Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 | Következő
Jó utat Freddy! 😢
2021.10.06.

Freddy elment! Elment és iszonyatos űrt hagyott maga után. Gyászolja imádott családja és gyászoljuk mi is, hisz Aki egyszer átlépi a Noé kapuját, Ő mindig a mi kutyánk (is) marad!

Teljes teltház Szergényben! 😩
2021.09.28.

Az utóbbi időkben gyakran adtunk hírt arról, hogy a Noé Állatotthon szergényi telephelyén az utolsó férőhely is megtelt, ennek ellenére vég nélkül érkeznek a segítségkérő hívások. Rendszeresen húzunk lapot a tizenkilencre, de az elmúlt három nap az utolsó tartalékainkat is kimerítette.

Agustina és Esteban eredeti gazdáját keressük!
2021.09.20.

Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, kizárólag eredeti gazdájukat keressük, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát.

Amikor a Noé Állatotthon az utolsó esély...
2021.09.15.
..az idős kutyák is gazdit szeretnének, Ők is szerethetőek és mi nagyon szeretjük Őket!
Ha mentésről van szó, a szívünkre hallgatunk, nem mások szemével nézzük a rászorulókat.

Ismerd meg! – Mázlista ❤️
2021.09.14.
Mázlista gazdit keres, mégpedig a legjobbat! Nagyon szeretnénk ha valaki kivinné a kennelből, kivenné ebből a bizonytalanságból és otthont nyújtana nyugdíjas éveire.

Egyszerűen nem találunk szavakat! ❤️
2021.09.05.

Michaela Polreich, az Animal Aid Handicap Angyala, régi kedves barátunk, támogatónk tegnap ismét ellátogatott a szergényi menhelyünkre Andrea Störmer, kutyakozmetikus társaságában.

Vasi Állatvédők! Hálásan köszöjük! ❤️ 🙏
2021.09.02.

Hálásan köszönjük az Állatvédők Vasi Egyesületének, hogy nem első alkalommal siettek segítségünkre és pakolták meg az autónkat élelemmel. Fantasztikusak vagytok!

Studenka a vasúti nyílt pályán várt megmentőire :'(
2021.09.02.

Ma délelőtt érkezett egy kétségbeesett segítségkérés, mely szerint egy sérült kutya fekszik Külsővat környékén a vasúti pályán.

Ismerd meg! – Berger ❤️
2021.08.28.
Berger, a kettő éves csodaszép malamut-husky kan keverékünk az utcáról, a pápai Humán Állatvédő Egyesület segítségével került a szergényi telepünk gondozásába.

Szergényi „szárnyas” hírek ❤️
2021.08.27.
Bizonyára emlékeztek rá, hogy 3 hónappal ezelőtt hírt adtunk egy eltévedt kuvik fiókáról, Aki egy kis kalandos úton bepillantott a szergényi telepünk kórház részlegébe.


Ismerd meg! – Polli 💖
2021.08.24.
Pollira a menhelyi évei alatt még csak érdeklődő sem akadt, Ő amolyan láthatatlan kutya, Akit szinte észre sem vesznek a látogatók.

Ismerd meg! - Mephisto 🥰
2021.08.19.
...hihetetlenül jó fej, energia szintje óriási, mellette igazán nem lehet unatkozni


Zsámoly eredeti gazdáját keressük!
2021.08.19.
Állatbarátok értesítették szergényi menhelyünket, hogy a környéken egy közepes-kistestű kan kutya céltalanul futkos az autók között. Mi a Zsámoly nevet adtuk neki.
Zsámoly, kb. 1-1,5 éves, végtelenül barátságos, kicsit félénk keverék fiúcska. Működő chipet nem talált a scannerünk. Feltételezhetően nem véletlenül került az utcára, de törvényi kötelezettségünknek eleget téve, várjuk eredeti gazdáját, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát.


Muki elaludt :(
2021.08.17.
Semmi előjele nem volt, semmilyen egészségi problémát nem vettünk észre, szombaton még futkosott, labdázott, fülig vigyorral ugrálta körbe gondozóját… és vasárnap reggel nem ébredt fel 🥺

Segítséget kérünk Szergényben! 🙏
2021.08.07.

A Noé Állatotthon Alapítvány szergényi telephelyén két db öreg hűtőnk is tönkrement, vele együtt az összes hűtést igénylő gyógyhatású készítményünk és táplálék kiegészítők. Az anyagi kárunk óriási, szerelőt hívtunk, de sajnos mindkettő menthetetlen!
Ebben a brutál kánikulában extra SOS szükségünk lenne mindkét hűtőszekrényre, az egyik 110 cm magas (polcok miatt csak ekkora fér el), a másik mérete teljesen mindegy.
Ha szeretnél megszabadulni, akár régebbi típusú, ám megbízhatóan működő hűtőszekrényedtől és szívesen felajánlanád menhelyünknek, kérlek hívd a 06/20/2549151 számot!

Zulu élete most kezdődik ❤
2021.08.05.
Zulu életében márciusban érkezett el a csoda, régi kedves ismerősünk, Aki a fajta szerelmese, kiválasztotta őt és már több mint négy hónapja családjuk teljes jogú tagja.

Boldog hírek Freddyről ❤️
2021.06.02.
Már kész szertartással készülök az olvasásra. Bekészítek a gépem mellé egy kis nasit, egy csomag zsebkendőt, kikapcsolom a külvilágot és kezdhetjük! Órákig időzök a rengeteg kép és videó között.

Aggódunk Habarcsért! 🤞
2021.05.20.
Habarcs egyik legrégebbi lakónk, 11 éve él a Noé Állatotthon gondozásában. Sajnos sorsa sohasem volt egyszerű, 2 évesen, vemhesen, borzasztó körülmények közül mentettük hatósági kobzás által.

Az első csatát megnyertük! 🙏
2021.05.05.
Teljesen felkészültünk a operációra, mégis aggódva vártuk a híreket a műtőből.

Csontsoványan érkezett Pirula :'(
2021.05.03.
A pápai Humán Állatvédő Egyesület közbenjárásával került a szergényi telepünkre egy fiatal, csupaszív szukácska, Akit fél méteres láncon tartottak, éheztetve, testileg-lelkileg meggyötörve.

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül