyunk Mindenkinek aki hozzájárult, hogy ez a csodálatos fiú elindulhasson egy boldogabb élet felé! 🙏

Nagy drukkot kérünk Juliusnak!
2020.02.19.
Julius az elmúlt időszakban mind a mellső lábát, mind pedig a csípőízületnél a hátsó lábait nagyon fájlalta. A pápai Tókerti Állatorvosi Rendelőben kértünk egy alapos vizsgálatot és röntgent, hogy mielőbb elkezdődhessen a kezelése.

Angyalok! Nagy szükségünk van Rátok! 🙏
2020.02.04.
Szergényi telepünkön nagy baj van! Soha nem volt ennyi beteg és nagyműtétes kutya a gondozásunkban mint az elmúlt időszakban, de ennek még nincs vége. Elsősorban érzelmileg , de azon túlmenően fizikálisan és anyagilag is nagyon megterhelő ez számunkra.

Buksi ismét bajban van!
2020.01.26.
Buksi, a mi öreg morgó mackónk időről – időre előrukkol valamivel.

Szergényi beszámoló a 2019. évről
2020.01.20.
Egy újabb év telt el hihetetlen gyorsasággal, nagyon sok mindent éltünk át közösen, örömöt, bánatot, aggódást és reményt és rengeteg szeretet, támogatást kaptunk Tőletek! Nehéz dátum szerint rendszerezni az elmúlt időszakot, mivel a szergényi telepünk folyamatos változáson, fejlődésen megy keresztül.

Új év, új esély! Zeby már biztonságban! ♥
2020.01.05.
A közösségi médiának köszönhetően jutott el hozzánk egy kétségbeesett segítségkérés mely szerint egy elhagyott telepen él egy fiatal mama kutyus három babájával. Az elmúlt napokban szörnyű dolog történt, maminak egyik mellső lába térd környékén leszakadt, lábszárcsontja szabadon lógott,mellkasát végig hasította valami éles tárgy

Nitro eredeti gazdáját keressük!
2019.11.23.
Szergény és környéke!

Az Angyalok ismét köztünk jártak ♥
2019.11.16.
A menhelyünk nagy udvara csaknem kicsinek bizonyult a sok-sok lelkes állatbarát befogadására, hisz nemcsak a megyéből, nemcsak a környékről, de még Monorról is volt vendégünk.

Timo nehéz napja
2019.11.01.
Sikerült elérnünk, hogy a gyulladás szépen visszahúzódjon és kihasználva a jó általános állapotát Dr Lázár Attila gyors szervezésének köszönhetően a legideálisabb napon el is végezte a műtétet.

Aggódunk Timoért ! ❣
2019.10.22.
Az egyetlen és számára hosszútávon a fájdalommentes életet biztosító megoldás a hallójárat teljes eltávolítása.

Kari ezt bebuktad, de sokunkat boldoggá tettél vele! 💝
2019.09.27.
Kari, a gondozója már régóta kacérkodott a gondolattal, hogy Ladyből „énkutyám” lesz és mára már minden készen állt a fogadására. Ladynek lett saját háza, alvó kosara, medencéje és ami a legfontosabb saját családja. Ma haza költözött!

Könnyeink potyognak, szívünk megszakadt 😢
2019.08.27.
Drága Ödön! A könnyeink csorognak, a szívünk megszakad, nagyon nehéz kimondani a búcsú szavait.
Légy nagyon boldog és ne feledd, hogy Te a MI KUTYÁNK voltál! Őszintén sajnálom, hogy sohasem tapasztaltad meg milyen egy boldog, gazdis kutyaélet! Ég Veled Ödön! 💔

Rántás elment….😢
2019.08.16.
….éppolyan csendesen, szolidan ahogy élt.

Freddy csodálatos élete
2019.08.06.
Freddy hosszú utat tett meg a gazdisodásig, szinte még kölyökként került menhelyünkre és 4 év után talált rá a CSODA! Mi nagyon boldogok vagyunk, olvassátok szeretettel a gazdis beszámolót!

Ismét egy súlyosan bőrbeteg kutya a Noénál, ezúttal Szergényben :'(
2019.08.02.
A Pápai Humán Állatvédő Egyesülettől érkezett Gyutacs, a súlyosan bőrbeteg, iszonyatosan sovány fiatal kan kutya.

Összetört cica Szergényben :'(
2019.07.08.
Két napja, a legnagyobb rumliban (autónk szervizben, szabadságolásos időszakban stb.) kérték segítségünket, mert Merseváton egy sérült, balesetes cica tévedt be egy állatbarát portájára. A traumás sokk miatt nem engedte a segítő szándékú embereket közel magához. Bármilyen nehézségek is adódhatnak, de egy ilyen kérésre nem lehet nem-et mondani!

Ismét kölyökdömping Szergényben
2019.06.12.
Hiába a sok felvilágosítás minden állatvédő szervezet részéről , hogy mennyire fontos az ivartalanítás, a gyakorlatban még mindig nem terjed el eléggé. Áldozatok a szülők mert rengeteg betegségnek teszik ki őket a felelőtlen gazdák (pl. emlődaganat, gennyes méhgyulladás, heredaganat stb., ezt vég nélkül lehetne sorolni) és áldozatok a nem kívánatos kölykök, felelős gazda hiányában sokan végzik az autók kerekei alatt, különféle kölyökbetegségek miatt keserves kínhalált halhatnak.

Hiszem, hogy minden kutyának van egy Angyala valahol…
2019.06.02.
.... és mi különösen szerencsésnek érezhetjük magunkat, ha meg is találjuk! Így történt Derrick esetében is.♥
Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül