Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 | Következő
Kimo eredeti gazdáját keressük!
2022.05.24.
Ma reggel a Szergényi menhelyünk kapujában találtunk egy nagyon barátságos, egy év körüli tacskoid fiúcskát. Kissé göndör szőre, őzbarna szemei egyedivé varázsolják az amúgy is kedves megjelenését.
Működő chipet nem találtunk benne, így törvényi kötelezettségünknek eleget téve keressük eredeti gazdáját, azt csak remélni tudjuk, hogy nem ilyen módon szabadultak meg tőle!
A hiányzó chipet, oltását pótoljuk és miután gazdája minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát, az állatorvosi költségek megtérítése után hazaviheti a kislegényt.
Érdeklődni róla a 06 20 2549131 telefonszámon!


Hivatásunk az életmentés! ✊
2022.05.18.

Ma Szivart ünnepeljük, ma Ő vált igazi HŐS-sé! 💪 ❤️

A CSODA elmaradt, szívünk darabokban! 💔
2022.05.11.
Minden olyan felfoghatatlanul gyorsan történt. A rendelő személyzete egy emberként rohant és azonnal cselekedtek (örökké hálásak leszünk érte).

Szívszakadás minden nap 💔
2022.04.01.
…. bár igyekszünk túl lenni rajt, feldolgozni nagyon nehéz!
Drága Édes Kincseink!
Most búcsúztunk el Tőletek, de már most ANNYIRA NAGYON HIÁNYTOK!!!!!! Szaladjatok együtt a Szivárvány-hídon a Noé égi falkájában! Hiszem, hogy egyszer még találkozunk!


Sikeres bagolymentő projekt 🙏
2022.03.25.
Ma reggel Dani bekukkantott a költőládákba, bár tojást még nem talált, de a költőpár élvezi a biztonságot nyújtó odút. Csodálatos élmény volt szemtől-szemben találkozni kis védenceinkkel.❤️


Bizalmat építünk! - Harang ❤️
2022.03.23.
A legfontosabb célunk egy család ahol feledtetni tudják mind azt a rosszat amit eddigi élete során tapasztalt, de ezt megelőzően el kell érnünk, hogy bízzon a döntéseinkben, mert bizalom nélkül nincs szabadság, nincs gondtalanság, ennek megszerzése pedig, fantasztikus érzés! ❤️

Megöregedtem, már csak szeretetre vágyom! - Fülöp 😍
2022.03.11.

Nagyon impozáns, kedves kutya, szinte hihetetlen, hogy az elmúlt nyolc évben mégcsak érdeklődő sem volt rá.

Küzdünk Maximusért! 🤞
2022.03.10.

Az alapos orvosi vizsgálatnál kiderült, hogy Maximusnak nem a sérülésből eredő sipoly a legnagyobb problémája, bal hátsó lábán a térd alatt túlzott mértékben meg van vastagodva a csontja, így fennáll egy esetleges csontdaganat lehetősége is.
Orvosunk sürgősségi röntgen vizsgálatot kért, mely teljesen egyértelműen nem igazolta a daganat jelenlétét, ezért csontbiopsziára került sor.

Új lakóinkat köszöntjük! 🥰
2022.03.02.

Annyi baj van mostanában a Világban, ezért egy csodálatos, szívmelengető hírrel szeretném feldobni a napotokat!
Szombat reggelre megszülettek a várva várt picikéink! 💖

Izgalom a szülőszobán 🥰
2022.02.24.
...a közelmúltban furcsa jelenségre lettünk figyelmesek.... Agustina étvágya hirtelen megnőtt, a fiúkat üldözte és a pocakja óriásira duzzadt.


Megöregedtem, már csak szeretetre vágyom! – Nala 💖
2022.02.13.
Nala életében közel négy évvel ezelőtt történt egy hatalmas törés, imádott gazdáját elgyászolta öt társával együtt, majd a pápai gyepmesteri telep rideg kenneljében találták magukat.

Áldott az az ember, kit egy idős kutya a szívébe fogad !💖
2022.02.08.
Erről Kitti is tudna mesélni, Aki nemrég egy 16 éves védencünket, Bobit engedte be otthonába és a szívébe. Kifejezetten azzal a kéréssel érkezett hozzánk, hogy idős, esélytelen kutyusnak szeretné bearanyozni az életét.


Megöregedtem, már csak szeretetre vágyom! – Gérard 💖
2022.02.06.
Nincs annál felemelőbb érzés, minthogy boldoggá teszel egy idős, sokat szenvedett kutyát!
A gazdijelölteket sokszor aggódással tölt el egy idős kutya örökbefogadása, tartanak az időbeli korlátoktól, pedig Ők csak szeretetet kérnek és hálásak lesznek a puszta létedért!


Azok a csodálatos szemek mesélnek 💖
2022.02.02.
Nehéz szavakba önteni azt a kétségbeesést és lelki vívódást, melyet ilyen esetben érzünk, de azt biztosra tudtam, hogy segíteni akarunk! 💖

Éves beszámoló 2021-ről
2022.02.01.
Búcsút intettünk a 2021-es évnek, mely nagyon sok munkát, élményt, örömet és sokszor könnyeket hagyott maga után. Nem volt könnyű ez az időszak sem, hisz a covid-járvány még mindig beárnyékolja a napjainkat...

Ében eredeti gazdáját keressük!
2021.12.20.
A mai napon (12.19-én) Pápán az Interspár parkolójában szedte össze egy állatbarát ezt a csodálatos, kb. 8 hónapos szuka kutyát.

Karácsonyi Angyalok 💖
2021.12.11.
Egyszerűen nem találunk szavakat!
Köszönjük a sok-sok Angyalnak, Akik adományaikkal hozzájárultak ehhez a nagyszerű gyűjtéshez.
Hálásak vagyunk Kovalszki Péternek és barátjának, Akik megszervezték, összegyűjtötték és elhozták ajándékaitokat!
A legszebb dolog a világon szeretni és szeretve lenni!💖

ZúzMara eredeti gazdáját keressük!
2021.12.08.
A pápai Tókerti Állatorvosi Rendelőből kérték segítségünket egy kb 2 éves labrador+vizsloid (?) szuka kutya elhelyezéséhez. Állatbarátok találták Pápán a Külső Veszprémi úton, majd chip olvasásra vitték a rendelőbe és megfelelő elhelyezés hiányában ott is hagyták. Állatorvosaink, asszisztenseink próbálták az eredeti gazdáját keresni, de ez a rendelési idő alatt nem sikerült.
Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, kizárólag eredeti gazdáját keressük ZúzMarának - ugyanis tőlünk ezt a nevet kapta.
Ez a csodálatos, kicsit félénk kislány nemrég még szoptatott, csak remélni tudjuk, hogy a babáit megfelelően elhelyezte eredeti tulajdonosa.
A gazdája, ha ráismert kutyájára és minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudja tulajdonjogát, majd az állatorvosi költségeket is vállalja, kérem jelentkezzen a 06/20/2549131-es telefonszámon!


Csodavarázs Szergényben 🎄
2021.12.05.
Légy Te is, Aki a közel 100 védencünk közül az egyiknek – vagy többeknek - szebbé varázslod az karácsonyát! 💝


Újabb két Angyal járt nálunk 💖
2021.11.30.

Végtelenül hálásak vagyunk a szervezésért, a fuvarért és különösen hálásak vagyunk Mindannyiótoknak, Akik lehetővé tettétek, hogy rogyásig rakják az autót és az utánfutót!💖
Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül