Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2.
Menhelysegítő program 2017 - Püspökladány
2017.04.28.
A püspökladányi menhely az egyik legrégebbi támogatottja a NOÉ Állatotthon menhelysegítő programjának. Eta, a menhely vezetője, szó szerint egyedül küzd a környék megszámlálhatatlan szaporítói és a térség mélyszegénységben élői "maradékának" megmentésében. Pici menhely, zsúfolt apró kennelek, ezeknek az állatoknak mégis ez az egyetlen esélye a túlélésre. (a nyitóképet, kizárólag a figyelem felkeltésére használjuk :) )

Menhelysegítő program 2017 - Karcag
2017.04.06.
A NOÉ Állatotthon Menhelysegítő programjának 2017-es első állomása Karcag volt, a Kóbor Szívek Alapítvány által működtetett 130-150 fős menhelyen. Az alapítvány új, 2016 végén jegyezték be, a helyi óriási probléma viszont régi.
Egy teherautónyi táppal, állatorvossal, chippel és oltással érkeztünk. Kemény nap volt, de megérte! :)

Menhelysegítő program 2016 - Solt
2016.11.24.
A solti Ágica Sérült Menedéke Alapítvány segítő projektje már bőven azelőtt elindult, hogy fizikailag segítő napra látogattunk volna hozzájuk. A legsürgetőbb dologban, vemhes nőstény cicák és szuka kutyák ivartalanítását, később a menedék összes szuka kutyájának az ivartalanítását finanszíroztuk. Most eljött ez idő, hogy Ágica kis mentvényei megkapják az oltást és a chipet is.

Menhelysegítő program 2016 - Törökszentmiklós
2016.10.27.
Ha Törökszentmiklósra megyünk, az valahogy mindig olyan megnyugvás. Mert a Befogad-Lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítványnál mindig minden rendben, rendszerben van, minden tiszta, ápolt és előkészített. Ide is már másodszor tértünk vissza az évben, a maroknyi elhivatott segítő csapatot és a kutyákat is már ismerősként üdvözöljük. Pedig a helyzetük nagyon nem könnyű. A rászoruló állat sok, támogató, adomány kevés, ráadásul az önkormányzati tulajdonon kialakított menhely jövője is bizonytalan.

Menhelysegítő program 2016 - Püspökladány
2016.10.21.
Talán pont Püspökladánnyal kezdődött a NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Programja valamikor 2 évvel ezelőtt? Úgy emlékszem igen. Püspökladány és környéke a szaporítók Mekkája. Ebben a térségben óriási a baj állatvédelem, állattartás szempontjából. Nem véletlen, hogy a tavaszi segítőnapunk után, most ősszel is jönnünk kellett. Oltás, chipezés és persze jó néhány kutya jött velünk haza.

Menhelysegítő program 2016 - Óbecse
2016.10.17.
Az Óbecsei menhelyen is már vissza-visszatérő segítők vagyunk. Ide elsősorban tápadománnyal, tisztítószerekkel, egyéb kutyás kellékekkel szoktunk érkezni és lehetőségünk szerint fogadunk tőlük kutyákat. Élképesztő mennyiségű szép, kedves, jó kutya van a menhelyen, de sajnos óriási falkákban tudják csak tartani őket. Az egyik legnagyobb gondjuk a szívférgesség. A mostani látogatásunk ezzel is kapcsolatban volt.

Menhelysegítő program 2016 - Nyírmada
2016.08.11.
A Kóborlók Állatvédelmi Egyesülete Nyírmadai menhelyén már visszatérő segítők vagyunk. Ők már 2015-ben is részt vettek a NOÉ Állatotthon menhelysegítő programjában. Akkor is és most is a kutyák oltást és chipet kaptak, vittünk élelmet és hazafelé néhány extrán rászoruló kutyával lettünk gazdagabbak.

Kisvárdai menhelysegítő program 2016.
2016.07.29.

Idén is hatalmas lendülettel és lelkesedéssel, illetve némi hátszéllel (hála a MagNet Bank közösségi adományozási programjának) csaptunk bele a 2016. évi menhelysegítő programunkba. Egyik legkedvesebb, a mi színünkhöz is közel álló kisvárdai Ugat-Lak menhelyen segítettünk...

A zalaszentgróti gyepin jártunk :)
2016.07.27.
Szabadságunk idején Zalaszentgróton jártunk, és állatvédőként nem hagyhattuk ki a helyi állatmenhely meglátogatását. Ismerjétek meg őket :)

Ismét a püspökladányi menhelyen segítettünk
2016.06.10.
Ismét, most már sokadszor, a püspökladányi menhelyen tartottunk segítőnapot. Ezúttal is a kutyák oltásában és egyedi megjelölésében segédkeztünk, no és persze nem jöttünk haza üres kézzel.

Törökszentmiklósi tavaszi oltás
2016.06.10.
A törökszentmiklósi Befogad-Lak menhely már tavaly is benne volt a NOÉ Állatotthon MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉBEN. Már akkor leesett az állunk, hogy a körülményeikhez és borzasztóan szűkös anyagi lehetőségeikhez képest milyen rend, tisztaság és szervezettség van a menhelyen.

Solti Ágica Menedéknek vittünk egy kis segítséget
2016.06.10.
Állatvédő körökben bombaként robbant egy kétségbeesett facebook poszt a solti Ágica Sérültállatok Menedéke vezetőjétől, melyben arról számol be, hogy pénzhiány miatt nem tudott ivartalanítani egy vemhes nőstény cicát, aki emiatt megszülte kicsinyeit. ÉS további szaporulat várható, mert több vemhes állat is van a gondozásában. Az első sokk után azonnal felvettük vele a kapcsolatot. Hála a nagyon jó együttműködésnek, azonnal segíteni tudtunk. 4 nagyvemhes állat ivartalanításával megoldódott a legsürgetőbb probléma. Most pedig egy autónyi élelemmel segítettük a kutyák ellátását.

Menhelyi körkép: Szerbia
2015.09.11.
Úgy hozta az élet, hogy idén Szerbiába mentünk vízitúrázni. Állatvédőként sok kérdés kavargott bennünk a helyi viszonyokkal kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, visszamegyünk menhelylátogatás céljából, így jutottunk el Óbecsére...


Mátészalkai tápadomány és fertőtlenítő készlet
1970.01.01.
A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány nagyon nehéz helyzetben dolgozik. A közel 200 kutyáról gondoskodó menhely az utóbbi hónapokban állandó munkaerő és önkénteshiánnyal küzd, így minden segítség szó szerint életmentő.




Előző | 1 2.
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül