Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 | Következő
Julius megszabadult fájdalmaitól! 🙏
2021.11.28.
Bár orvosaink mindent megtettek lábának megmentése érdekében, az egyetlen opció maradt a fájdalom mentes élethez, az amputálás.

A mai nap hőse Simon! 💖
2021.11.18.

Segítségkérő telefont kaptunk állatorvosunktól, a pápai Tókerti rendelőből, hogy egy nagyon beteg kutyusnak szüksége van vérre. Amikor életmentésről van szó, mi nem habozunk, azonnal a jó ügy mellé állunk. A mai napon Simon vált igazi hőssé Az elején egy kicsit szorongott, félt az ismeretlentől, de olyan kedves személyzet fogadta, hogy nagyon hamar oldódott.
Büszkék vagyunk Simonra, a beteg kutyusnak pedig mielőbbi felépülést kívánunk!

Jampi eredeti gazdáját keressük!
2021.11.16.
A mai nap állatbarátok kérték a segítségünket, egy kb 5 kg-os, egy év körüli, kan kutyus elhelyezésében.
Szergény és Kemeneshőgyész között találták az út szélén, átfagyva, rettegve, kullancsokkal teli bundával. Soványsága és félénksége arról árulkodik, hogy több napja lehetett a szabad ég alatt. Működő chipet nem jelzett az olvasónk.
Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, kizárólag eredeti gazdáját keressük, aki hitelt érdemlően bizonyítani tudja tulajdonjogát!

Az Alfás Angyalok ismét köztünk jártak! 💖
2021.11.15.

Az Alfás Angyalok ismét meglátogatták szergényi menhelyünket, feltöltötték raktárjainkat és magukkal hozták azt a rengeteg szeretet, melyből egész évben táplálkozunk.💖

Ismerd meg – Pirula 💖
2021.11.10.

Azt nem tudjuk, hogy az egész kölyökkorát elvették-e Tőle? Szerették- e valaha? Babaként, anyjától elszakítva, kapott-e bátorítást, simogatást, szeretgetést, vagy csupán kivágták egy rövid láncra a magányos éjszakákba? Bekerülésekor az állapota egyértelművé tette, hogy hosszú hetek, hónapok éheztetése kellett ahhoz a fájdalmasan sovány állapothoz, melybe került.

Ismét számítunk Rátok! 🙏
2021.10.25.
Közel száz, többségében nagytestű kutyánk élelmezése havi szinten közelíti a másfél tonna tápmennyiséget, mely előteremtése nagyon nagy gondot okoz hónapról hónapra. Ezt a hatalmas mennyiséget képtelenek vagyunk önerőből előteremteni, ebben kérjük támogatásotokat!

Ismerd meg! – Joshua ❤️
2021.10.24.

Joshua már három éve él a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában, csodaszép kiállású kutya, Aki mindenkit lehengerel a bűbájával. ❤️
A sors sajnos nem hordozta a tenyerén, még kölyökként mentették a füzesabonyi állatvédők az utcáról.

Jó utat Freddy! 😢
2021.10.06.

Freddy elment! Elment és iszonyatos űrt hagyott maga után. Gyászolja imádott családja és gyászoljuk mi is, hisz Aki egyszer átlépi a Noé kapuját, Ő mindig a mi kutyánk (is) marad!

Teljes teltház Szergényben! 😩
2021.09.28.

Az utóbbi időkben gyakran adtunk hírt arról, hogy a Noé Állatotthon szergényi telephelyén az utolsó férőhely is megtelt, ennek ellenére vég nélkül érkeznek a segítségkérő hívások. Rendszeresen húzunk lapot a tizenkilencre, de az elmúlt három nap az utolsó tartalékainkat is kimerítette.

Agustina és Esteban eredeti gazdáját keressük!
2021.09.20.

Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, kizárólag eredeti gazdájukat keressük, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát.

Amikor a Noé Állatotthon az utolsó esély...
2021.09.15.
..az idős kutyák is gazdit szeretnének, Ők is szerethetőek és mi nagyon szeretjük Őket!
Ha mentésről van szó, a szívünkre hallgatunk, nem mások szemével nézzük a rászorulókat.

Ismerd meg! – Mázlista ❤️
2021.09.14.
Mázlista gazdit keres, mégpedig a legjobbat! Nagyon szeretnénk ha valaki kivinné a kennelből, kivenné ebből a bizonytalanságból és otthont nyújtana nyugdíjas éveire.

Egyszerűen nem találunk szavakat! ❤️
2021.09.05.

Michaela Polreich, az Animal Aid Handicap Angyala, régi kedves barátunk, támogatónk tegnap ismét ellátogatott a szergényi menhelyünkre Andrea Störmer, kutyakozmetikus társaságában.

Vasi Állatvédők! Hálásan köszöjük! ❤️ 🙏
2021.09.02.

Hálásan köszönjük az Állatvédők Vasi Egyesületének, hogy nem első alkalommal siettek segítségünkre és pakolták meg az autónkat élelemmel. Fantasztikusak vagytok!

Studenka a vasúti nyílt pályán várt megmentőire :'(
2021.09.02.

Ma délelőtt érkezett egy kétségbeesett segítségkérés, mely szerint egy sérült kutya fekszik Külsővat környékén a vasúti pályán.

Ismerd meg! – Berger ❤️
2021.08.28.
Berger, a kettő éves csodaszép malamut-husky kan keverékünk az utcáról, a pápai Humán Állatvédő Egyesület segítségével került a szergényi telepünk gondozásába.

Szergényi „szárnyas” hírek ❤️
2021.08.27.
Bizonyára emlékeztek rá, hogy 3 hónappal ezelőtt hírt adtunk egy eltévedt kuvik fiókáról, Aki egy kis kalandos úton bepillantott a szergényi telepünk kórház részlegébe.


Ismerd meg! – Polli 💖
2021.08.24.
Pollira a menhelyi évei alatt még csak érdeklődő sem akadt, Ő amolyan láthatatlan kutya, Akit szinte észre sem vesznek a látogatók.

Ismerd meg! - Mephisto 🥰
2021.08.19.
...hihetetlenül jó fej, energia szintje óriási, mellette igazán nem lehet unatkozni


Zsámoly eredeti gazdáját keressük!
2021.08.19.
Állatbarátok értesítették szergényi menhelyünket, hogy a környéken egy közepes-kistestű kan kutya céltalanul futkos az autók között. Mi a Zsámoly nevet adtuk neki.
Zsámoly, kb. 1-1,5 éves, végtelenül barátságos, kicsit félénk keverék fiúcska. Működő chipet nem talált a scannerünk. Feltételezhetően nem véletlenül került az utcára, de törvényi kötelezettségünknek eleget téve, várjuk eredeti gazdáját, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát.

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül