Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

1. 2 | Következő
NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projekt 2024.
2024.02.01.
2024-ben is szeretnénk segíteni minél több kisebb szervezetnek, menhelynek, civil állatvédőnek. Hisszük, hogy csak összekapaszkodva tudjuk átvészelni ezeket a gazdaságilag extrán nehéz időszakot. Köszönjük támogatóinknak, hogy a NOÉ Állatotto védencein túl, időről időre másoknak is tudunk segíteni!

NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projekt 2023.
2023.12.31.
, 2023-ban is folytatódik a NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projektje. Hála támogatóinknak, adományozóinknak, a saját állataink ellátásán túl, más szervezeteket, állatvédőket, menhelyeket is tudunk támogatni! Hálásan köszönjük!

NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projekt 2022.
2022.11.22.
2022-ben is folytatjuk Menhelysegítő Projektünket, mely keretében immáron 7. éve támogatjuk a kisebb menhelyeket, állatvédő szervezeteket, civil állatvédőket. A program keretében elsősorban élelemmel, oltással, chipezéssel, ivartalanítással és állatok átvételével tudjuk segíteni a nehezebb helyzetben levő állatvédőket.

Mátészalkai tápadomány és fertőtlenítő készlet
2019.11.04.
A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány nagyon nehéz helyzetben dolgozik. A közel 200 kutyáról gondoskodó menhely az utóbbi hónapokban állandó munkaerő és önkénteshiánnyal küzd, így minden segítség szó szerint életmentő.

Ózdi élelem adomány az ebtelepnek és a menhelynek
2019.10.14.
Ózdra visszajáró segítők vagyunk már. A Kiskapudi menhelyere már korábban is vittünk tápot, most az ebtelep kutyái is részesültek a levitt 800kg kutyaeledelből.

A kisvárdai menhelyre is jutott az élelemből
2019.10.14.
A nagy október élelmiszeradomány akcióból a Kisvárdai Ugatlak Alapítvány kutyusai is részesültek. A fuvarban a nyírmadai menhely önkéntesi segítettek, így az ő korábbi adományukat is kiegészítettük egy kicsivel.

Dunaharaszti állatvédőknek tápadomány
2019.10.11.
A Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány nagyon megszorult az utóbbi időben. Sajnos dönteniük kell, hogy élelem, orvos vagy panziódíj. Ezen próbáltunk egy picit enyhíteni, nagyjából 300kg tápot juttattunk a gondozásukban lévő kutyusoknak.

Tápadomány a veszprémi Ultimárum Állatvédő Alapítványnak
2019.10.11.
A Ti segítségetekkel ezúttal a veszprémi Ultimátum Állatvédő Alapítványnak tudtunk tápadományt juttatni. Ők ezt elsősorban az általuk patronált nehéz helyzetben élő állatbarátok segítségére fordítják.

Kisújszállási menhelyre küldtünk 500kg tápot
2019.10.10.
Menhelysegítő programunk keretében szeretnénk a hideg idő beállta előtt feltankolni néhány kisebb menhelyet élelemmel. A Kisújszállás Kutyabarát és Álltavédő Civil Egyesület 500kg tápot kapott.

Nyírmadára vittünk élelmet a Hangyákkal
2019.10.01.
A nyírmadai menhely mar régi partnere a NOÉ Állatotthon Alapítvány menhelysegítő programjának. Amikor megláttuk kétségbeesett segélykiáltásukat, hogy elfogyott a kutyák élelme, azonnal szervezésbe kezdtünk. Néhány napon belül már ott is volt a Hangya Közösség autója teljesen megpakolva.

Túrkevei tápadomány
2019.07.05.
A túrkevei állatvédőknek már nem először nyújtunk segítő kezet a segítségetekkel. Most is kutya és cicatáppal tudtuk segíteni a munkájukat.

Nyírmadai menhelysegítő nap - 2019 tavasz
2019.05.06.
Régi menhelysegítős támogatottunknál, a Kóborlók Állatvédelmi Egyesületnél jártunk 2019. áprilisában Nyírmadán. Már visszajáró segítők vagyunk, hisz rengeteg a bekerülő kutya, sok a munka, és sokszor a kutyák ellátása mellett az oltásokra már nincs elegendő anyagi forrás.

Vásárosnaményi menhelysegítő nap - 2019. április
2019.05.05.
Új menhely, a vásárosnaményi Olt-Alom Állatotthon csatlakozott a NOÉ Állatotthon / Menhelysegítő programjához. Áprilisban jártunk náluk :)Tápadomány - Debrecen és Hajdúböszörmény
2019.04.07.
A NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projektjének következő állomása Debrecen és Hajdúböszörmény volt. A NOÉs teherautó száraztáppal megpakolva Hajdú-Bihar megye felé vette az irányt, ahol 2 debreceni és 1 hajdúböszörményi menhely volt a lepakoló célállomás. Önkénteseink élményekkel, szeretettel felpakolva érkeztek vissza az útról.

Tápadomány - Kisvárda és Nyírmada
2019.02.25.
Ismét egy megrakott teherautónyi kutyatápot tudtunk adományozni a Kisvárdai és Nyírmadai menhelynek. A Ti segítségetekkel tudtunk újra segíteni ott ahol erre a legjobban rászorulnak.

Menhelysegítő program 2018 - Nyírmada
2018.12.05.
Nyírmadán folytatódott a NOÉ Állatotthon Alapítvány Menhely segítő Programja. Visszajáró segítők vagyunk itt. A nagyjából 100 - 120 kutyáról gondoskodó menhelyen nem egyszerű a munka, de Magdi nagyon tisztességgel küzd az elemekkel, a bajban lévő kutyákért. Kutyatáppal, veszettség és kombinált oltással, chippel és állatorvossal érkeztünk. És nem jöttünk el üres kézzel.

Menhelysegítő program 2018 - Törökszentmiklós
2018.05.10.
A törökszentmiklósi Befogad-Lak kutyamenhely 4 éve támogatott partnerünk. Nagyon szívesen segítünk nekik, hiszen példás munkát végeznek, annak ellenére, hogy helyi szinten sajnos szinte teljesen ellehetetlenítik a munkájukat.

MENHELYSEGÍTŐ PROGRAM 2018 - Kisvárda
2018.04.03.
A kisvárdai Ugat-Lak Kutyamenhely már régi támogatottja a NOÉ Állatotthon Alapítvány menhelysegítő programjának. Enikő, a menhely elkötelezett vezetője szinte felfoghatatlan (sajnos leginkább szélmalom) harcot folytat a térség bajbajutott kutyáiért, állataiért.A korábbi évekhez hasonlóan most is táppal, chippel, oltással érkeztünk hozzájuk.

MENHELYSEGÍTŐ PROGRAM 2018 - Püspökladány
2018.02.28.
Még bőven dübörög a tél, de sem a hideg, sem a hó vagy havas eső nem tántoríthat bennünket el attól, hogy segítséget nyújtsunk más menhelyeknek: február 13-án a püspökladányi menhelyen jártunk.


Menhelysegítő program 2017 - Törökszentmiklós
2017.05.31.
A Befogad-Lak Alapítvány törökszentmiklósi menhelyére is már 3. éve visszajárunk segíteni. Boldogan tesszük mindezt, hiszen egy ugyan nagyon kicsi, de szuper csapat gondoskodik itt nagyjából 100 kutyáról. A kutyusok a tavaszi oltásukat és chipet kaptak ezúttal.
1. 2 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül