Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

1. 2 | Következő
Pepétől búcsúzunk
2016.09.30.

Édes vén barátunk, mindig velünk maradsz, köszönjük a bizalmadat, a szeretetedet, hogy szomorú sorsoddal oly sokat tanítottál nekünk! Szeretünk!

Pepe a vadonatúj kifutón!
2015.08.25.

Megtört a jég, vagy a fű, vagy mi ... Pepe levette, eltörte és eldobta a FŰRE LÉPNI TILOS táblát.

Pepe fogászat, avagy hogyan készül az új mosoly
2015.03.20.
Pepét a vénséges makákónkat több mint 1 éve mentettük. Az utóbbi időben észrevettük, hogy kicsit lefogyott és nehezebben eszik, ezért kezelőorvosával úgy döntöttünk, hogy muszáj kivizsgálni. Hatalmas volt az izgalom, sőt az aggódás, hiszen idős kora miatt bizony volt rizikója az altatásban végzett vizsgálatoknak.

Pepének GYEPSZŐNYEGRE vagy GYEPTÉGLÁRA lenne szüksége!
2014.09.30.
Vénséges makákónk Pepe, lassan egy éve a NOÉ Állatotthon lakója. Mint tudjátok nagyon rossz egészségügyi állapotban került a gondozásunkba. Azóta sokat javult, fejlődött. Eljött az ideje, hogy kórházi szobáját a tágas és kényelmes majomkifutóra cserélje. A kifutó átalakítását megkezdtük, melyhez 170 - 180 négyzetméter gyeptéglára, gyepszőnyegre lenne szükségünk!

PEPE és a CSODAlabda
2014.05.23.
Pepe a vénséges makákónk nagy boldogságunkra egyre jobban van. Nem csak fizikailag, de mentálisan is egyre nyitottabb, érdeklődőbb. Tegnap megleptük őt egy igazi CSODAlabdával. És mivel ízig vérig pasiból van, így számára természetesen első számú csoda a kaja ...

Képriport: PEPE A KOSÁRBAN :)
2014.03.27.
Egy ideje már pontosan tudjuk, hogy Pepe sokkal több dologra képes, mint amit nekünk megmutat. A nyomokból tudjuk például, hogy már nem csupán felnyúlkál a kosarába tett finomságokért, hanem fel is megy értük. Ezt most képriportban sikerült megörökítenünk :)


Pepe - A pillantás ereje :)
2014.01.29.
A nézés, a tekintetkeresés motivált cselekvés, amelyet kiválthat szexualitás, rivalizálás, agresszivitás, odaadás. A kommunikáció során a tekintet iránya és időtartama nagyon meghatározó. Pepe odaadó tekintetétől gondozóink egyenesen olvadoznak :) Hiába, igazi macho az öreg :)


Mai Pepe a bögre és kanál használatáról :)
2014.01.20.
Pepe gondozása és a vele való kommunikáció lenyűgözi rég itt tevékenykedő munkatársainkat is. Nincs ez másképp kincyvel sem, akit teljesen elvarázsol Pepe hihetetlen intelligenciája és váratlan problémamegoldó reakciói. Egy Mai Pepe a bögre és kanál használatáról :)


NOÉs karácsonyi CSODA Pepe módra :)
2013.12.28.
Pepe makákónk minden napra tartogat valami újdonságot: új viselkedés, új reakció, új képesség. Olvassátok szeretettel :)


Pepenyúz :)
2013.12.19.
Friss hírek Pepéről, a makákópapáról. Szemlátomást napról-napra jobban van, és már otthon is érzi magát. Megismeri gondozóit, és Timibe, a cicamentő angyalunkba egyenesen szerelmes. Nem is csoda, hiszen Timi folyamatosan szóval tartja, miközben a cicákat gondozza :)

Elvesztettük Lindát :(
2013.12.09.
Mérhetetlen a fájdalmunk: elveszítettük szeretett Lindánkat, a páviánhölgyet. Halála váratlan és megdöbbentő hirtelenséggel következett be. Az okokat még kutatjuk, de fájdalmunkat enyhíteni nem fogja sajnos. Nyugodj békében Lindus, sosem felejtünk el :(


Pepe egyperces :)
2013.11.28.
Nagyon vártuk, megérkezett Pepe vérmintájának laboreredménye... hát, nem tett minket boldoggá :(

Pepe, a makákó - Melegben, de az életért küzdve !
2013.11.22.
Az engedély kézhezvétele után NOÉs mentőcsapatunk azonnal kocsiba vágta magát, hogy Pepét mielőbb meleg helyre juttassuk. Pepe állapotáról, tartási körülményeiről részletesen olvashattok a cikkben !


Pepe, a makákó mentése indul!!!
2013.11.21.
Pepe idős, beteg makákó majom, akinek a gazdája meghalt. A rokonok nem tudják ellátni, és mivel Pepe eddig minden telet bent töltött, az érkező hidegek miatt majd' megfagy. A hatóságnak köszönhetően ideiglenes tartási engedélyt kaptunk, így Pepe költözhet a NOÉ Állatotthonba :)

Selyemmajom a nappaliban - II. - befejező rész
2013.07.08.
A pici selyemmajom sorsának alakulásáról szól ez a cikk, aki egy budai családi házba szaladt be, és onnan került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Tulajdonjog igazolási problémák miatt a kis állat végül a Fővárosi Állatkert karanténrészlegébe került. Az esetről a TV2 is riportot készített.

Selyemmajom a nappaliban - I. rész
2013.07.06.
Fura segítségkérés futott be Alapítványunkhoz a minap: egy majom majomkodik a nappaliban :O A meglepett család a segítségünket kérte a kis állat befogásában.

Linda mindennapjai
2012.07.02.
Linda mindenki nagy kedvence, állatotthonunk egyik legnépszerűbb lakója érthető hát, hogy egyre gyakrabban hangzik el a kérdés: Mi újság Linda háza táján?

Linda, mint jóspávián, avagy ki nyeri meg a Megasztárt?
2012.05.25.
Linda, a Noé állatotthon páviánja állítólag jóstehetséggel rendelkezik, az Aktív ezért próbára tette, hogyan vélekedik a születendő Megasztár kilétéről. Egy-egy tál saláta alá Szakos Andi illetve Radics Gigi fényképe került, az eredmény azonban kétesre sikeredett, hiszen Linda eleinte az előbbiből kezdett enni, majd azt félbehagyta, és inkább az utóbbi tál salátát falta fel. Lui Padre mindeközben csirkecsontokból igyekezett megjósolni a jövőt.

Linda megérkezett!
2012.04.10.
Másfél éve beszéltünk először a gazdikkal. Másfél éve született meg a döntés, hogy szeretettel várjuk. Egy éve hoztuk nyilvánosságra. És a kifutó építése 7 hónapja kezdődött.
Szinte el sem hisszük, de itt van és reméljük nagyon boldog lesz velünk.

Linda segítőnapot szervez!
2011.09.29.
Segítőnapra várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat október 1. napján (szombaton) 10,00 órától!

Álmaim otthona - a ti segítségetekkel - kezd alakot ölteni.
Kétlábú látogatóim azt mondták ideje lenne a kennelemet és néhány más helyiséget lefesteni. Nem tudom, hogy ez mit jelent, de biztos hogy újabb banánnyival közelebb kerültem a beköltözéshez."
1. 2 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül