Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 | Következő
Most Rostikkal örülünk! 
2021.03.05.

Minden beérkező kutyánknak az első állomása a karantén részlegünk. Sokszor ijesztő számukra az ismeretlen hely, ismeretlen emberek és a zárt tér. Ám nemcsak az idegen környezettel kell megküzdeniük, hanem az elsődleges orvosi vizsgálattal, az oltási programmal és szűrésekkel is, ez gyakran félelmet kelt bennük. Nem volt ez másképp Rostik esetében sem

Béklyó – az Élet most kezdődik
2021.02.15.
Minden egyes bekerülő védencünknek meg van a szívfacsaró története, mégis vannak olyanok Akik nagyon mélyen megérintenek! Nincs olyan nap, hogy ne Ő járna a gondolataimban. Nem, senki ne gondoljon valami véres-horror történetre – Ő csupán hazánk állattartási kultúrájának egyik élő példája!

Milyen is volt a 2020-as év Szergényben?
2021.02.09.
Úgy érzem ez az év belevésődik mindannyiunk emlékezetébe – elsősorban a mindent elsöprő koronavírus járvány miatt, de persze ezen túl is voltak felejthetetlen események. A zárt kapukon belül az élet nem állt meg, talán még nagyobb erőfeszítést kívánt dolgozóinktól, hogy a megszokott és elvárt színvonalon gondozzák, ápolják, rehabilitálják védenceinket.

Sharon hazaért Szergénybe! 😓
2020.10.10.
Amikor végleg szembesültünk a megváltoztathatatlan, kegyetlen valósággal, mindenkinek az arcán a fájdalom és a mély döbbentet volt látható. A legtöbb amit tehettünk érte, hogy haza hoztuk Szergénybe, visszakapta régi kenneljét, ismerős gondozók veszik körül

Nagyon feketék és nagyon boldogok ! 🥰
2020.10.01.

Nagy kihívás volt ez a szergényi csapatunknak, nem csak a helyekkel kellett megfelelően logisztikáznunk, a nagyszerű orvosi háttér mellett a lelki rehabilitációból is megpróbáltuk a legtöbbet kihozni.
A második körös mentésben négy nagy testű kutyát hoztunk, közülük hárman feketék. Nagyon feketék és nagyon nagyok! Ez egy kicsit megijesztett minket, mert az emberek többségének figyelme ösztönösen átsiklik felettük. Valami megmagyarázhatatlan távolságtartás alakult ki a fekete, főleg nagytestű kutyák iránt, ennek a jelenségnek neve is van, big black dog syndrome, azaz nagy fekete kutya-szindróma.

Egy csodálatos délután
2020.09.17.
A mai nap mégis más volt mint a többi. Egy őszi csütörtök délután is tartogathat számtalan csodát, csak tudni kell észre venni.

Fukszia eredeti gazdáját keressük!
2020.09.16.
Ma reggel állatbarátok találták Kemenesmagasi és Szergény között ezt a csodálatos, kb. 4-5 hónapos németjuhász jellegű szukácskát. Működő chipet nem találtunk benne.
Eredeti gazdája hitelt érdemlő dokumentumokkal ( oltási könyv, fotó stb.)
Fukszia egyenlőre még nem örökbe fogadható!

Berger eredeti gazdáját keressük!
2020.08.21.
Törvényi kötelességünk, hogy az eredeti gazdáját keressük, akinek hitelt érdemlően bizonyítani kell a tulajdonjogát.
Kérjük, aki felismeri, vagy a saját kutyájaként ráismer keressen minket.

Vedd észre Mephistot! 🙏
2020.07.11.

Ő egy igazi költözési árva, aki addig volt szeretetben és biztonságban míg egy családi probléma miatt volt gazdája egy új otthonba nem költözött. Sajnos ebbe az életformába már nem fért bele, sürgős megoldásra volt szüksége.

Grébics, az igazi túlélő ❤️
2020.07.05.
Enni ugyan kapott mindennap, amiért hálásak is vagyunk, de a többszörös életveszélynek kitett cica helyzete azonnali megoldást kívánt. A száguldó autók, kamionok, az elfertőződött farokcsonkja mind-mind időzített bombaként ketyegett számára.

Cérnát kaptunk ajándékba! 😪
2020.05.27.
Ő egy bűbájos ezer meg egyéves, fájdalmasan sovány, szinte teljesen vak kutya. Az azonnali orvosi ellátást követően megszabadítottuk nedves, dohos bundájától, alatta több helyen nagyobb kiterjedésű gennyes bőrgyulladását folyamatosan kezeljük azóta is. Immunerősítőkkel roboráljuk és falatonként etetjük kímélő gyógytáppal.

Zolitól búcsúzunk 😢
2020.05.24.
Drága Zoli! Nagyon fogsz hiányozni! Bár tudjuk, hogy a Szivárvány hídon túl jó helyen vagy, félelem és betegség nélkül szaladgálhatsz, mégis borzasztóan fáj.... Emléked szeretettel őrizzük! 💔


Lővér család megérkezett
2020.04.26.
Sopronból érkezett a kétségbeesett segítségkérés , hogy 10 nemkívánatos babakutya nagy bajban van, elhelyezésük nem megoldott. A mami tulajdonosai a helyi gyepmesterrel szerették volna elvitetni az alig pár órás babákat, de szerencsére ő az egész család számára kereste a megoldást a helyi állatvédőkön keresztül.

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk! 🙏
2020.03.24.
Kimondhatatlanul hálásak vagyunk Mindenkinek aki hozzájárult, hogy ez a csodálatos fiú elindulhasson egy boldogabb élet felé! 🙏

Nagy drukkot kérünk Juliusnak!
2020.02.19.
Julius az elmúlt időszakban mind a mellső lábát, mind pedig a csípőízületnél a hátsó lábait nagyon fájlalta. A pápai Tókerti Állatorvosi Rendelőben kértünk egy alapos vizsgálatot és röntgent, hogy mielőbb elkezdődhessen a kezelése.

Angyalok! Nagy szükségünk van Rátok! 🙏
2020.02.04.
Szergényi telepünkön nagy baj van! Soha nem volt ennyi beteg és nagyműtétes kutya a gondozásunkban mint az elmúlt időszakban, de ennek még nincs vége. Elsősorban érzelmileg , de azon túlmenően fizikálisan és anyagilag is nagyon megterhelő ez számunkra.

Buksi ismét bajban van!
2020.01.26.
Buksi, a mi öreg morgó mackónk időről – időre előrukkol valamivel.

Szergényi beszámoló a 2019. évről
2020.01.20.
Egy újabb év telt el hihetetlen gyorsasággal, nagyon sok mindent éltünk át közösen, örömöt, bánatot, aggódást és reményt és rengeteg szeretet, támogatást kaptunk Tőletek! Nehéz dátum szerint rendszerezni az elmúlt időszakot, mivel a szergényi telepünk folyamatos változáson, fejlődésen megy keresztül.

Új év, új esély! Zeby már biztonságban! ♥
2020.01.05.
A közösségi médiának köszönhetően jutott el hozzánk egy kétségbeesett segítségkérés mely szerint egy elhagyott telepen él egy fiatal mama kutyus három babájával. Az elmúlt napokban szörnyű dolog történt, maminak egyik mellső lába térd környékén leszakadt, lábszárcsontja szabadon lógott,mellkasát végig hasította valami éles tárgy

Nitro eredeti gazdáját keressük!
2019.11.23.
Szergény és környéke!




Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül