Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 | Következő
Új lakóinkat köszöntjük! 🥰
2022.03.02.

Annyi baj van mostanában a Világban, ezért egy csodálatos, szívmelengető hírrel szeretném feldobni a napotokat!
Szombat reggelre megszülettek a várva várt picikéink! 💖

Izgalom a szülőszobán 🥰
2022.02.24.
...a közelmúltban furcsa jelenségre lettünk figyelmesek.... Agustina étvágya hirtelen megnőtt, a fiúkat üldözte és a pocakja óriásira duzzadt.


Megöregedtem, már csak szeretetre vágyom! – Nala 💖
2022.02.13.
Nala életében közel négy évvel ezelőtt történt egy hatalmas törés, imádott gazdáját elgyászolta öt társával együtt, majd a pápai gyepmesteri telep rideg kenneljében találták magukat.

Áldott az az ember, kit egy idős kutya a szívébe fogad !💖
2022.02.08.
Erről Kitti is tudna mesélni, Aki nemrég egy 16 éves védencünket, Bobit engedte be otthonába és a szívébe. Kifejezetten azzal a kéréssel érkezett hozzánk, hogy idős, esélytelen kutyusnak szeretné bearanyozni az életét.


Megöregedtem, már csak szeretetre vágyom! – Gérard 💖
2022.02.06.
Nincs annál felemelőbb érzés, minthogy boldoggá teszel egy idős, sokat szenvedett kutyát!
A gazdijelölteket sokszor aggódással tölt el egy idős kutya örökbefogadása, tartanak az időbeli korlátoktól, pedig Ők csak szeretetet kérnek és hálásak lesznek a puszta létedért!


Azok a csodálatos szemek mesélnek 💖
2022.02.02.
Nehéz szavakba önteni azt a kétségbeesést és lelki vívódást, melyet ilyen esetben érzünk, de azt biztosra tudtam, hogy segíteni akarunk! 💖

Éves beszámoló 2021-ről
2022.02.01.
Búcsút intettünk a 2021-es évnek, mely nagyon sok munkát, élményt, örömet és sokszor könnyeket hagyott maga után. Nem volt könnyű ez az időszak sem, hisz a covid-járvány még mindig beárnyékolja a napjainkat...

Ében eredeti gazdáját keressük!
2021.12.20.
A mai napon (12.19-én) Pápán az Interspár parkolójában szedte össze egy állatbarát ezt a csodálatos, kb. 8 hónapos szuka kutyát.

Karácsonyi Angyalok 💖
2021.12.11.
Egyszerűen nem találunk szavakat!
Köszönjük a sok-sok Angyalnak, Akik adományaikkal hozzájárultak ehhez a nagyszerű gyűjtéshez.
Hálásak vagyunk Kovalszki Péternek és barátjának, Akik megszervezték, összegyűjtötték és elhozták ajándékaitokat!
A legszebb dolog a világon szeretni és szeretve lenni!💖

ZúzMara eredeti gazdáját keressük!
2021.12.08.
A pápai Tókerti Állatorvosi Rendelőből kérték segítségünket egy kb 2 éves labrador+vizsloid (?) szuka kutya elhelyezéséhez. Állatbarátok találták Pápán a Külső Veszprémi úton, majd chip olvasásra vitték a rendelőbe és megfelelő elhelyezés hiányában ott is hagyták. Állatorvosaink, asszisztenseink próbálták az eredeti gazdáját keresni, de ez a rendelési idő alatt nem sikerült.
Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, kizárólag eredeti gazdáját keressük ZúzMarának - ugyanis tőlünk ezt a nevet kapta.
Ez a csodálatos, kicsit félénk kislány nemrég még szoptatott, csak remélni tudjuk, hogy a babáit megfelelően elhelyezte eredeti tulajdonosa.
A gazdája, ha ráismert kutyájára és minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudja tulajdonjogát, majd az állatorvosi költségeket is vállalja, kérem jelentkezzen a 06/20/2549131-es telefonszámon!


Csodavarázs Szergényben 🎄
2021.12.05.
Légy Te is, Aki a közel 100 védencünk közül az egyiknek – vagy többeknek - szebbé varázslod az karácsonyát! 💝


Újabb két Angyal járt nálunk 💖
2021.11.30.

Végtelenül hálásak vagyunk a szervezésért, a fuvarért és különösen hálásak vagyunk Mindannyiótoknak, Akik lehetővé tettétek, hogy rogyásig rakják az autót és az utánfutót!💖

Julius megszabadult fájdalmaitól! 🙏
2021.11.28.
Bár orvosaink mindent megtettek lábának megmentése érdekében, az egyetlen opció maradt a fájdalom mentes élethez, az amputálás.

A mai nap hőse Simon! 💖
2021.11.18.

Segítségkérő telefont kaptunk állatorvosunktól, a pápai Tókerti rendelőből, hogy egy nagyon beteg kutyusnak szüksége van vérre. Amikor életmentésről van szó, mi nem habozunk, azonnal a jó ügy mellé állunk. A mai napon Simon vált igazi hőssé Az elején egy kicsit szorongott, félt az ismeretlentől, de olyan kedves személyzet fogadta, hogy nagyon hamar oldódott.
Büszkék vagyunk Simonra, a beteg kutyusnak pedig mielőbbi felépülést kívánunk!

Jampi eredeti gazdáját keressük!
2021.11.16.
A mai nap állatbarátok kérték a segítségünket, egy kb 5 kg-os, egy év körüli, kan kutyus elhelyezésében.
Szergény és Kemeneshőgyész között találták az út szélén, átfagyva, rettegve, kullancsokkal teli bundával. Soványsága és félénksége arról árulkodik, hogy több napja lehetett a szabad ég alatt. Működő chipet nem jelzett az olvasónk.
Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, kizárólag eredeti gazdáját keressük, aki hitelt érdemlően bizonyítani tudja tulajdonjogát!

Az Alfás Angyalok ismét köztünk jártak! 💖
2021.11.15.

Az Alfás Angyalok ismét meglátogatták szergényi menhelyünket, feltöltötték raktárjainkat és magukkal hozták azt a rengeteg szeretet, melyből egész évben táplálkozunk.💖

Ismerd meg – Pirula 💖
2021.11.10.

Azt nem tudjuk, hogy az egész kölyökkorát elvették-e Tőle? Szerették- e valaha? Babaként, anyjától elszakítva, kapott-e bátorítást, simogatást, szeretgetést, vagy csupán kivágták egy rövid láncra a magányos éjszakákba? Bekerülésekor az állapota egyértelművé tette, hogy hosszú hetek, hónapok éheztetése kellett ahhoz a fájdalmasan sovány állapothoz, melybe került.

Ismét számítunk Rátok! 🙏
2021.10.25.
Közel száz, többségében nagytestű kutyánk élelmezése havi szinten közelíti a másfél tonna tápmennyiséget, mely előteremtése nagyon nagy gondot okoz hónapról hónapra. Ezt a hatalmas mennyiséget képtelenek vagyunk önerőből előteremteni, ebben kérjük támogatásotokat!

Ismerd meg! – Joshua ❤️
2021.10.24.

Joshua már három éve él a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában, csodaszép kiállású kutya, Aki mindenkit lehengerel a bűbájával. ❤️
A sors sajnos nem hordozta a tenyerén, még kölyökként mentették a füzesabonyi állatvédők az utcáról.

Jó utat Freddy! 😢
2021.10.06.

Freddy elment! Elment és iszonyatos űrt hagyott maga után. Gyászolja imádott családja és gyászoljuk mi is, hisz Aki egyszer átlépi a Noé kapuját, Ő mindig a mi kutyánk (is) marad!
Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül