Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 | Következő
Nagyon feketék és nagyon boldogok ! 🥰
2020.10.01.

Nagy kihívás volt ez a szergényi csapatunknak, nem csak a helyekkel kellett megfelelően logisztikáznunk, a nagyszerű orvosi háttér mellett a lelki rehabilitációból is megpróbáltuk a legtöbbet kihozni.
A második körös mentésben négy nagy testű kutyát hoztunk, közülük hárman feketék. Nagyon feketék és nagyon nagyok! Ez egy kicsit megijesztett minket, mert az emberek többségének figyelme ösztönösen átsiklik felettük. Valami megmagyarázhatatlan távolságtartás alakult ki a fekete, főleg nagytestű kutyák iránt, ennek a jelenségnek neve is van, big black dog syndrome, azaz nagy fekete kutya-szindróma.

Egy csodálatos délután
2020.09.17.
A mai nap mégis más volt mint a többi. Egy őszi csütörtök délután is tartogathat számtalan csodát, csak tudni kell észre venni.

Fukszia eredeti gazdáját keressük!
2020.09.16.
Ma reggel állatbarátok találták Kemenesmagasi és Szergény között ezt a csodálatos, kb. 4-5 hónapos németjuhász jellegű szukácskát. Működő chipet nem találtunk benne.
Eredeti gazdája hitelt érdemlő dokumentumokkal ( oltási könyv, fotó stb.)
Fukszia egyenlőre még nem örökbe fogadható!

Berger eredeti gazdáját keressük!
2020.08.21.
Törvényi kötelességünk, hogy az eredeti gazdáját keressük, akinek hitelt érdemlően bizonyítani kell a tulajdonjogát.
Kérjük, aki felismeri, vagy a saját kutyájaként ráismer keressen minket.

Vedd észre Mephistot! 🙏
2020.07.11.

Ő egy igazi költözési árva, aki addig volt szeretetben és biztonságban míg egy családi probléma miatt volt gazdája egy új otthonba nem költözött. Sajnos ebbe az életformába már nem fért bele, sürgős megoldásra volt szüksége.

Grébics, az igazi túlélő ❤️
2020.07.05.
Enni ugyan kapott mindennap, amiért hálásak is vagyunk, de a többszörös életveszélynek kitett cica helyzete azonnali megoldást kívánt. A száguldó autók, kamionok, az elfertőződött farokcsonkja mind-mind időzített bombaként ketyegett számára.

Cérnát kaptunk ajándékba! 😪
2020.05.27.
Ő egy bűbájos ezer meg egyéves, fájdalmasan sovány, szinte teljesen vak kutya. Az azonnali orvosi ellátást követően megszabadítottuk nedves, dohos bundájától, alatta több helyen nagyobb kiterjedésű gennyes bőrgyulladását folyamatosan kezeljük azóta is. Immunerősítőkkel roboráljuk és falatonként etetjük kímélő gyógytáppal.

Zolitól búcsúzunk 😢
2020.05.24.
Drága Zoli! Nagyon fogsz hiányozni! Bár tudjuk, hogy a Szivárvány hídon túl jó helyen vagy, félelem és betegség nélkül szaladgálhatsz, mégis borzasztóan fáj.... Emléked szeretettel őrizzük! 💔


Lővér család megérkezett
2020.04.26.
Sopronból érkezett a kétségbeesett segítségkérés , hogy 10 nemkívánatos babakutya nagy bajban van, elhelyezésük nem megoldott. A mami tulajdonosai a helyi gyepmesterrel szerették volna elvitetni az alig pár órás babákat, de szerencsére ő az egész család számára kereste a megoldást a helyi állatvédőkön keresztül.

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk! 🙏
2020.03.24.
Kimondhatatlanul hálásak vagyunk Mindenkinek aki hozzájárult, hogy ez a csodálatos fiú elindulhasson egy boldogabb élet felé! 🙏

Nagy drukkot kérünk Juliusnak!
2020.02.19.
Julius az elmúlt időszakban mind a mellső lábát, mind pedig a csípőízületnél a hátsó lábait nagyon fájlalta. A pápai Tókerti Állatorvosi Rendelőben kértünk egy alapos vizsgálatot és röntgent, hogy mielőbb elkezdődhessen a kezelése.

Angyalok! Nagy szükségünk van Rátok! 🙏
2020.02.04.
Szergényi telepünkön nagy baj van! Soha nem volt ennyi beteg és nagyműtétes kutya a gondozásunkban mint az elmúlt időszakban, de ennek még nincs vége. Elsősorban érzelmileg , de azon túlmenően fizikálisan és anyagilag is nagyon megterhelő ez számunkra.

Buksi ismét bajban van!
2020.01.26.
Buksi, a mi öreg morgó mackónk időről – időre előrukkol valamivel.

Szergényi beszámoló a 2019. évről
2020.01.20.
Egy újabb év telt el hihetetlen gyorsasággal, nagyon sok mindent éltünk át közösen, örömöt, bánatot, aggódást és reményt és rengeteg szeretet, támogatást kaptunk Tőletek! Nehéz dátum szerint rendszerezni az elmúlt időszakot, mivel a szergényi telepünk folyamatos változáson, fejlődésen megy keresztül.

Új év, új esély! Zeby már biztonságban! ♥
2020.01.05.
A közösségi médiának köszönhetően jutott el hozzánk egy kétségbeesett segítségkérés mely szerint egy elhagyott telepen él egy fiatal mama kutyus három babájával. Az elmúlt napokban szörnyű dolog történt, maminak egyik mellső lába térd környékén leszakadt, lábszárcsontja szabadon lógott,mellkasát végig hasította valami éles tárgy

Nitro eredeti gazdáját keressük!
2019.11.23.
Szergény és környéke!

Az Angyalok ismét köztünk jártak ♥
2019.11.16.
A menhelyünk nagy udvara csaknem kicsinek bizonyult a sok-sok lelkes állatbarát befogadására, hisz nemcsak a megyéből, nemcsak a környékről, de még Monorról is volt vendégünk.

Timo nehéz napja
2019.11.01.
Sikerült elérnünk, hogy a gyulladás szépen visszahúzódjon és kihasználva a jó általános állapotát Dr Lázár Attila gyors szervezésének köszönhetően a legideálisabb napon el is végezte a műtétet.

Aggódunk Timoért ! ❣
2019.10.22.
Az egyetlen és számára hosszútávon a fájdalommentes életet biztosító megoldás a hallójárat teljes eltávolítása.

Kari ezt bebuktad, de sokunkat boldoggá tettél vele! 💝
2019.09.27.
Kari, a gondozója már régóta kacérkodott a gondolattal, hogy Ladyből „énkutyám” lesz és mára már minden készen állt a fogadására. Ladynek lett saját háza, alvó kosara, medencéje és ami a legfontosabb saját családja. Ma haza költözött!
Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül